Sylwek1981 Opublikowano 16 Sierpnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia Na moje Siek Siga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirek2000 Opublikowano 16 Sierpnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia Witam, pomoze ktos ?Takie dwa łamańce. 8cm i 9cm. Inicjały B.K. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baitcasting Opublikowano 18 Sierpnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia Cześć. Poszukiwany wobek i jego twórca. Mam dosłownie jedną sztukę od niedawna a bardzo przypadła mi do gustu jego praca. Niestety nie jest w żadnym stopniu opisany. Proszę o pomoc w zidentyfikowaniu. Wysłane z mojego SM-S918B przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pele Opublikowano 18 Sierpnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia Cześć. Poszukiwany wobek i jego twórca.Mam dosłownie jedną sztukę od niedawna a bardzo przypadła mi do gustu jego praca.Niestety nie jest w żadnym stopniu opisany.Proszę o pomoc w zidentyfikowaniu. Wysłane z mojego SM-S918B przy użyciu TapatalkaWygląda mi na starego Siudaka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 18 Sierpnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia Cześć. Poszukiwany wobek i jego twórca.Mam dosłownie jedną sztukę od niedawna a bardzo przypadła mi do gustu jego praca.Niestety nie jest w żadnym stopniu opisany.Proszę o pomoc w zidentyfikowaniu. Wysłane z mojego SM-S918B przy użyciu Tapatalka Przydałoby się lepsze zdjęcie, tzn. większy wobler na zdjęciu. Każde zdjęcie można wykadrować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baitcasting Opublikowano 18 Sierpnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia Przydałoby się lepsze zdjęcie, tzn. większy wobler na zdjęciu. Każde zdjęcie można wykadrować.Proszę. Wobek 9 cm płytko pracujący Wysłane z mojego SM-S918B przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 18 Sierpnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia (edytowane) Jest niewiele większy od tego, co na poprzednim zdjęciu. Spróbuj wykadrować. Po prostu nie widać szczegółów. Widzisz róznicę pomiędzy moim a twoim zdjęciem? Edytowane 18 Sierpnia przez Banjo 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lamiglas Opublikowano 18 Sierpnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia Silver ten wobler to Siek ale nie jest to Siga tylko jego wczesniejsza wersja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sieko Opublikowano 18 Sierpnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia Silver ten wobler to Siek ale nie jest to Siga tylko jego wczesniejsza wersja I w tej kwestii ,,lamiglas" ma rację 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzesiek Opublikowano 19 Sierpnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia Cześć. Poszukiwany wobek i jego twórca.Mam dosłownie jedną sztukę od niedawna a bardzo przypadła mi do gustu jego praca.Niestety nie jest w żadnym stopniu opisany.Proszę o pomoc w zidentyfikowaniu. Wysłane z mojego SM-S918B przy użyciu TapatalkaMi to wygląda na robotę kolegi o nicku "Paweł". Mam 4 takie wobki od niego. Bardzo lekkie, płytkoschodzące. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smużak Opublikowano 20 Sierpnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia Kojarzy ktoś twórcę tych woblerów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
highvoltage Opublikowano 22 Sierpnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia Bardzo przypomina Fatso. Jak ten wobler pracuje, bo chyba nie jak typowy jerk? Jest podobieństwo pracy między nimi ?Tak kolebie się na boki jak fatso 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa_10 Opublikowano 25 Sierpnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia (edytowane) WitamRozpoznaje ktos czyje to dzieło? Z góry dziękuje za pomoc ???? Edytowane 25 Sierpnia przez Kosa_10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Okonhel Opublikowano 25 Sierpnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia WitamRozpoznaje ktos czyje to dzieło? Z góry dziękuje za pomoc Wygląda jak Brooky od Murky Baits. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
selk Opublikowano 25 Sierpnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia czty ktoś wie czyje sumówki podpisywane są M,M. ?wyglądają jak Tomek Miernik ale to nie to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trociowy Opublikowano 27 Sierpnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia Witam, pomoze ktos ?Takie dwa łamańce. 8cm i 9cm. Inicjały B.K.Witaj te 2 woblery są moje mogą być ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PePe. Opublikowano 28 Sierpnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia Mi to wygląda na robotę kolegi o nicku "Paweł". Mam 4 takie wobki od niego. Bardzo lekkie, płytkoschodzące.Masz rację, też mam jego wobki i są okej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzesiek Opublikowano 28 Sierpnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia Masz rację, też mam jego wobki i są okej Pepe, co Ci na nie bierze ? Bo ja złowiłem tylko kilka niedużych zanderków na nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dokuś Opublikowano 28 Sierpnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia Kleniowy smużak ze stosunkowo długim sterem. Wielkość - około 3cm.Rozpozna ktoś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartosz311287 Opublikowano 29 Sierpnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia Praktycznie wszystkie mają stery metalowe. Jeden myślę to J.Widła drugi podpisany wydaje mi się M.T lub M.J Wysłane z mojego M2101K6G przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 29 Sierpnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia (edytowane) Tylko ten na dole to Janusza. M.T - Mirosław Tomana (Kraków). Łamaniec pierwszy od góry i dwa podobne jednoczęściowe zostały wykonane przez Jerzego Niewiarowskiego (Kraków). Ten trzyczęściowy nad łamańcem Janusza, to autorem jego jest Marek Moroz (Gorlice). Edytowane 29 Sierpnia przez Banjo 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
haukii Opublikowano 29 Sierpnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia Ktoś rozpoznaje taki wobler 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirek2000 Opublikowano 29 Sierpnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia Witaj te 2 woblery są moje mogą być ?Jeszcze nie mialem okazji testować. Kupilem w zestawie kilku woblerów. Ale nie mogłem znaleźć autora tych woblerów. Dziękuje za informacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
highvoltage Opublikowano 29 Sierpnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia Też kilka takich mam w różnych rozmiarachI jak Ci się spisywały ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trout master Opublikowano 29 Sierpnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia Tylko ten na dole to Janusza. M.T - Mirosław Tomana (Kraków). Łamaniec pierwszy od góry i dwa podobne jednoczęściowe zostały wykonane przez Jerzego Niewiarowskiego (Kraków). Ten trzyczęściowy nad łamańcem Janusza, to autorem jego jest Marek Moroz (Gorlice).________ A ten „TONĄCY” (podpisany czerwonym markerem to czyj? Oklejony chyba holo z paczek po papierosach. Te wobki Niewiarowskiego to czym oklejane? Na foto słabo widać. Tkanina czy też jakieś błyszczące paseczki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi