Gość Umbra Opublikowano 19 Kwietnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2024 Zna ktoś wykonawcę tych woblerów i mógłby coś o nich powiedzieć?Znalezione na FB, podobno skuteczne [emoji4] Sent from my ASUS_I006D using Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysztof Jeżyna Opublikowano 19 Kwietnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2024 Wydaje mi się że podobne kupiłem na ostatnich targach rękodzieła i może to będzie Andrzej Wróbel ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Umbra Opublikowano 21 Kwietnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2024 Podpisane są chyba S.M. Sent from my ASUS_I006D using Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 21 Kwietnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2024 (edytowane) Podpisane są chyba S.M. Sent from my ASUS_I006D using TapatalkChyba raczej ''KS '',ale pewności nie mam. Edytowane 21 Kwietnia 2024 przez cyprys19 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
selk Opublikowano 4 Maja 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2024 (edytowane) cześćKtoś podpowie czyje to dzieło ?kupione kiedys tu na forum Edytowane 4 Maja 2024 przez selk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek_C Opublikowano 8 Maja 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2024 (edytowane) Znajomy przysłał zdjęcia w celu identyfikacji. Ktoś? Coś? Edytowane 8 Maja 2024 przez Bartek_C Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tiur Opublikowano 9 Maja 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2024 Erka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba1981 Opublikowano 11 Maja 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2024 Ktoś poznaje? Wiem że z miejscowości Czarne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P.Rozbiecki Opublikowano 12 Maja 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2024 Dzień dobry Ktoś zna?Podobno mają na karku ćwierć wieku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trout master Opublikowano 12 Maja 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2024 Kalkomania podobna do BIG FISH ale kształty i stery nie te. Kenart ma podobne, może jakiś TAPS.Pewnie @Thymallus coś podpowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 15 Maja 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2024 Panowie czy to woblery P. Szuszkiewicza ? Zwłaszcza ten bez podpisu ? Jeśli to nie Jego to czyj może być ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek1969 Opublikowano 15 Maja 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2024 Górny raczej tak, dolny nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bolen30 Opublikowano 15 Maja 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2024 Bardzo możliwe że to kolegi o nicku tykrysek robi bardzo podobne.Zreszta też skuteczne.Mozna by zapytać. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 15 Maja 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2024 Woblery kupiłem w zestawie jako woblery SS stąd zapytanie w tym wątku o ich autentyczność. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 15 Maja 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2024 Woblery kupiłem w zestawie jako woblery SS stąd zapytanie w tym wątku o ich autentyczność.Pierwszy od góry Sławek i Kielo drukowali na drukarce 3D razem. Potem chyba już tylko Kielo je robił. Model Strzyga? Drugi nie mam pojęcia ale Sławek chyba wszystko sygnuje inicjałami bez wyjątku. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
troutmaniacs Opublikowano 16 Maja 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2024 Kolega o nicku tykrysek potrafił kiedyś nawet podpisać swoje woblery jak Pan Szuszkiewicz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
esox81 Opublikowano 28 Maja 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2024 Cześć . Wie ktoś może co to za woblery? Dostałem w pakiecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P.Rozbiecki Opublikowano 28 Maja 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2024 Bomber Long 16a Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariusz54 Opublikowano 8 Czerwca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2024 WitamMoże ktoś rozpozna tego staruszka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariusz54 Opublikowano 8 Czerwca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2024 Mierzy 7 cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marienty Opublikowano 10 Czerwca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2024 Może ktoś podpowie co to za wobler. Kupiłem ich kilka jakieś 15 lat temu. Są z balsy i cechuje je niestaranność wykonania. Mają nadlewki kleju na sterze a sam ster jest kanciasty. No ale widać po oczkach, że ktoś je ustawiał. Mam podejrzenie, że to Gębale ale może odrzut z produkcji. Kupowane wtedy oo 5,5 PLN/sztuka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek85 Opublikowano 10 Czerwca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2024 Tak to Krzysztof Gębski 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cez@ry Opublikowano 11 Czerwca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2024 Czy ktoś zna twórcę prezentowanego woblera?Mam pewne podejrzenie że jest to wobler Jarosława Kozłowskiego z Krakowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kleniojazie Opublikowano 11 Czerwca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2024 Ma pewnie ze 20 lat , na sto procent mój :-) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cez@ry Opublikowano 11 Czerwca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2024 Ma pewnie ze 20 lat , na sto procent mój :-)Dzięki za szybką identyfikację 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi