selk Opublikowano 3 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia Tak, te 2 z zestawu, który sprzedałem to starsze Bonito. Kupowałem je kiedyś w sporych ilościach na suma i szczupaka.dzieki - zastanawiałem sie czy bonito czy jakis siek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
atb69 Opublikowano 11 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia Może ktoś rozpozna tego cudakaWygląda mi na Mrm Karczówki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drChlubicz Opublikowano 11 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia (edytowane) Taka baryła wpadła ostatnio do pudła, ktoś kojarzy czyje to dzieło? Zadnych napisów, długość samego korpusu 8,5 cm, ze sterem ok 10,5szerokość korpusu 24mm, wysokość 30. Z tego co ja się znam, (a nie znam się) wygląda że jest zrobiony z drewna. Dzięki za pomoc Edytowane 11 Kwietnia przez drChlubicz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smużak Opublikowano 12 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia Ktoś rozpoznaje wobka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 26 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia Czy ktoś kojarzy twórcę tych woblerów? Być może pochodzą z Ciechanowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agama Opublikowano 23 Maja Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja Mi łamaniec wygląda na woblera assan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam spin Opublikowano 8 Czerwca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca Witam ,ciekawe woblerki wpadły do mojego pudełka: 3 i 3,5 cm większy. Wszystkie pływające, charakterystyczny metalowy ster. Żadnych podpisów autora. Dziękuję za ewentualne info. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 8 Czerwca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca Taka baryła wpadła ostatnio do pudła, ktoś kojarzy czyje to dzieło? Zadnych napisów, długość samego korpusu 8,5 cm, ze sterem ok 10,5szerokość korpusu 24mm, wysokość 30. Z tego co ja się znam, (a nie znam się) wygląda że jest zrobiony z drewna. 1744391865065.jpg 1744391865056.jpg 1744391865043.jpg 1744391865029.jpg Dzięki za pomoc Pride 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwek1981 Opublikowano 21 Czerwca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca Ktoś kojarzy czyj to wyrób? Mnie przypominają Bobry i z nimi je kiedyś kupiłem, ale nie są podpisane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 21 Czerwca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca Nigdy takich Bobrów nie widziałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwek1981 Opublikowano 21 Czerwca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca Nigdy takich Bobrów nie widziałem.Ok. Znawcą nie jestem. Zatem czyj to wyrób? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trout master Opublikowano 21 Czerwca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca Nic tu z Bobrów nie widzę. Chyba że jakieś „nowych”, ale to nie ta jakość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwek1981 Opublikowano 21 Czerwca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca (edytowane) Woblery raczej mają powyżej 10 lat a do jakości ich wykonania bym się nie przyczepił. Edytowane 21 Czerwca przez Sylwek1981 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SYMBIOZA Opublikowano 22 Czerwca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca (edytowane) Mam takie woblery... proszę o identyfikację marki/modelu i ewentualnie łowności. Ostatni to wiem że rapala - model ? Edytowane 22 Czerwca przez SYMBIOZA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwek1981 Opublikowano 22 Czerwca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca Mam takie woblery... proszę o identyfikację marki/modelu i ewentualnie łowności. Ostatni to wiem że rapala - model ?To Rapala Original. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SYMBIOZA Opublikowano 22 Czerwca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca (edytowane) Dzięki, też tak znalazłem w necie...Pozostałych nie mogę określić... Edytowane 22 Czerwca przez SYMBIOZA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P.Rozbiecki Opublikowano 29 Czerwca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca Dzień dobry rozpoznaje ktoś te wobki? Serdeczności,Piotr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bujo Opublikowano 2 Lipca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca Witam,Te woblery to January Pawlos? One sa jakies poszukiwane /kolekcjonerskie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mundurowy Opublikowano 3 Lipca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca (edytowane) rozpoznaje ktoś woblery ze zdjęć ? Edytowane 3 Lipca przez Mundurowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 3 Lipca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca rozpoznaje ktoś woblery ze zdjęć ? 20250703_134759.jpg 20250703_134809.jpg 20250703_134916.jpg 20250703_134924.jpg Ten po lewej, to Hubal, a po prawej może być to Rapa Wrocław. Ten po środku to raczej też Hubal. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P.Rozbiecki Opublikowano 3 Lipca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca Witam,Te woblery to January Pawlos? One sa jakies poszukiwane /kolekcjonerskie?O której Kolega pyta? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bujo Opublikowano 3 Lipca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca (edytowane) Nie wchodza zdjecia Edytowane 3 Lipca przez Bujo 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 3 Lipca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca Tak, to woblery Januarego, trociowe. Raczej nie są poszukiwane, choć mam do nich sentyment. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mundurowy Opublikowano 3 Lipca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca Ten po lewej, to Hubal, a po prawej może być to Rapa Wrocław. Ten po środku to raczej też Hubal. Sądziłem że środkowy i lewy to stare sieki ... A na samym dole pojedynczy woblery, wiadomo komuś czyja to robota ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mundurowy Opublikowano 3 Lipca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca Ten po lewej, to Hubal, a po prawej może być to Rapa Wrocław. Ten po środku to raczej też Hubal. Sądziłem że środkowy i lewy to stare sieki ... A na samym dole pojedynczy woblery, wiadomo komuś czyja to robota ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi