Banjo Opublikowano 30 Sierpnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia ________ A ten „TONĄCY” (podpisany czerwonym markerem to czyj? Oklejony chyba holo z paczek po papierosach.Te wobki Niewiarowskiego to czym oklejane? Na foto słabo widać. Tkanina czy też jakieś błyszczące paseczki? Arku nie wiem. Tak, J. Niewiarowki m.in. oklejał tasiemkami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trout master Opublikowano 30 Sierpnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia Ok. Nie wiedziałem. Folią z papierosów na pewno. Pełną lub wycinanymi „kółeczkami” klejonymi później w łuskę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 30 Sierpnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia (edytowane) Tak, mam wspomniane przez Ciebie. Edytowane 30 Sierpnia przez Banjo 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trout master Opublikowano 30 Sierpnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia Proste, bez fajerwerków, skuteczne, z fajną, łowną pracą. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Umbra The Sidewinder Opublikowano 2 Września Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września A ja mam innej natury pytanie....Na stronie Jaxon w woblerach "Holo Select" widnieje napis "Made in Poland"Wiecie może kto je produkuje? A woblery atract tego dopisku już nie mają - to jakieś chińskie "badziewie"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psulek Opublikowano 2 Września Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września Producentem jest HRT 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agama Opublikowano 2 Września Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września Cześć, macie może jakaś wiedzę na temat woblerów JACUR? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 2 Września Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września Cześć, macie może jakaś wiedzę na temat woblerów JACUR? A co Ciebie interesuje? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek184 Opublikowano 9 Września Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września Czy ktoś wie co to za wobler? Pod sterem ma literę R. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
migdau Opublikowano 9 Września Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września Przypomina morel team Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek184 Opublikowano 9 Września Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września Podobny ale nie podpisany. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek Krasnopolski Opublikowano 9 Września Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września Ten z napisem czerwonym flamastrem to też Centuś. Oklejony tasiemką z lamety. Były też oklejane łuską z dziurkacza i sreberkiem z papierosów. Malowane w całości były przeważnie "trociowe", ale te były zrobione z buczyny z kija od szczotki . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stefan Valentino Opublikowano 9 Września Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września Morel Team Łuczkowskiego na bank Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stefan Valentino Opublikowano 9 Września Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września Łuczkowski takie litery pisał P i T pływający i tonący Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trout master Opublikowano 11 Września Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września Widocznie to litera „P” tylko kropka zrobiła z niej „R” bo była za blisko. Wyglada mocno na wobek Krzyśka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stefan Valentino Opublikowano 11 Września Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września Widocznie to litera „P” tylko kropka zrobiła z niej „R” bo była za blisko. Wyglada mocno na wobek Krzyśka. jasne że P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agama Opublikowano 11 Września Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września A co Ciebie interesuje?W sumie to wszystko bo mam kilka sztuk, kto je robi skąd pochodzą czy są jeszcze produkowane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 12 Września Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września Może ktoś kojarzy twórców, bo każdy wyszedł spod innej ręki. Ten z korpusem w kształcie kulki ma ster lekko wklęsły. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamil8636 Opublikowano 14 Września Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września Witam mam pytanie o wobler typu Top Waters ze zdjęcia. Pytanie o twórcę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwek1981 Opublikowano 14 Września Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września Albin Marczuk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamil8636 Opublikowano 15 Września Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września Można je gdzieś dostać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yakuza Opublikowano 18 Września Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września (edytowane) Czy używa ktoś z was w Polsce woblerów, które amerykanie nazywają "ghost" "silent assassin" ?Chodzi o woblera, który nie pracuje, a przed sobą i za ma metalowe turbinki. Coś jak obrotówka turbinka. Wobler bezsterowy tonący Dokładnie takiego mam na myśliSprawdza to sie u nas na np szczupaki? Edytowane 18 Września przez yakuza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek1969 Opublikowano 18 Września Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września Może ktoś kojarzy twórców, bo każdy wyszedł spod innej ręki. _MG_3151.JPG _MG_3155.JPG Ten z korpusem w kształcie kulki ma ster lekko wklęsły.Tan typu ćma to Darek Dusza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 18 Września Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września Tan typu ćma to Darek Dusza Dzięki za odpowiedź. Albo innego Darka . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek1969 Opublikowano 18 Września Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września Mam orginalną ćmę innego darka- zupełnie inna 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi