Mundurowy Opublikowano 3 Lipca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca Ten po lewej, to Hubal, a po prawej może być to Rapa Wrocław. Ten po środku to raczej też Hubal. Sądziłem że środkowy i lewy to stare sieki ... A na samym dole pojedynczy woblery, wiadomo komuś czyja to robota ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 3 Lipca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca Ten ostatni, to może kierunek Puławy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stachu Opublikowano 6 Lipca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca Kto może być twórcą tego wobka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stachu Opublikowano 6 Lipca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca Kto może być twórcą tego wobka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lamiglas Opublikowano 6 Lipca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca Ten ostatni to moja robota Slawek mial racje Pulawy . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P.Rozbiecki Opublikowano 6 Lipca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca (edytowane) Dzień dobry Ojce / Matki poszukiwani. Będę wdzięczny za identyfikację. Serdeczności Piotr Edytowane 6 Lipca przez P.Rozbiecki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Z.Milewski Opublikowano 7 Lipca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca Ten na dole po prawej, wygląda jak wczesny "Bóbr". Styl ten sam, tylko taki "niedopracowany" wizualnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lamiglas Opublikowano 8 Lipca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca Okonek wyglada na M.Kaczowke . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lamiglas Opublikowano 8 Lipca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca P.Rozbiecki te dwa na gorze to chyba wyrob R.Wawrzonka z Tarnobrzega Sandomierza moga miec aluminiowe stery . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majster Opublikowano 16 Lipca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca (edytowane) Czy ktoś może kojarzy twórcę tego woblera? Niby podpisany, ale nie mogę do końca rozszyfrować... Edytowane 16 Lipca przez MaleX Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drzejko Opublikowano 17 Lipca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca Piotr Dykiel 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mdah Opublikowano 24 Lipca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca W zasadzie widać kto jest twórcą tego woba, ale bardziej interesuje mnie, kiedy mniej więcej powstał i z jakiego materiału. Wyłowiłem go z jakieś trociowej rzeki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeDDyBoY Opublikowano 25 Lipca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca Janusz Wideł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bolen30 Opublikowano 26 Lipca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca Mysle ze Janusz udzieli dokładnej odpowiedzi pisząc do niego ,lub jeśli odczyta posta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabadaonbis Opublikowano 26 Lipca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca Przecież jest nawet podpisany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Werem Opublikowano 26 Lipca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca (edytowane) Przecież jest nawet podpisany.Czytaj ze zrozumieniem....,autorowi chodziło o to,kiedy i z czego został zrobiony. Edytowane 26 Lipca przez Werem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabadaonbis Opublikowano 26 Lipca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca UPS ☹️ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwek1981 Opublikowano 26 Lipca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca Kiedyś Janusz nie podpisywał, bo nie było potrzeby. Wszystkie były robione z korzenia olchy. Z tego co wiem podpisuje od czasu gdy zaczął robić też z pianki, żeby je można było odróżnić. No chyba, że kiedyś ktoś sobie zażyczył z podpisem. Stare drewniane mam bez podpisu, nowsze już podpisane. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mdah Opublikowano 27 Lipca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca Dzięki za wyjaśnienie???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bob74 Opublikowano 30 Lipca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca ... taki model, przyleciał z za Wielkiej Wody. Ma już swoje lata, bez jakichkolwiek oznaczeń .... Wysłane z mojego 23124RA7EO przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 30 Lipca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca Pewnie jakiś amerykański. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
markir Opublikowano 30 Lipca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca Wobler rodzimy i opisany na grzbiecie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 30 Lipca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca Bóbr od R.Stanke 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pampi Opublikowano 4 Sierpnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia Czyj to wobler ? Napisane chyba Grajcar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi