phalacrocorax Opublikowano 5 Listopada 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2006 Ja kojarzę (nie wiem czy dobrze) że jak było spotkanie jerkbait.pl w jerku to pokazywałeś tego dziwoląga (dobrze pamiętam?), ale jak się to to nazywa to nie mam zielonego pojęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gumofilc Opublikowano 5 Listopada 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2006 Pokombinujcie dalej... .Ja go kupilem w nieistniejacym juz sklepie Superwedki. Jest calkiem mozliwe, ze ma on kilkadziesiat lat (ktos sie wyprzedawal). Bylem bardzo zdziwiony, ze jest w ogole taka firma...Zgadza sie, pokazywalem w Jerku, a nawet mowilem jak sie nazywa...Heddona tez tam kupilem, lososiowego Tadd polly. Jakosc tworzywa, z jakiego wyprodukowano wobler jest zdumiewajaca, dodatkowo wobler ma wlasciwosci fosforyzujace, jak go naladowac strumieniem swiatla.Heddon to jedna z najstarszych wytworni sprzetu na Swiecie(o ile nie najstarsza), zal. 1894r albo jakos tak...Gumo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablom Opublikowano 5 Listopada 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2006 takie wobki sprzedawał gościu którego poznałem w zeszłum roku,były prawie identyczne(niestety nie byłem przkonany do tej przynęty, ale jego to były chyba rękodzieła, oprcz tych raczków miał super obrotówki na troć(roównież własny wyró choć świetnie na nie brały szczupaki, niestety kontakt mi się urwał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gumofilc Opublikowano 6 Listopada 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2006 No dobra, cienko Wam idzie....To jest Mud Bug firmy Fred Arbogast. Jest jeszcze o oczko mniejszy model...Gumo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leszczu Opublikowano 19 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2010 Jak w temacie. Dodam tylko że ma 12 cm, jest to diver i jest pływający. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tarłoś Opublikowano 19 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2010 Witam,a nie przypadkiem Cotton Cordell? http://www.cottoncordelllures.com/catalog.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Salmo_Salar Opublikowano 19 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2010 Wertykalny Pozdr. Salmo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LASSOjbait Opublikowano 19 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2010 Obrzydliwy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Monk Opublikowano 19 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2010 Kiczowaty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piwoluka Opublikowano 19 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2010 Rat-L-Tap Bill Lewisa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Salmo_Salar Opublikowano 19 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2010 Rat-L-Tap Bill Lewisa? Zgadza się. CHarakterystyczna płetwa, też mam jednego Rat-L-Trapa. Pozdr. Salmo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 19 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2010 Panowie, Do 1 kwietnia jeszcze kilka tygodni Wobler wertykalny jako DIVER plywajacy ? Nie spotkalem takiego cudaka. Ten na zdjeciu to Bill Lewis (tak wyglada), aczkolwiek nie spotkalem go jeszcze nigdy w wersji 12 cm. Wogole nie spotkalem NIGDY zadnego dzwoniacego (rattlina) powyzej 10 cm. Nic w zadanym pytaniu mi nie pasuje ... Ale moze rzeczywistosc wyprzedzila mnie znaczaco ? Guzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piwoluka Opublikowano 19 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2010 Panowie, Do 1 kwietnia jeszcze kilka tygodni Wobler wertykalny jako DIVER plywajacy ? Nie spotkalem takiego cudaka. Ten na zdjeciu to Bill Lewis (tak wyglada), aczkolwiek nie spotkalem go jeszcze nigdy w wersji 12 cm. Wogole nie spotkalem NIGDY zadnego dzwoniacego (rattlina) powyzej 10 cm. Nic w zadanym pytaniu mi nie pasuje ... Ale moze rzeczywistosc wyprzedzila mnie znaczaco ? Guzu Sa, sa .Tutaj i tutaj ostatni w tabeli to wlasnie plywajacy dwonastocentymetrowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 19 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2010 WOW no to faktycznie bylem mocno nie na biezaco Wielkie dzieki za uswiadomienie Ma ktos doswiadczenie z plywajacymi rattlinami ? Chetnie poznam opinie, jakos lubie te przynety wbrew prawie wszystkim towarzyszom moich wypraw Guzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daro Opublikowano 20 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2010 CzescTakie same lub baaaardzo podobne woblery byly u nas w sklepie po 0,99-1,99 € . Te woblery tez w przedziwny sposob zachowywaly sie w wodzie , np. ratlliny plywaly. Przynajmniej jak byly nowe i jeszcze szczelne. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Salmo_Salar Opublikowano 20 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2010 Spro na FM oferuje takie modele za tanią taniość. Pozdr. Salmo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerry hzs Opublikowano 20 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2010 Nigdy nie wzialem tego do reki ...do dzis ...kupilem jednego w BPS... w sklepie Kevin mi doradzil , mial na niego kilka muskie ...wierze mu bo to gosc z Labiryntu Trouta . Przy najblizszej okazji wyprubuje go ...to oczywiscie Rat-L-Trap Bila Lewisa robiony w USA . Chcialbym jeszcze dodac ze glos ktory wydaje jest niezwykle wkur.... nie dziwie sie ze muskie go gryza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gumofilc Opublikowano 22 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2010 Bila Levisa nie mialem ale przeciez i Rapala oferuje cos takiego i to w roznych wielkosciach. A i u innych producentow jakby poszukac to mozna znalezc. Zdaje sie ze mam jeszzce najwiekszego i najmniejszego.Mialem klopoty zeby cos na nie zlowic z powodu - jakos nie trafialy do wody.A moze wlasnie nieslusznie...? Gumo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 22 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2010 Gumo, Tu roznica jest taka ze ten Bill Lewis jest plywajacy (jak wobler plywajacy). Cala rodzina Rapal to tonace i 95 % wszystkich rattlinow to tonace - ja lowie nimi w opadzie i technikach pochodnych.... Ale tego plywajacego to nie mialem ... Guzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szimeon Opublikowano 22 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2010 Przyłącze się do wątku i spytam jaki to model Rapali ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 22 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2010 To jest deep down husky jerk w rozmiarze HJ12. Czyli 12 cm. Woblerek o bardzo delikatnej pracy. Guzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szimeon Opublikowano 22 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2010 Dziękuje za szybką odpowiedź. Co do samego woblera z chęcią go komuś podaruję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaNeK Opublikowano 22 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2010 aż tak kiepsko się sprawdził? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szimeon Opublikowano 22 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2010 Po prostu nie potrzebuję go a nie chce żeby się marnował. Nie używam takich woblerów bo nie mam w okolicy nawet takich wód. Mógłbym go zamienić na jakiegoś woblera kleniowego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaNeK Opublikowano 22 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2010 jak bym miał to bym się mógł mieniać bo przerzuciłem się na duży zębaty kaliber, zajrzę na wszelki wypadek w pudła, ale chyba nic nie znajdę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi