Andru77 Opublikowano 24 Września 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2024 Kiedyś kupiłem od K. Słomki podobne gąsienice tylko nie wiem czy to były jego wykonania czy tylko sprzedawał ale coś mi się wydaje, że mogły być jego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam spin Opublikowano 24 Września 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2024 Racja Panowie ,przypatrzyłem się oczom i chyba są klejone 3D, oczko z dołu , Janusz takich nie robił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
selk Opublikowano 24 Września 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2024 (edytowane) a może ktos wie co to za woblerwydaje sie zupełnie współczesnyszukam mu brata bliźniakapodbijam pytanie czy może ktoś wie co to za wobler ? charakterystyczne są ster i oczydługośc powyzej 9 cm (raczej pomiedzy 10 -11) niestety juz go nie mam zeby podac dokładnie Edytowane 24 Września 2024 przez selk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P.Rozbiecki Opublikowano 24 Września 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2024 Kamatsu bodaj miało takie w swojej ofercie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
selk Opublikowano 25 Września 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2024 szukałem ale nic mi nie znalazł podobnegomoże bardzo stare modele ? może masz jakiś link - nazwe modelu ? cokolwiek po czym znajde? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trzeci79 Opublikowano 25 Września 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2024 Nie wiem czy wszystkie ale Kamatsu ma logo na grzbiecie a ten nie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P.Rozbiecki Opublikowano 29 Września 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2024 szukałem ale nic mi nie znalazł podobnegomoże bardzo stare modele ? może masz jakiś link - nazwe modelu ? cokolwiek po czym znajde? Niestety tylko "ślad pamięciowy". ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P.Rozbiecki Opublikowano 29 Września 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2024 Dzień dobry Czyjego autorstwa być może wobler ów? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 30 Września 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2024 Dzień dobryCzyjego autorstwa być może wobler ów? Leszka. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dokuś Opublikowano 30 Września 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2024 Cześć! ????Czy rozpoznaje Ktoś twórcę? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomason Opublikowano 1 Października 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2024 (edytowane) @Dokuś to wobler Artur Ziemnik Edytowane 1 Października 2024 przez Tom@son 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dokuś Opublikowano 1 Października 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2024 Można gdzieś kupić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ugly Opublikowano 5 Października 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2024 (edytowane) Kto jest wytwórcą tego niewielkiego Jerka ? Sygnowany JN jako jeden znak, tj pisane razem i podana waga 23,5g chyba Edytowane 5 Października 2024 przez Marcin Rafalski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam spin Opublikowano 5 Października 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2024 (edytowane) Panowie ktoś wie kto wykonał te woblerki? Edytowane 5 Października 2024 przez Adam spin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The_End Opublikowano 6 Października 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2024 Dzień dobryProszę o pomoc w identyfikacji dwóch woblerów. Dziękuję.PozdrawiamTomasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinraf Opublikowano 7 Października 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2024 (edytowane) 1 Michał Osiński woblery kujawskie jedne z pierwszych 2 Wiślak wszystkie z Bydgoszczy Edytowane 7 Października 2024 przez SpinRaf 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The_End Opublikowano 7 Października 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2024 Dziękuję za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marienty Opublikowano 7 Października 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2024 Cześć. Czy ktoś rozpoznaje co to za jerk?Ma 80mm i jest wolno tonie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cys82 Opublikowano 8 Października 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2024 Dzień dobryProszę o pomoc w identyfikacji dwóch woblerów. Dziękuję.PozdrawiamTomaszPeirwszy "głowacz" wygląda jak wobler "Kolejarza" Tomek . Kiedyś sprzedawał na Allegro. Ale mogę się mylić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stachu Opublikowano 9 Października 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2024 Peirwszy "głowacz" wygląda jak wobler "Kolejarza" Tomek . Kiedyś sprzedawał na Allegro. Ale mogę się mylićGłowacz (też mam go w pudełku) jest zdecydowanie ś.p. Michała Osińskiego. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lutek4444 Opublikowano 18 Października 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2024 (edytowane) Cześć, trafiło mi się cos takiego , podobno rodzynek i zastanawiam się czy zostawić go do kolekcji czy łowić.P.s Kto jest twórca? inicjały DR Z góry dziękuje Edytowane 18 Października 2024 przez lutek4444 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Salata Opublikowano 19 Października 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2024 Witam po dłuuugiej przerwie ???? Kto zrobił te piękne wobki?Wielkość pstrągowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Salata Opublikowano 19 Października 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2024 Kolejna partia do identyfikacji.Trociowe 7-9cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek68 Opublikowano 20 Października 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2024 Witam serdecznie. To maleństwo ma 2,1 cm i „poszukuje” informacji na temat jego wykonawcy! ????Pozdrawiam serdecznie Sławek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek85 Opublikowano 20 Października 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2024 Przypomina trochę wobler eRKa. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi