MZieli10 Opublikowano 20 Lutego 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2024 (edytowane) Salmo ale jakie ?Minnow 7 (górny i dolny) oraz 6 (dwa środkowe). Dwa górne z przełomu wieków -ładne kilka dyszek od sztuki możesz śmiało wołać, dolne to już starsze wersje i znacznie rzadsze kolory, troszkę cenniejsze. Jako komplet ze 3- 3,5 stówki jesli znajdziesz fanatyka. Edytowane 20 Lutego 2024 przez morrum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MZieli10 Opublikowano 20 Lutego 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2024 (edytowane) I ja z pytaniem zawitam. Co my tu mamy? Znaczy Salmo Stinga 9 SUS GMO to bym po ciemku rozpoznał. Kojarzę Glooga Parys4 i Hektor 6 ? ... ale reszta? Edytowane 20 Lutego 2024 przez morrum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trout master Opublikowano 20 Lutego 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2024 "Minnow 7 (górny i dolny) oraz 6 (dwa środkowe). Dwa górne z przełomu wieków -ładne kilka dyszek od sztuki możesz śmiało wołać, dolne to już starsze wersje i znacznie rzadsze kolory, troszkę cenniejsze. Jako komplet ze 3- 3,5 stówki jesli znajdziesz fanatyka".----------- Ten Salmo Minnow 7cm Duce (pierwszy od góry) jakiś trochę "skopany" jest. Albo komuś kalkomania nie wyszła gdy ćwiczył lub źle dobrał i wsadził 9cm na 7cm. Oko i reszta nienaturalnie wielkie. Ale fakt, wobler stary. Może przez to że "skopany" tym bardziej starszy wiec może i pierwszy w tym kolorze na tym rozmiarze, jako próbny osobnik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba1981 Opublikowano 20 Lutego 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2024 (edytowane) I ja z pytaniem zawitam. Co my tu mamy? Znaczy Salmo Stinga 9 SUS GMO to bym po ciemku rozpoznał. Kojarzę Glooga Parys4 i Hektor 6 ? 1 rząd 1 i 4, 2 rząd 1,2 I 3 Jerzy Czerwiński Edytowane 20 Lutego 2024 przez ryba1981 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo Opublikowano 20 Lutego 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2024 Megabass Flap Slap, bardzo dobry woblerDla mnie to nie jest Flap Slap. Zupełnie inne skrzela. Poza tym Megabass podpisuje przynęty, to mi wygląda na jakąś kopię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seba11 Opublikowano 21 Lutego 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2024 Dla mnie to nie jest Flap Slap. Zupełnie inne skrzela. Poza tym Megabass podpisuje przynęty, to mi wygląda na jakąś kopię.Zgadzam się, rzeczywiście trochę inne skrzela niż w oryginale. Dobre przynęty są często kopiowane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MZieli10 Opublikowano 21 Lutego 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2024 Kolejna "Zagadka" Dolny ma pod ogonkiem czerwone inicjały "S.G." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rav_id Opublikowano 21 Lutego 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2024 Że 12 lat temu dostałem od znajomego trochę starych woblerów Dorado - Classic, Invader, Alaska - oraz taki oto woblerek. Bodajże 5 cm, w przekroju zbliżony do trójkąta (szeroki grzbietem i zwęża jacy się do brzuszka) co starałem się jakoś pokazać na zdjęciu. Wygląda na jakąś seryjną produkcję. Zna ktoś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P.Rozbiecki Opublikowano 21 Lutego 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2024 (edytowane) Podobny do Wabix.Tylko te miały grube / grubsze stery. ???? Edytowane 21 Lutego 2024 przez P.Rozbiecki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MZieli10 Opublikowano 21 Lutego 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2024 (edytowane) Kolejna "Zagadka". Dolny ma pod ogonkiem czerwone inicjały "S.G."Znczy podejrzewam Parfa,chociaż to chyba raczej Szymon WZ., kogoś z Czarnego i Sidora , ale to podejrzewam, pewności nie mam. Edytowane 21 Lutego 2024 przez morrum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 21 Lutego 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2024 Że 12 lat temu dostałem od znajomego trochę starych woblerów Dorado - Classic, Invader, Alaska - oraz taki oto woblerek. Bodajże 5 cm, w przekroju zbliżony do trójkąta (szeroki grzbietem i zwęża jacy się do brzuszka) co starałem się jakoś pokazać na zdjęciu. Wygląda na jakąś seryjną produkcję. Zna ktoś? To jest wobler Wabix. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 21 Lutego 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2024 Podobny do Wabix.Tylko te miały grube / grubsze stery. Nie wszystkie Wabixy miały grube stery. Znczy podejrzewam Parfa,chociaż to chyba raczej Szymon WZ., kogoś z Czarnego i Sidora , ale to podejrzewam, pewności nie mam. Pierwszy od góry, to nie wobler Parf, ostatni to nie wobler Grześka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MZieli10 Opublikowano 21 Lutego 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2024 Pierwszy od góry, to nie wobler Parf, ostatni to nie wobler Grześka.Pierwszy to Szymona, już wiem na sto procent. Mówisz, że nie Grzesiek? więc dalej niewiadome Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek1969 Opublikowano 22 Lutego 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2024 SG- to jak mniemam Sylwester Gębicki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dokuś Opublikowano 22 Lutego 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2024 Cześć Koledzy!Taki wobler wpadł mi w ręce i nie jestem pewien co to za jeden... Żadnych oznaczeń. Ma 12cm długości, sporą masę (jest pływający) i posiada system rzutowy (spore kulki wewnątrz). Będę wdzięczny za podpowiedzi. Z góry bardzo dziękuję! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elpojo Opublikowano 23 Lutego 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2024 (edytowane) Jeszcze dwa takie gagatki mam do rozpoznania... Drugi oklejony skórą i płetwami uklei. Edytowane 23 Lutego 2024 przez elpojo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 23 Lutego 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2024 Ten oklejany to może być MAG 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psd27 Opublikowano 23 Lutego 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2024 Ten na dole to na pewno MAG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MatB Opublikowano 24 Lutego 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2024 Posze o identyfikację wobka na smaym dole. Złoty w czarnym malowaniu okonia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysztof Jeżyna Opublikowano 24 Lutego 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2024 Pierwsze co pomyślałem to Darek Lipka ale pewnie się mylę ???????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lamiglas Opublikowano 24 Lutego 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2024 A ja stawiam na gebskiego juniora to nie Pulawy i Lubelszczyzna . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzesiek Opublikowano 26 Lutego 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2024 Panowie, czyje to dzieła ? Kupione w Koszalinie, w sklepie "Troć"...Woblery mają kwadratowe stery i, tak jak wahadłówki, inicjały "J.W." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba1981 Opublikowano 26 Lutego 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2024 Jakub Wòjcik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzesiek Opublikowano 26 Lutego 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2024 Jakub WòjcikDziękuję bardzo Jakieś info nt. skuteczności i coś więcej o twórcy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 26 Lutego 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2024 Grzesiek a czy nie łatwiej było o to wszystko zapytać w sklepie podczas zakupów? 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi