Banjo Opublikowano 30 Stycznia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2024 (edytowane) To są woblery firmy Robinson, a korpusy były odlewane z pianki na formach z firmy BIGFish, bo oni wykonywali je dla firmy Robinson. Arku, str.55, drugie zdanie o góry w mojej książce . Zdjęcie fajne, przyda się . Edytowane 30 Stycznia 2024 przez Banjo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trout master Opublikowano 30 Stycznia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2024 Kolorystyka tych z tamponiarki coś pod Big Fish właśnie podchodzi. A pozostałe korpusy poszczególnych modeli wiesz czyje były? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 30 Stycznia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2024 Arku, najpierw napisałem niektóre korpusy (tak myślałem), ale zerknąłem do książki i wynika, że wszystkie były odlewane przez BIGFish. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trout master Opublikowano 30 Stycznia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2024 Dzięki za info. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ch4ron Opublikowano 1 Lutego 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2024 Proszę o identyfikację przynęt, dwa górne R.P. Ten na dole R.J. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 1 Lutego 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2024 Proszę o identyfikację przynęt, dwa górne R.P. Ten na dole R.J. W czym problem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ch4ron Opublikowano 1 Lutego 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2024 Po prostu nic mi to nie mówi. Kupiłem sobie kilka pierwszych trociówek i chcialbym wiedzieć co mam w pudełku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 1 Lutego 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2024 Po prostu nic mi to nie mówi. Kupiłem sobie kilka pierwszych trociówek i chcialbym wiedzieć co mam w pudełku To trzeba było tak od razu napisać. RP - to Robert Posim (Czarne)RJ - Ryszard Juras (Toruń) O twórcach woblerów z Czarnego jest dużo w necie. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ch4ron Opublikowano 1 Lutego 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2024 Dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
abrams Opublikowano 6 Lutego 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2024 Witam. Proszę o podpowiedź czyje to woblery. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DarekM Opublikowano 6 Lutego 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2024 Cześć te dwa woblery na dole to są Balskory Pana J.Sendala.Tylko ktoś stery powyginał w tych woblerach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Umbra Opublikowano 6 Lutego 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2024 WitamRozpoznaje ktoś z was te woblery? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ostry krokodylec1 Opublikowano 6 Lutego 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2024 Witam. Czy to są woblery salmo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwek1981 Opublikowano 6 Lutego 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2024 Tak. To stare Salmo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ostry krokodylec1 Opublikowano 6 Lutego 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2024 Jeśli to salmo (a wyglądają tylko stery mają grube i bez napisu co mnie w niepewnosci trzymało)to są napewno stare.A ile to moze być warte? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwek1981 Opublikowano 6 Lutego 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2024 Więcej niż współczesne nowe, ale pewnie kilka wiadomości na priv już dostałeś ???? Z tego co wiem, to ceny mocno spadły. Parę lat temu byłoby lepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ostry krokodylec1 Opublikowano 6 Lutego 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2024 Faktycznie dostałem, ale na razie jedną, z pytaniem "ile byś za ten zestaw chciał"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trout master Opublikowano 6 Lutego 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2024 Stare, jedne z najlepszych Salmo na pstrąga. Na San bynajmniej. Dawniej. Cena może nawet 50zł/szt. 35zł bez nikakich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pele Opublikowano 7 Lutego 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2024 WitamRozpoznaje ktoś z was te woblery?Witam Korpus Salmo i moje oklejanie i lakierowanie pewnie koło 12-15lat temu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Umbra Opublikowano 7 Lutego 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2024 Witam Korpus Salmo i moje oklejanie i lakierowanie pewnie koło 12-15lat temu.Dzięki za odpowiedź [emoji16]Kupiłem na dniach od znajomego te "rarytasy" [emoji4]Kupił 10 lat temu na allegro 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ostry krokodylec1 Opublikowano 7 Lutego 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2024 Cd.Te dwa od góry to salmo, dolny dorado, a trzeci i czwarty od góry?P.s ile mogą być warte? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 7 Lutego 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2024 Cd.Te dwa od góry to salmo, dolny dorado, a trzeci i czwarty od góry?P.s ile mogą być warte? To nie jest wątek o pieniądzach. Jak chcesz dowiedzieć się ile co kosztuje, to zapraszam tutaj: https://jerkbait.pl/topic/38106-pomoc-w-wycenie-sprzętu/ 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P.Rozbiecki Opublikowano 8 Lutego 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2024 Czyje to dzieci? - Igiełki?- trzy woblery z tym samym podpisem?- pstrąg z metalowym sterem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rajfel Opublikowano 9 Lutego 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2024 (edytowane) Ciekawe woblerki. Edytowane 9 Lutego 2024 przez Rajfel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz1990 Opublikowano 9 Lutego 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2024 Krzysztof Łuczkowski Ciekawe woblerki. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi