Dokuś Opublikowano 16 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego Może ktoś coś rozpozna? Wszystkie kupione w Japonii. Byłbym wdzięcznyPierwszy po lewej, to może być Jackall/Illex model MC60sr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzczupakRzeczny Opublikowano 17 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego Proszę o pomoc w weryfikacji Wysłane z iPhone za pomocą TapatalkNikt nic ? :/ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psd27 Opublikowano 17 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego Ja bym powiedział, że Tomi i T. Poleszak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smużak Opublikowano 17 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego Dobry wieczór, rozpoznaje ktoś twórcę tych smużaków? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psd27 Opublikowano 17 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego A nie mają oznaczeń P.N.? Kiedyś były do kupienia po 3szt na aukcjach na allegro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smużak Opublikowano 17 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego Nie mają żadnych podpisów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psd27 Opublikowano 17 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego Kojarzy mi się, że to Piotr Nadobnik. Ale niech się mądrzejsi wypowiedzą :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smużak Opublikowano 17 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego Pytałem i nie są jego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smużak Opublikowano 18 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego Może ktoś rozpozna tego cudaka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trout master Opublikowano 18 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego (edytowane) Czyje to rękodzieło?________Korpusy jak moje (TOBI). Długości u mnie 11/13/15/18cm. Oryginalny drut w moim korpusie to drugi od góry, więc ten może być mój, oryginalny. Te z fotek druty mają wstawiane inne lub całe korpusy robione na podobieństwo. Malowanie kogoś innego. Moje z pianki PU, te nie wiem. Stery oczywiście też nie moje.________ Edytowane 18 Lutego przez trout master Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pele Opublikowano 19 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego Ja bym powiedział, że Tomi i T. Poleszak.Na 100 % nie mój. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartosz311287 Opublikowano 20 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego Rzeczny szczupol po lewej wobek od Mariusza Cykały. Nie wiem czy jeszcze robi wobki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabberwokie Opublikowano 20 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego Kojarzy ktoś, czyj to wobler? Został w odmętach Widawki, a okazał się być całkiem skuteczny. Podpisany CF (z Corona Fishing), wyglądał, jak woblerki kolegi Sambora, bodajże Lucky 3,5 cm, ale nie mam pewności, czy to na pewno ten model Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krankfrank Opublikowano 21 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego Witam.Ktoś wie czyja to robota? Jerk ma 10cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiotrCz Opublikowano 25 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego Koledzy potrzebuje Waszej pomocy. Może wiecie kto jest producentem woblerów Kwiskich? Poszykuję konkretnego modelu i koloru, od kilku lat nigdzie nie mogę znaleźć. Pomożecie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DarekM Opublikowano 25 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego Twórca woblerów kwiskich jest Robert Drozdek.Znajdziesz go na Facebooku 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiotrCz Opublikowano 25 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego Dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P.Rozbiecki Opublikowano 3 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca Znasz li?Duży oklejany wycinanymi osobno kółeczkami. Mały WSK. O firmie nie mogę znaleźć informacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trout master Opublikowano 4 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca Ster oryginał czy złamany? Podobne (mniejsze) były twórcy z Krakowa. Banjo wie. Może i olbrzyma zrobił. Np. na zamówienie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P.Rozbiecki Opublikowano 4 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca Ster oryginał czy złamany? Podobne (mniejsze) były twórcy z Krakowa. Banjo wie. Może i olbrzyma zrobił. Np. na zamówienie. Ster złamany. Na oko miał co najmniej ok 4cm długości i 3cm szerokości. Była wielka łopata. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinraf Opublikowano 31 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca Czyje to wykonanie ? moje wykonanie jak zaczynałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek68 Opublikowano 3 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia Witam serdecznie.Może ktoś rozpozna wykonawcę?Korpus 6,8 cm Sygnatura DT, ewentualnie OT Pozdrawiam serdecznie Sławek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
selk Opublikowano 3 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia (edytowane) Panowie - pytanie chyba raczej łatweczyje toznalazłem kilka typów ale te oczy mi nie pasują Edytowane 3 Kwietnia przez selk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 3 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia (edytowane) @Selk To chyba jest płoć Bonito Edytowane 3 Kwietnia przez cyprys19 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cyprek Opublikowano 3 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia (edytowane) Tak, te 2 z zestawu, który sprzedałem to starsze Bonito. Kupowałem je kiedyś w sporych ilościach na suma i szczupaka. Edytowane 3 Kwietnia przez SilverN Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi