Sławek68 Opublikowano 21 Października 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2024 Dziękuję za podpowiedź, sprawdzę tą ewentualność.Pozdrawiam serdecznie Sławek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 27 Października 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2024 Popłynął mi sam pod nogi Wiecie może czyja robota? Łuska podobna do takiej jak ma Spinnerman na woblerach czyli z formy aluminiowej. Napisów brak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek68 Opublikowano 27 Października 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2024 (edytowane) Przypomina trochę wobler eRKa.Jest potwierdzenie. Twórcą jest Romuald Kulczycki „eRKa” i był wykonany przed rokiem 2010-tym.Jeszcze raz dziękuję za informacje. Edytowane 27 Października 2024 przez Sławek68 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The_End Opublikowano 28 Października 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2024 Dzień dobryProszę o pomoc w identyfikacji woblera. Długość około 7cm. Taka trociówka. Znaleziony wiele lat temu nad Słupią.PozdrawiamTomasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 28 Października 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2024 Wygląda na wobka Darka Kręcigłowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bujo Opublikowano 28 Października 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2024 Wygląda na wobka Darka Kręcigłowy.Wedlug mnie to tez wobler Darka. Mialem takich kilka, jeden jeszcze zostal. Te sprzed kilkunastu lat nie byly podpisywane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The_End Opublikowano 28 Października 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2024 Dziękuję za odpowiedzi. Mam starsze DK, bez podpisu, ale jak dla mnie różnią się od tego. Malowane oko, czerwona dupka, inny kształt.Może Darek robił również, takie jak ten o który się pytam:)W załączniku jakieś moje starsze DK. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bujo Opublikowano 28 Października 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2024 Dziękuję za odpowiedzi. Mam starsze DK, bez podpisu, ale jak dla mnie różnią się od tego. Malowane oko, czerwona dupka, inny kształt.Może Darek robił również, takie jak ten o który się pytam:)W załączniku jakieś moje starsze DK.Robil takie o ktore sie pytasz. Roman Pietrzak jak mial sklep sie dobrze znal z tworcami z Czarnego i tam je kupilem. Podesle na dniach zdjecie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The_End Opublikowano 29 Października 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2024 Koledzy bardzo dziękuję Wam za pomoc.Po raz kolejny przekonuje się, jak urozmaicone kształty, malowanie było woblerów z Czarnego.Każdy twórca mógł czymś zaskoczyć.Czasami nie warto wykluczać pewnych opcji(w życiu bym nie pomyślał, że to DK).Podobne oczka w woblerach stosował na początku swojej produkcji MO. W pewnym momencie myślałem, że to jego wobler.Jeszcze raz dziękuję i pozdrawiam Tomasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
salmo Opublikowano 3 Listopada 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2024 Witam, czy rozpoznaje ktoś czyjego autorstwa mogą być te woblery?. Wszystkie mają 7 cm długości. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 3 Listopada 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2024 Zastanawiałem się, kto je zgarnął przede mną. Teraz już wiem . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 3 Listopada 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2024 Moim zdaniem to produkcja ZK. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trociowy Opublikowano 5 Listopada 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2024 To nie jest zk ktoś jeszcze inny to musi być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trociowy Opublikowano 5 Listopada 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2024 Bardziej( musiałbyć by pasowało )bo zapewne już nie robi bo woblery bardzo stare Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Salata Opublikowano 5 Listopada 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2024 U mnie też jest jeden taki nie rozpoznany... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariusz54 Opublikowano 15 Listopada 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2024 Witam,Może skojarzy ktoś twórcę tego pstrążka?Sygnatura jest, ale niestety mało czytelna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Debeściak Opublikowano 17 Listopada 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2024 Witam, czy rozpoznaje ktoś czyjego autorstwa mogą być te woblery?. Wszystkie mają 7 cm długości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rajfel Opublikowano 20 Listopada 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2024 (edytowane) Może ktoś rozpoznaje i wie kto wykonał tego woblerka trociowego, wobler jest bardzo stary.Możę to być stary wobler J.Sendala Edytowane 20 Listopada 2024 przez Rajfel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Debeściak Opublikowano 20 Listopada 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2024 Raczej nie Sendal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rajfel Opublikowano 20 Listopada 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2024 (edytowane) Sprawdziłem u źródła , to nie Sendal ,ktoś mnie zrobił w bola. Więc może ktoś pomoże?? Edytowane 20 Listopada 2024 przez Rajfel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 20 Listopada 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2024 Sprawdziłem u źródła , to nie Sendal ,ktoś mnie zrobił w bola. Więc może ktoś pomoże??Jak bardzo stary, to może ojciec Sendala? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Debeściak Opublikowano 20 Listopada 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2024 Pisałem że nie Sendal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rajfel Opublikowano 20 Listopada 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2024 Dzięki Piotrek za rzeczową podpowiedz. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
troutmaniacs Opublikowano 21 Listopada 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2024 Czy ktoś wie kto jest wykonawca tych pstrążków :To woblery Leszka Akusa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gringo Opublikowano 24 Listopada 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2024 Panowie czyj to micrus? Kupiłem już ładnych parę lat temu i zapomniałem. D. LIPKA? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi