P.Rozbiecki Opublikowano 19 Stycznia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2024 Okazuje się, że trzeci wobler na ostatnim zdjęciu gościł już tutaj w tym wątku kilka lat temu Jak rozumiem historię opisaną wtedy, wyszło na to, że to wobler Andrzeja Dobrosielskiego z Puław - więc ten rozstrzygnięty.O te dwa pierwsze z trzeciego zapytam - dzięki za sugestię.Teraz najbardziej zależy mi na tych ze zdjęć 1 i 2. Raczej mocno starsza produkcja, bardzo staranna, pięknie obrobione stery charakterystycznie szare i grube jak na tę wielkość woblerów. Ktoś? Coś?Okonek wygląda / ma cechy KSK. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 20 Stycznia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2024 (edytowane) Roman,ten trzeci z ostatniego zdjęcia to wobler Bartka Smolenia, na pewno nie Andrzeja. On takich nie robił.Czwarty, tak jak wyżej, to wobler KSK. Te cztery z pierwszych dwóch zdjęć, to twórca z Kłodzka lub jego okolic. Edytowane 20 Stycznia 2024 przez Banjo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RomanP Opublikowano 20 Stycznia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2024 (edytowane) Dzięki Sławku za sprostowanie. Być może nie wszystkie zdjęcia z historii tego mega-wątku mi się wyświetliły i stąd mylne wnioski co do opisu. Dzięki za sprostowanie.Wszystkim, którzy mi podpowiedzieli również serdecznie Dziękuję. Edytowane 20 Stycznia 2024 przez RomanP Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pele Opublikowano 21 Stycznia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2024 "Dwa pierwsze-jeden autor" wyglądają na stare woblery Tomka @pele, możesz u źródła zapytać.Tak to moja produkcja malowane sprajami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RomanP Opublikowano 21 Stycznia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2024 Dzięki za potwierdzenie ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
selk Opublikowano 21 Stycznia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2024 ponowne pytanie czy ktos wie czyj to wyrób ten jerk ?i drugi egzemplarz - mały woblerek z uszkodzonym sterem czyje to misterne dzieło ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOFIX99 Opublikowano 22 Stycznia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2024 Nr 2 to może być "kawa" od BOBESKU. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawelek55 Opublikowano 22 Stycznia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2024 (edytowane) Roman,ten trzeci z ostatniego zdjęcia to wobler Bartka Smolenia, na pewno nie Andrzeja. On takich nie robił.Czwarty, tak jak wyżej, to wobler KSK. Te cztery z pierwszych dwóch zdjęć, to twórca z Kłodzka lub jego okolic. No ciekawe kto toz ok Kłodzka Nie znam być może stare wobki Edytowane 22 Stycznia 2024 przez Piotr.B 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 22 Stycznia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2024 No ciekawe kto toz ok Kłodzka Nie znam być może stare wobki Trzeba podejść do sklepu wędkarskiego w Kłodzku i popytać, najlepiej ze zdjęciem wobków. Ja mam je u siebie, ale na razie nie wybieram się do Kłodzka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawelek55 Opublikowano 22 Stycznia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2024 Ja tak tylko z ciekawości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek1969 Opublikowano 25 Stycznia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2024 Witam . Może ktoś mi powie czyje to sa produkcje. Te 3 maja podpis N.G a te mniejsze chyba lolo N.G Dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek184 Opublikowano 25 Stycznia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2024 Może ktoś rozszyfruje ten podpis? Wysłane z mojego 21081111RG przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomi101 Opublikowano 25 Stycznia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2024 Może ktoś rozszyfruje ten podpis? Wysłane z mojego 21081111RG przy użyciu Tapatalka Wygląda na Pold3k czyli forumowego kolegę @Pold3k ????. Pozdrawiam Tomi ????. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cyprek Opublikowano 25 Stycznia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2024 Cześć wszystkim. Ostatnio kupiłem sobie paczkę wobków na nowy sezon i były wzór nich 3 takie okonki. Na pewno jeden twórca. Trochę przypominają różne modele od Salmo. Jeden pije do Butcher'a, inny to trochę taki Bullhead. Czy wie ktoś może czyja to produkcja? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek85 Opublikowano 25 Stycznia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2024 Przypominają J. Pawlosa. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek184 Opublikowano 25 Stycznia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2024 Przypominają J. Pawlosa.Ten z prawej na pewno Wysłane z mojego 21081111RG przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cyprek Opublikowano 25 Stycznia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2024 (edytowane) Ten z prawej na pewno Wysłane z mojego 21081111RG przy użyciu TapatalkaLepsze zdjęcie na tego mniejszego. Wobler przypominający bullhead'a jest identycznie malowany, ale ma inaczej robione oczy. Edytowane 25 Stycznia 2024 przez SilverN Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cyprek Opublikowano 25 Stycznia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2024 Przeglądając woblery Januarego Pawlosa myślę, że faktycznie to te woblery. Bardzo dziękuję za odpowiedzi! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 25 Stycznia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2024 Tak, to woblery Januarego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek1969 Opublikowano 25 Stycznia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2024 Panie Sławku a kojarzy Pan te N.G i loloN.G? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 26 Stycznia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2024 Panie Sławku a kojarzy Pan te N.G i loloN.G? Jest u nas twórca LOLO, ale ma inne inicjały i robi robactwo . Można Jego zapytać, w końcu skądś wziął nick LOLO. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 27 Stycznia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2024 Sławku tak jak napisałeś LOLO robi głównie owady.Potwierdził, że to nie są jego wyroby. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pat92 Opublikowano 29 Stycznia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2024 Wie ktoś co to za winek i kto produkuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mekamil Opublikowano 29 Stycznia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2024 Paweł Grzecznik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trout master Opublikowano 30 Stycznia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2024 Pamięta ktoś te woblery? Kto je robił dla „BIS”-a? BIG FISH? Na pewno też inni. Foty z katalogu BIS 1999r. ————— 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi