Dokuś Opublikowano 3 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego Dzień dobry, może ktoś wie czyj to wobler?DŁugość około 3 cm.Chyba ATB. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P.Rozbiecki Opublikowano 3 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego Dobry Czy hipoteza, iż górny wobler pochodzić może ze stajni Morelowej, znajduje potwierdzenie na zdjęciu? Drugi wobler. Podpisany M.S. Czyje to dzieło może być? . . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smużak Opublikowano 7 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego (edytowane) Ktoś poznaje woblerki? Edytowane 7 Lutego przez smużak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek85 Opublikowano 8 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego Dwa górne to mogą być Pietrusy, dolny Kolegi z jerka @kolo575 (mam nadzieję, że nie podkręciłem nicku:)). 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lamiglas Opublikowano 8 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego Dwa gorne faktycznie pietrusy lub inna nazwa pokrywki . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 12 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego Zdecydowanie moja robota. Jakiś czas tak podpisywałem wobki. No i to nie struganka a piana niestety. Te dwa też z pod Twojej reki ? nie mają podpisów ale jakies podobne do tego wyżej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 12 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego Te dwa też z pod Twojej reki ? nie mają podpisów ale jakies podobne do tego wyżej. Pele.jpg Raczej bym szedł w kierunku Puław. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lamiglas Opublikowano 12 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego Slawek ma racje ksztalt pulawski do identyfikacji potrzebne lepsze zdjecia steru i faktury na korpusie kolor grzbietu farba azotowa z workow saletrzanych .Domyslam sie czyj ale dla pewnosci lepsze zdjecia . 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
troutmaniacs Opublikowano 13 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego Wyglądają jak woblery Andrzeja Bełcikowskiego z Puław Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysztof Jeżyna Opublikowano 13 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego Może tak być że to Andrzej , pytanie który skoro jeden z nich nie poznaje czy to jego czy tego drugiego a tam jeszcze jest trzeci 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jachu Opublikowano 13 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego Może tak być że to Andrzej , pytanie który skoro jeden z nich nie poznaje czy to jego czy tego drugiego a tam jeszcze jest trzeci Ale Mały mały to by pewnie Krzysiu swoje raczej poznał? Śliwek kiedyś robił podobne. A ten trzeci, mój były sąsiad z Niwy, robił jednak trochę inne. Przynajmniej te, które jego ja pamiętam. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lamiglas Opublikowano 13 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego Nie to ze nie poznaje bo sa to woblery z Pulaw z wiekiem wzrok mi siada to woblery raczej Belcika tylko korpus wyglada mi na malowany srebrzanka a nie oklejany zlotkiem .Zdazalo sie troszke wersji bida edition i z tad moje watpliwosci bo bylo ich bardzo malo . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jachu Opublikowano 13 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego W takim razie Andrzej to Śliwka robota. Miałem kiedyś identycznych od niego dużo, nawet były w dokładnie takim malowaniu. Bo nie wszystkie były oklejane. Kiedyś Tomek J. przyniósł ich spory worek na Lubelską 2 i zrobiłem sobie zapas. Niestety wszystkie zostały w Wisełce i niektóre pewnie w pstrągowych rzeczkach. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 14 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego Ok Panowie dziękujęza dotychcasowe odpowiedzi widzę, że tematjeszcze dokońca nie jest wyjaśniony więc wrzucam lepsze zdjecia: Dzieki z góry za odpowiedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysztof Jeżyna Opublikowano 14 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego To się chyba potwierdziło? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 14 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego Prócz tego mam jeszcze kilka wobków do zidentyfikowania : Tutaj Łomżyński czy jakaś podróba ? Ciężka głowa przy oczku. I ostatnie : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lamiglas Opublikowano 14 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego Kosa miejsce produkcji Pulawy tworca A.Belcikowski dla znajomych Sliwek dokladne zdjecia rozwialy wszelkie watpliwosci pozdrawiam. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwek1981 Opublikowano 14 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego Kosa te cztery woblery to na moje Tapsy. Te dwa smukłe to model Narapa. Głowacze też w jego stylu. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba1981 Opublikowano 14 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego ,,ostatnie,, wyglądają jak Bonito płoć 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 15 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego Dzięki wielkie Panowie za pomoc w identyfikacji 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzczupakRzeczny Opublikowano 15 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego Proszę o pomoc w weryfikacji Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elpojo Opublikowano 16 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego kkkk.jpg Siudak 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cys82 Opublikowano 16 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego Pierwsze 2 zdjęcia obstawiam że January Pawłos.Prócz tego mam jeszcze kilka wobków do zidentyfikowania : IMG_20250214_131502.jpg IMG_20250214_131528.jpg Tutaj Łomżyński czy jakaś podróba ? Ciężka głowa przy oczku. IMG_20250214_131613.jpg IMG_20250214_131629.jpg kkkk.jpg I ostatnie : IMG_20250214_140637.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 16 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego Dzięki kolego za sugestie ale jednak Sylwek1981 ma rację po wpisaniu w internet Taps Narapa i Taps głowacz wyskakują właśnie te woblery. Niemniej jednak dziękuję za zainteresowanie tematem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GroPerch Opublikowano 16 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego (edytowane) Może ktoś coś rozpozna? Wszystkie kupione w Japonii. Byłbym wdzięczny Edytowane 16 Lutego przez GroPerch Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi