Luckyguliver Opublikowano 12 Czerwca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2024 Dostalem tu na tym forum ten woblerek ale nie moge rozczytac kto go zrobil. Bardzo skuteczny i stabilnie pracujacy. Niestety wisi juz na galezi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
migdau Opublikowano 12 Czerwca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2024 (edytowane) Wygląda na Zbyszka. https://jerkbait.pl/topic/113368-pik-%E2%99%A0%EF%B8%8F-baits/page-17 Edytowane 12 Czerwca 2024 przez migdau 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 12 Czerwca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2024 Też od razu o Zybim pomyślałem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zybi81 Opublikowano 13 Czerwca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2024 Tak to moja robota. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
comen Opublikowano 17 Czerwca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2024 Witam. Kolega kupił na targach wobler, który stracił. Chciałbym ustalić twórcę i model https://photos.app.goo.gl/kkVTtSW2b99WXAfC9 https://photos.app.goo.gl/pPDd1uQj11k1R7JP9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomason Opublikowano 23 Czerwca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2024 Czy ktoś może rozpoznaje czyje to dzieło? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maly69 Opublikowano 27 Czerwca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2024 Ktoś wie czyj wynalazek ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
teki77 Opublikowano 27 Czerwca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2024 Obstawiam kolegę "michal aspius fishing" 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guma Opublikowano 27 Czerwca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2024 Michała, sieczka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barti96 Opublikowano 29 Czerwca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2024 Ktoś może kojarzy ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ide52 Opublikowano 2 Lipca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2024 Może ktoś mi powiedzieć kto jest twórcą tego malucha? Zero inicjałów... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 10 Lipca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2024 Siemka, rozpoznaje ktoś te wobki ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba1981 Opublikowano 10 Lipca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2024 Tzw. ,,kujawskie,, 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 10 Lipca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2024 Dziękuję za odpowiedź. Właśnie przeglądam wątek i już ktoś miał podobny problem do mnie i faktycznie okazało się, że to TAPSy z okolic 2005 roku. Kurcze mają charakterystyczny ster... 2014-06-30 21.12.56.jpgWysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinraf Opublikowano 11 Lipca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2024 to są woblery jedne z pierwszych Michała Osińskiego woblery kujawskie pstrągowe / TAPS 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The_End Opublikowano 23 Lipca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2024 Dzień dobryPosiadam takie woblery łamańce 3 częściowe. Ster wydaje się metalowy. Przeznaczenie na głowacice?Proszę o pomoc w identyfikacji twórcy:)Dziękuję.PozdrawiamTomasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 24 Lipca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2024 Te łamańce wykonał Marek Moroz z Gorlic. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The_End Opublikowano 24 Lipca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2024 (edytowane) Dziękuje za pomoc.Swoją drogą pierwszy raz słyszę o tym twórcy. Bez Twojej pomocy w życiu bym nie dał rady odkryć Edytowane 24 Lipca 2024 przez The_End 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 25 Lipca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2024 (edytowane) Nie przesadzaj z moją znajomością woblerów . Są tacy, którzy też wiedzą, kto je zrobił . Edytowane 29 Lipca 2024 przez Banjo 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P.Rozbiecki Opublikowano 25 Lipca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2024 Pomocy cd. Mają podpisy: - "jerry" - AR Ponoć ćwierćwieczne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler130 Opublikowano 26 Lipca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2024 To moje (Adam Radomski) stare woblery robione dla Jerrego na pstrągi w USA. Robiłem je jak miałem jakieś 15 lat, czyli jakieś 10lat temu. Ciekaw jestem,jak wszedłeś w ich posiadanie? 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychun Opublikowano 26 Lipca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2024 Pamietam relacje z Herbaciany creek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P.Rozbiecki Opublikowano 26 Lipca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2024 To moje (Adam Radomski) stare woblery robione dla Jerrego na pstrągi w USA. Robiłem je jak miałem jakieś 15 lat, czyli jakieś 10lat temu. Ciekaw jestem,jak wszedłeś w ich posiadanie?Cześć Bardzo dziękuję za (auto)identyfikację. Kupiłem od jednego z Kolegów z Jerka większy zestaw handmade, a w nim te. Nie umiał ich zidentyfikować niestety. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeDDyBoY Opublikowano 27 Lipca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2024 Też je posiadam, ciekawe wykonanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler130 Opublikowano 27 Lipca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2024 Jeju Panowie haha, skąd Wy macie takie rzeczy! Nawet chyba ja nie mam tak starych swoich woblerow w domu! Kurde pamiętam te przynęty ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi