P.Rozbiecki Opublikowano 19 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia Dzień dobry Jak odróżnić woblery kol. Widła: drewniane od tych "sztucznych"? Zdjęcie dla uwagi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
COPERSKI Opublikowano 19 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia Witam serdecznie.Treściowe 6,8 cm bardzo starannie zrobiony.Prawdopodobnie „Czarne”Cały czas myślałem, że to Darka Kręcigłowy, niestety okazuje się że nie.Bardzo charakterystyczne przednie uszko mocujące linkę.Pozdrawiam serdecznieSławekSŁAWEK TO MÓJ KRZYSZTOF KOPERSKI CZARNE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mysha Opublikowano 19 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia Jakieś 3-4 lata temu kupiłem te 3 woblery w Suwałkach. Ktoś, coś? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 19 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia Jakieś 3-4 lata temu kupiłem te 3 woblery w Suwałkach. Ktoś, coś? To musiały przejechać kilkaset kilometrów . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mysha Opublikowano 19 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia To musiały przejechać kilkaset kilometrów .Przejrzałem Twoją książkę i jedyny wytwórca, który mi jako tako pasuje to Jawia z Bydgoszczy... U nas jest to na 21 stronie tego wątku, ale zdjęć brak. Google też nie pomogło. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P.Rozbiecki Opublikowano 21 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia Przejrzałem Twoją książkę i jedyny wytwórca, który mi jako tako pasuje to Jawia z Bydgoszczy... U nas jest to na 21 stronie tego wątku, ale zdjęć brak. Google też nie pomogło. Jawia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P.Rozbiecki Opublikowano 21 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia (edytowane) Dzień dobry nieznane mają ok 15-25 lat. Znasz li? Edytowane 21 Stycznia przez P.Rozbiecki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trout master Opublikowano 21 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 3, 21 i 23 to może być ten sam twórca. 3 i 21 raczej na pewno. Mam podobnego ale też nie wiem czyj.Kilka innych z tej grupy też wyglada jak jednego twórcy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P.Rozbiecki Opublikowano 21 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 3, 21 i 23 to może być ten sam twórca. 3 i 21 raczej na pewno. Mam podobnego ale też nie wiem czyj.Kilka innych z tej grupy też wyglada jak jednego twórcy. Jak dla mnie 6-11 są jednego autora. No i 12 do końca innego, ale też spod tej samej ręki. Te kupione w jednym paku ze ćwierć wieku temu. Tylko... czyich rąk? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ide52 Opublikowano 21 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia soraya album Ktoś może kojarzy autorów? Szczególnie ciekawi mnie kto wyskrobał tego większego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P.Rozbiecki Opublikowano 21 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia Mniejszy to Bobesku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P.Rozbiecki Opublikowano 21 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia Dzień dobry Kto podpisywał woblery "SM"?Vide foto.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 21 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia soraya album Ktoś może kojarzy autorów? Szczególnie ciekawi mnie kto wyskrobał tego większego? Moim zdaniem TPG - to Tomasz Poleszak Gniew. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 21 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia Jest u nas jerku jako @pele. Możesz z Nim pogadać i upewnić się . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pele Opublikowano 23 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia soraya album Ktoś może kojarzy autorów? Szczególnie ciekawi mnie kto wyskrobał tego większego? Zdecydowanie moja robota. Jakiś czas tak podpisywałem wobki. No i to nie struganka a piana niestety. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smużak Opublikowano 23 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia Dzień dobry, może ktoś wie czyj to wobler?DŁugość około 3 cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartosz311287 Opublikowano 23 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia Inicjały nie do końca czytelne L D. Proszę o pomoc w identyfikacji. Z góry dziękuję Wysłane z mojego M2101K6G przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam spin Opublikowano 28 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia może ZP?, dawna kolorystyka krakuska nr 2? chociaż ster nie taki jak obecnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rychu1961 Opublikowano 28 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia Jak LD to Leszek Dylewski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 28 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia Jak LD to Leszek DylewskiNie wygląda na robotę Leszka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
russian80 Opublikowano 28 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia Dylewski takiej h..ni nie robił 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartosz311287 Opublikowano 28 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia Pewnie że nie, tylko kogo to wyrób? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartosz311287 Opublikowano 29 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia Ciężko określić inicjały Wysłane z mojego M2101K6G przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smużak Opublikowano 3 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego Dobry wieczór, ktoś poznaje woblerka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 3 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego To może być wobler z Czarnego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi