Dokuś Opublikowano 26 Lutego 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2024 Panowie, czyje to dzieła ? Kupione w Koszalinie, w sklepie "Troć"... Woblery mają kwadratowe stery i, tak jak wahadłówki, inicjały "J.W."Woblery, to Jakub Wójcik (trociówki) - ładnie pracują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzesiek Opublikowano 27 Lutego 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2024 Grzesiek a czy nie łatwiej było o to wszystko zapytać w sklepie podczas zakupów?Cyprysku, pewnie, że łatwiej Pani w "Troci" mi powiedziała, że to jest produkt jej znajomego, a nie miałem czasu, by drążyć dalej temat, bo przed sklepem czekała w aucie żona z dzieciakami i musiałem szybko wracać do domu (a jazdy przede mną było 8.5h). Więc dziękuję serdecznie wszystkim za pomoc ! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dokuś Opublikowano 27 Lutego 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2024 Cyprysku, pewnie, że łatwiej Pani w "Troci" mi powiedziała, że to jest produkt jej znajomego, a nie miałem czasu, by drążyć dalej temat, bo przed sklepem czekała w aucie żona z dzieciakami i musiałem szybko wracać do domu (a jazdy przede mną było 8.5h). Więc dziękuję serdecznie wszystkim za pomoc ! A więc to Ty zajmujesz mi to miejsce przed sklepem!... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinraf Opublikowano 8 Marca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2024 (edytowane) ktoś coś wie co to za woblerjest z drewna wydaje się stary Edytowane 8 Marca 2024 przez SpinRaf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cyprek Opublikowano 15 Marca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2024 Czołem! Prośba o rozpoznanie wobków, wszystko jak widać jeden twórca. Mam wrażenie, że kiedyś znałem odpowiedź, ale teraz w glowie pustka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pele Opublikowano 15 Marca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2024 Czołem! Prośba o rozpoznanie wobków, wszystko jak widać jeden twórca. Mam wrażenie, że kiedyś znałem odpowiedź, ale teraz w glowie pustka.To nie są stare Siudaki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
abrams Opublikowano 16 Marca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2024 Cześć. Ktoś z kolegów podpowie kto zrobił tego woblera. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rataj81 Opublikowano 19 Marca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2024 Panowie przeglądając swoje pudełka z przynętami xxl znalazłem takie jerki nie wiecie czyje to? Dużo mają 15 cm i ważą 76 g mniejszy ma 10 cm i waży 30 g wszystkie tonące.Nówki sztuki nawet ich nie zdążyłem użyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojciech Szymanski Opublikowano 20 Marca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2024 (edytowane) Wyglądają jak Z. Wąchała Edytowane 20 Marca 2024 przez sumy i sandacze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario Opublikowano 20 Marca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2024 Też tak pomyślałem, szczególnie ten ostatni - najmniejszy (te 2 większe już nieco mniej wg mnie). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojciech Szymanski Opublikowano 20 Marca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2024 Dokładnie tak. Jeszcze z taką łuską robi A.J.Lures Adam Jagiełło, tylko jego oczy są inne i inaczej osadzone ( w/g mnie ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rataj81 Opublikowano 20 Marca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2024 Ten mniejszy ma takie same oczy jak te większe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rataj81 Opublikowano 20 Marca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2024 Któryś z twórców podpisuje wobki? Bo tu żaden nie jest podpisany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojciech Szymanski Opublikowano 20 Marca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2024 Któryś z twórców podpisuje wobki? Bo tu żaden nie jest podpisanywłaśnie nie Ja stawiam na A.J.Lures Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
salmo Opublikowano 20 Marca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2024 Takie trzy woblerki długości 3-3,5cm. Twórca...P.Z??? Czy podzielacie moje zdanie? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andru77 Opublikowano 21 Marca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2024 Może być, że to Piotra. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 21 Marca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2024 Te dwa po prawej, to na pewno wobki Piotra, natomiast ten z jedną kotwicą też może być Jego wykonania, ale już nie jest taki stary jak te dwa pozostałe. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
salmo Opublikowano 21 Marca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2024 Dzięki za potwierdzenie moich przypuszczen. Będą fajnym uzupełnieniem kolekcji morelteam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebik Opublikowano 24 Marca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2024 Ktoś podpowie czyja to praca? Podpisane SM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirek2000 Opublikowano 25 Marca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2024 Posiadam trochę woblerow, wszystkie w jednym stylu (raczej jeden twórca). Niektóre opisana inicjałami G.P bądź, G.Pawlak, a niektóre bez żadnego opisu. Ktoś coś więcej o nich powie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jakub75 Opublikowano 27 Marca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2024 (edytowane) Hej, czy ktoś może kojarzy te woblery - model, sposób i głębokość pracy?Górny, to jakiś Jaxon. Z góry dzięki za pomoc. Edytowane 27 Marca 2024 przez jakub75 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinraf Opublikowano 27 Marca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2024 (edytowane) kto zna twórce woblerów bo nie jestem pewny kogo to, widać ze stare Edytowane 27 Marca 2024 przez SpinRaf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek85 Opublikowano 27 Marca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2024 K. Gębski 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maro zebaty Opublikowano 28 Marca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2024 Orientuje się ktoś z Was kogo to za wynalazek ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
homax Opublikowano 28 Marca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2024 To gość z Pruszkowa. Dostałem z 15 lat temu od niego taki sam .. Nie pamiętam jak się nazywa niestety.. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi