Krzysztof Jeżyna Opublikowano 24 Listopada 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2024 Tak, raczej jest to Darkowy wobler. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lamiglas Opublikowano 24 Listopada 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2024 Tak to D .Lipka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gringo Opublikowano 24 Listopada 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2024 Potrzebowałbym takie mikrusy u Draka długa kolejka, ktoś robi podobne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gringo Opublikowano 24 Listopada 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2024 BTW dziękuję za potwierdzenie koledzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiterS Opublikowano 24 Listopada 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2024 Zapytaj Piotra Dziadurę na fb czy coś wystruga, robi tzw czosnki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Debeściak Opublikowano 24 Listopada 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2024 Mi się zdaję że Janeczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gringo Opublikowano 25 Listopada 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2024 To na pewno nie Tomka wobler Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Okonek@123 Opublikowano 2 Grudnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2024 Potrzebuje pomocy w identyfikacji tych woblerów,brak napisów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MZieli10 Opublikowano 2 Grudnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2024 Co to za wobki?https://zapodaj.net/plik-SZsgAX2J11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomaszSz Opublikowano 2 Grudnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2024 ktoś wie co to za wobler? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cys82 Opublikowano 3 Grudnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2024 ktoś wie co to za wobler? Lovec Rapy ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Debeściak Opublikowano 3 Grudnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2024 Tak 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 3 Grudnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2024 (edytowane) Potrzebuje pomocy w identyfikacji tych woblerów,brak napisów Twórca, ze Szczecinka, zwykle podpisywał swoje woblery inicjałami PM. W tej chwili nie pamiętam imienia i nazwiska, jak nie zapomnę to wieczorem sprawdzę. Może ktoś z kolegów sobie przypomni. Przypomniałem sobie: Paweł Malinowski. Edytowane 3 Grudnia 2024 przez Banjo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Debeściak Opublikowano 3 Grudnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2024 To nie są PM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 3 Grudnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2024 To nie są PM Dlaczego tak sądzisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
troutmaniacs Opublikowano 4 Grudnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2024 Uzyskałem odpowiedź od Sławka Szuszkiewicza. To nie są jego woblery. Bardzo proszę o zachowanie spokoju.Jest tu na forum kolega , który zręcznie podrabiał woblery Szuszkiewicza. Wiem bo kilka konsultowałem z samym Szuszkiewiczem i tez dałem się nabrać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bujo Opublikowano 5 Grudnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2024 Jest tu na forum kolega , który zręcznie podrabiał woblery Szuszkiewicza. Wiem bo kilka konsultowałem z samym Szuszkiewiczem i tez dałem się nabrać.Julek (Slawek) serdeczny lure builder uczyl padawanow swojej woblerowej magi czyli "mykajacych" woblerow. Jesli te podroby pracuja tak samo czy bardzo podobnie do jego to smuci przejscie jednego z uczniow na ciemna strone woblerowej mocy i podrabiania podpisu mistrza Ze, uczyl to wiem z autopsji bo woblery @wobler129 mykaly az milo. Zlowily podobnie jak Slawka duzo ladnych pstragow. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
troutmaniacs Opublikowano 5 Grudnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2024 Julek (Slawek) serdeczny lure builder uczyl padawanow swojej woblerowej magi czyli "mykajacych" woblerow. Jesli te podroby pracuja tak samo czy bardzo podobnie do jego to smuci przejscie jednego z uczniow na ciemna strone woblerowej mocy i podrabiania podpisu mistrza Ze, uczyl to wiem z autopsji bo woblery @wobler129 mykaly az milo. Zlowily podobnie jak Slawka duzo ladnych pstragow.Nie chodzi o wygląd czy prace , bo to żadne naruszenie. Podpisywanie nie swoją sygnaturą w celu korzyści materialnej to juz inna para kaloszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 5 Grudnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2024 Z tego co wiem, Tomek i Sławek robili wspólnie te podpisywane woblery. Był jego uczniem i produkcję na pewnym etapie ogarniali razem, włączając w to sygnowabiw woblerów inicjałami ss. Jeden i drugi o tym wspominał. Jeśli masz wątpliwości po prostu zadaj Tomkowi pytanie, poczytaj jego wątek, zamiast robić aferę, której nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 5 Grudnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2024 Nie bardzo kumam co tu jest pisane , że ja coś podrabiam , woblery i podpisy , że to potwierdzone u SS i że ten kolega tu na forum czy gdziekolwiek to ja? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 5 Grudnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2024 Pokażcie te woblery.5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek TJ Opublikowano 5 Grudnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2024 Tomek nie Ty , popatrz na daty.Michał zacytował Sławka z przed 4 lat, tym podrabiaczem jest @tykrysek ma chłop jakieś takie ciągoty, teraz ma mleczka na tapecie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 5 Grudnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2024 Eeee nie bardzo mi się chce wierzyć , pokażcie te wobki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
troutmaniacs Opublikowano 5 Grudnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2024 Tylko jeden z prezentowanych woblerów jest woblerem Sławka Szuszkiewicza Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 5 Grudnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2024 Oj ciekawe , masz lepsze zdjęcie?Tak zprofilu bardziej.5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi