lamiglas Opublikowano 4 Sierpnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia Artur Grajcar 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
highvoltage Opublikowano 7 Sierpnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia Co to za Jaxon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 7 Sierpnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia Karaś. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
selk Opublikowano 7 Sierpnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia Karaś.karas ma ster przecież 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kfiat Opublikowano 7 Sierpnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia Samson? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
highvoltage Opublikowano 7 Sierpnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia Nie ten kształt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 9 Sierpnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia Jaxon holo select karaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
highvoltage Opublikowano 9 Sierpnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia Nie on nie ma steru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 9 Sierpnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia W takim razie chyba tylko Aliexpres pozostaje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
highvoltage Opublikowano 9 Sierpnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia To jest Jaxon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
highvoltage Opublikowano 9 Sierpnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zibi 56 Opublikowano 9 Sierpnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia To jest JAXON JERK 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 10 Sierpnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia Jaxon jerk ma inaczej umiejscowione oczko do zapinania agrafki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
homax Opublikowano 11 Sierpnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia Czyli wychodzi na to że podróbka Jaxona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Okonhel Opublikowano 11 Sierpnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia To nie podróbka - to Jaxon, dość stary model, chyba już nie robią, mam lub miałem taki, musiałbym w domu poszukać. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zibi 56 Opublikowano 11 Sierpnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
selk Opublikowano 11 Sierpnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia karas któremu zapomniano ster dokleić =Jerk F 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drChlubicz Opublikowano 11 Sierpnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 20250811_172728(1).jpgBardzo przypomina Fatso. Jak ten wobler pracuje, bo chyba nie jak typowy jerk? Jest podobieństwo pracy między nimi ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smużak Opublikowano 12 Sierpnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia Cześć, kojarzy może ktoś twórcę tych woblerów? Mają 12 cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba1981 Opublikowano 12 Sierpnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia Malowanie jak Gembski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smużak Opublikowano 12 Sierpnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia Jeszcze 3 cudaki do odgadnięcia. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Okonhel Opublikowano 13 Sierpnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia Bardzo przypomina Fatso. Jak ten wobler pracuje, bo chyba nie jak typowy jerk? Jest podobieństwo pracy między nimi ? Dawno nim nie machałem (chyba mam za dużo jerków) ale chodził coś w stylu Fatso, na pewno nie chodził na boki jak Slider. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 13 Sierpnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia Screenshot_20250809_193916_Tradera.jpgTeż kilka takich mam w różnych rozmiarach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cyprek Opublikowano 16 Sierpnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia Cześć! Na pewno to jest jakiś super znany wobler, ale nie mam pomysłu. Malowaniem przypomina mi siudaka, którego mam, ale i tak zapytam: cóż to za wobek? Z góry dziękuję za odpowiedź i pozdrawiam wszystkich! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
migdau Opublikowano 16 Sierpnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia Mi przypomina sieka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi