Kielo Opublikowano 5 Grudnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2024 Bo mi na moje wyglądają tyle że podpisów takich heheh nie robiłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 5 Grudnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2024 Wszystkie oprócz jednego raczej moje , nie pamiętam do kogo trafiły i kto miał taką inwencję twórczą z podpisaniem , na moim profilu można je chyba wyśledzić jak ktoś ma ochotę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 5 Grudnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2024 Sam mam gdzieś zrzuty ekranu jak pierwsze w swoim wątku pokazywał swój wobler, a później go wystawiał na giełdzie jako SS 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 6 Grudnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2024 No to jak są dowody to blokować podrabiacza podpisów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 6 Grudnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2024 Sam mam gdzieś zrzuty ekranu jak pierwsze w swoim wątku pokazywał swój wobler, a później go wystawiał na giełdzie jako SS A ja tam lubię gościa wątek czytać, szczególnie jak odpowiada jerkbaitowym zjadaczom rozumów. Zanim zaczniecie coś blokować koledzy i stawiać innych po pręgierzem, przeliczcie podrabiane gumy w Waszych pudełkach 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P.Rozbiecki Opublikowano 12 Grudnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2024 DobrySzukam (s)twórcy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 13 Grudnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2024 DobrySzukam (s)twórcy... IMG_20241213_001331_MP~2.jpg Fish-Pol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psulek Opublikowano 13 Grudnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2024 Witam serdecznie. Dzisiejszy NN to 9,0 cm „łamaniec” z lekko rynienkowym bardzo charakterystycznym sterem. Nie sygnowany. Może ktoś spotkał się już z tego typu wyrobami i będzie w stanie coś na ten temat powiedzieć? Pozdrawiam serdecznie SławekJa się spotkałem, ale nie jestem pewien, czy to to. Tego typu woblery robił jeden chłopak z Puław, wiem że i na handel. Rynienkowaty ster był wycinany z butelek, podobno najlepsze były z butelek zwrotnych po napojach gazowanych. Ale nie wiem czy jeszcze robi. Całkiem fajne ryby łowił na te swoje wyroby. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P.Rozbiecki Opublikowano 13 Grudnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2024 (edytowane) Fish-PolDziękuję! Hmm. Czyli p. Zięba. Był o jego woblerach kiedyś obszerny artykuł w sp. SSiM. Albo już WS. To chyba też ww (s)twórcy? Edytowane 13 Grudnia 2024 przez P.Rozbiecki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lamiglas Opublikowano 14 Grudnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2024 Pawle to nie ten trop nie jest to wobler nikogo z Pulaw i okolic . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bilejdilej Opublikowano 14 Grudnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2024 Cześć koledzy, wygrzebałem ostatnio w odmętach szafy zapomniane pudełko z woblerami, kupione gdzieś daaawno temu. Pomoglibyście w identyfikacji tych potworków? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 14 Grudnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2024 Dziękuję! Hmm. Czyli p. Zięba.Był o jego woblerach kiedyś obszerny artykuł w sp. SSiM. Albo już WS. To chyba też ww (s)twórcy? IMG_20241213_234651_MP~2.jpg Trzy woblery na pewno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P.Rozbiecki Opublikowano 26 Grudnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2024 Dzień dobry Będę wdzięczny za pomoc w identyfikacji. Serdeczności Piotr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pele Opublikowano 30 Grudnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2024 Dzień dobryBędę wdzięczny za pomoc w identyfikacji. Serdeczności Piotr IMG_20241226_111550_MP~2.jpg IMG_20241226_111625_MP.jpg IMG_20241226_111614_MP~2.jpg4 moja na korpusie Górala. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit1982 Opublikowano 12 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia Witam Czy rozpoznaje ktoś te woblery Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek85 Opublikowano 12 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 3 od góry i 3 od dołu to woblery p.Michny bodajże z Krosna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit1982 Opublikowano 12 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 3 od góry i 3 od dołu to woblery p.Michny bodajże z Krosna.Dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobo Opublikowano 13 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia WitamCzy rozpoznaje ktoś te woblery 20250112_170844.jpgMógłbym się przyznać do tego drugiego od góry gdybyś podał jego długość - jeśli ma 4 cm to albo mój, albo na moim korpusie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pele Opublikowano 14 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia Mógłbym się przyznać do tego drugiego od góry gdybyś podał jego długość - jeśli ma 4 cm to albo mój, albo na moim korpusieTo nie będzie ten Twój korpus 4cm Romku chyba że miałeś jeszcze inne niż te klasyki. Ten 4 cm to obok Górala 3,5cm zdecydowanie u mnie w dalszym ciągu nr jeden do łowienia kleni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobo Opublikowano 14 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia To nie będzie ten Twój korpus 4cm Romku chyba że miałeś jeszcze inne niż te klasyki. Ten 4 cm to obok Górala 3,5cm zdecydowanie u mnie w dalszym ciągu nr jeden do łowienia kleni. Były inne: https://jerkbait.pl/topic/85531-erka/page-2Post 35 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit1982 Opublikowano 14 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia Mógłbym się przyznać do tego drugiego od góry gdybyś podał jego długość - jeśli ma 4 cm to albo mój, albo na moim korpusie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit1982 Opublikowano 14 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia Te może sa twoje ? Bo o nie też miałem pytać 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobo Opublikowano 15 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia Te może sa twoje ? Bo o nie też miałem pytać 20250112_170115.jpgTak, te są moje. eRKa model 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit1982 Opublikowano 16 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia A te maluszki ktoś kojarzy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 18 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia (edytowane) Ktoś kojarzy, kto mógł zrobić tego woblera głowacicowego? Trochę takie indiańskie motywy . Edytowane 18 Stycznia przez Banjo 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi