trout master Opublikowano 28 Lipca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2024 Jeju Panowie haha, skąd Wy macie takie rzeczy! Nawet chyba ja nie mam tak starych swoich woblerow w domu! Kurde pamiętam te przynęty ????Pochwal się teraz swoimi „nowymi” Zobaczymy jak nastąpił rozwój przez te 10 lat. Wrzuć foto choćby kilku sztuk. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler130 Opublikowano 28 Lipca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2024 Aktualnie pstragowek na stanie nie ma, bo zajmuje się od jakiegoś czasu głównie boleniami z wód stojących. Czy wobki zaliczyły jakiś duży progres to trzeba sobie odpowiedzieć samemu. Na skuteczność ani ja ani kto ma raczej nie narzeka, coś tam łowią ????. I wciąż tradycyjne Sądeckie hand made czyli drewno, nożyk i kawałek papieru ściernego ???? 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darek_W Opublikowano 28 Lipca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2024 Zajebiste ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trout master Opublikowano 28 Lipca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2024 Potwierdzam. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler130 Opublikowano 28 Lipca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2024 Dziękuję, w zimie postaram się popełnić trochę pstragowek to też możliwe że pokaże ????. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Durzy Opublikowano 28 Lipca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2024 Może ktoś wie co to za wobler - nie ma żadnych trwałych oznaczeń poza naklejką okolicznościową HRT Salmo Parsęty 2000 (to już prawie ćwierć wieku )W zestawie jest obrotówka, tak samo oznaczona. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek B. Opublikowano 28 Lipca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2024 Bardzo podobny do Jaxona Ferox 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bujo Opublikowano 28 Lipca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2024 HRT z tego co pamietam robilo te woblery dla Jaxona. Moge sie mylic bo juz lata uplynely 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
markir Opublikowano 28 Lipca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2024 (edytowane) Wobler i obrotówka to HRT z Kołobrzegu. Skuteczność Feroxów nie jest przypadkowa. Edytowane 28 Lipca 2024 przez markir 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek B. Opublikowano 29 Lipca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2024 HRT z tego co pamietam robilo te woblery dla Jaxona. Moge sie mylic bo juz lata uplynelyNie mylisz się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Durzy Opublikowano 29 Lipca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2024 Tak mi się właśnie wydawał do czegoś podobny... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smużak Opublikowano 5 Sierpnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2024 Dzień dobry, może ktoś wie kto jest twórcą tego woblerka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tiur Opublikowano 5 Sierpnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2024 (edytowane) CześćZna ktoś może twórcę tego woblera?. Inicjały SM i długość jak na zdjęciu Edytowane 5 Sierpnia 2024 przez Tiur Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 6 Sierpnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2024 Słaby ze mnie "identyfikator' woblerów, ale zdaje się, że to twórca obecny na tutejszym forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cyprek Opublikowano 18 Sierpnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2024 Cześć wszystkim! Wie ktoś może, co to za wobek? Dla porównania wielkości nad nim Mepps Long 2. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek3523 Opublikowano 18 Sierpnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2024 Prośba o identyfikację przynęt 1. Woblery długość 5-6cm. Podpis nieczytelny.2. Cykady wielkość 1,5-2 cm podpis J.R. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siasiu Opublikowano 19 Sierpnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2024 J.R. to nie będzie czasem Janusz Ryczkowski, mam jego woblery 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 19 Sierpnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2024 Cześć wszystkim! Wie ktoś może, co to za wobek? Dla porównania wielkości nad nim Mepps Long 2. To jest BigFish. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Okonhel Opublikowano 22 Sierpnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2024 Prośba o identyfikację przynęt1. Woblery długość 5-6cm. Podpis nieczytelny.2. Cykady wielkość 1,5-2 cm podpis J.R. 20240818_120001.jpg 20240818_122033.jpg Dolny może być Kazik Pietrzak - spytaj na FB. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darekchowaniec Opublikowano 24 Sierpnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2024 (edytowane) Witam, produkcja wiadomo znana. Moje pytanie, który to będzie rok? Dziękuję Wysłane z mojego SM-S911B przy użyciu Tapatalka Edytowane 24 Sierpnia 2024 przez damianowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek St. Opublikowano 24 Sierpnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2024 (edytowane) Cześć, szukam osoby która ostatnio sprzedawała mi takie woblery jak na załączonym zdjęciu. Czy ktoś może wie, kto jest ich twórcą? Niestety nie mogę odszukać tej osoby w swojej koresponcencji. Edytowane 24 Sierpnia 2024 przez Tomek St. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek85 Opublikowano 24 Sierpnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2024 Wobler kolegi kolo575 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek68 Opublikowano 24 Sierpnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2024 (edytowane) Witam serdecznie. Ostatnimi czasy zajęty byłem redagowaniem strony internetowej, przez co troszkę zaniedbałem odszukiwanie twórców. Dzisiejszywobler to 9,5 cm NN (nie sygnowany), znaleziony prawdopodobnie nad Parsętą lub inną pomorską rzeką. Pozdrawiam serdecznie Sławek Edytowane 24 Sierpnia 2024 przez Sławek68 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vako Opublikowano 24 Sierpnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2024 Witam, produkcja wiadomo znana. Moje pytanie, który to będzie rok? Dziękuję Wysłane z mojego SM-S911B przy użyciu Tapatalka 1992-1995 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek68 Opublikowano 26 Sierpnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2024 Witam serdecznie. Dzisiejszy NN to 9,0 cm „łamaniec” z lekko rynienkowym bardzo charakterystycznym sterem. Nie sygnowany. Może ktoś spotkał się już z tego typu wyrobami i będzie w stanie coś na ten temat powiedzieć? Pozdrawiam serdecznie Sławek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi