Leszczu Opublikowano 22 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2010 Ja mam dwa woblerki kleniowo - jaziowe, więc mogę się wymienić 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szimeon Opublikowano 22 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2010 Chciałbym dokładnie wiedzieć jakie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leszczu Opublikowano 22 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2010 Coś takiego. Tygrysek ma 2,5cm a ptaszek 2cm. 5.bmp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leszczu Opublikowano 8 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2010 Jeszcze jedno pytanie. Na jaką głębokość nurkuje ten Deep down husky jerk hj12? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radekg Opublikowano 8 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2010 Jak w temacie. Dodam tylko że ma 12 cm, jest to diver i jest pływający. a może to MIKADO ze starej kolekcji jak będe miał troszkę czasu i oczywiście jeśli sie uda to porobię kilka fotek starych modeli woblerów firmy MIKADO i wtedy się pośmiejemy wszyscy razem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darecki72 Opublikowano 4 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2010 Dostalem ostatnio woblera z Polski ktorego totalnie nie znam. Moze ktos powie mi cos wiecej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mekamil Opublikowano 4 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2010 Wydaje mi się, że to jakaś starsza wersja modelu lovec rapy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tpe Opublikowano 4 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2010 Wydaje mi się, że to jakaś starsza wersja modelu lovec rapy. Dokładnie, to Rapy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 9 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2010 Proszę o rozszyfrowanie kogo to wabik boleniowy?Tylko taką mam fotkę ale może któryś z kolegów będzie wiedział Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zanderix Opublikowano 9 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2010 mnie wygląda na Gębskiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 9 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2010 mnie wygląda na GębskiegoTakie są podejrzenia właśnie;p Ale wole spytać Was -bardziej doświadczonych w rapowaniu;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwasik Opublikowano 10 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2010 Proszę o rozszyfrowanie kogo to wabik boleniowy?Tylko taką mam fotkę ale może któryś z kolegów będzie wiedział Nie kogo, a czyj!Twój. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 10 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2010 Proszę o rozszyfrowanie kogo to wabik boleniowy?Tylko taką mam fotkę ale może któryś z kolegów będzie wiedział Nie kogo, a czyj!Twój.Toś mi pomógł A właśnie ,że nie mój a ma być mój:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saw Opublikowano 11 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2010 Tak, to 100% Gębala, próbowałem wg. mnie za lekki max 4gr, wyłącznie na rzekę i to tylko przy długim wypuszczeniu w nurt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 11 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2010 Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ffffffffffffffffffffffffff Opublikowano 13 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2010 W życiu nie jest to Gębski,mam dwa pudła jego wyrobów i łowię na nie od lat.Kiedyś łowiłem na wobki strugane przez jego ojca,to nie ich styl nie to wykonanie.Gębskie choć łowne są nieco mniej dopracowane(bez urazy )znakiem szczególnym w 90 proc przypadków jest niesymetryczne kółko do mocowania agrafki,pozatym wszystkie są podpisywane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 4 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2011 Teraz mam takiego woblerka do rozszyfrowania Na sterze jest TOBI PolandNa guglach nic nie ma o tym....Macie pojęcie co to jest? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pampi Opublikowano 4 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2011 zapewne jest to wobler Tobiego :DDDDDD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 4 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2011 zapewne jest to wobler Tobiego :DDDDDDA coś więcej o tych woblerkach ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 4 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2011 Ich twórca to Arek Pelachowicz - mieszka gdzieś na południu kraju - raju czyli Polski swoje początki mial na etapie wzorowania się na salmiakach oraz ich roznych wariacjach. obecnie mimo ze w necie o nim cisza ma trochę własnych wzorów... Jeśłi dorbze pamiętam to w ostatnim numerze WŚ lub WMH na ostatnich stronach w strefie reklam jest chyba nawet jakas jego mala reklama z adresem strony. samego adresu nie potrafię sobie przypomniec - Swoja pierwsza troć - no ta bede w trakcie poszukiwania pstrągów złowiłem na model przez Ciebie prezentowany ale w kolorze fioletowo-różowym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryst Opublikowano 4 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2011 Mifciu, 100% zgadza się. Spotkałem Arka i łowiłem z Nim na Jez. Solińskim. Nie wiem, czy Arek robi jeszcze wobki, ale stosowny zapas różnych Jego wyrobów nabyłem drogą kupna. Dla mnie są to dobre wobki, lecz czasem trzeba popracować nad sterem, że poprawić ich akcję. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 4 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2011 Dzięki panowie za informacje:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tpe Opublikowano 4 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2011 Arek mieszka w Lesku. Jednak pomysłodawcą i pierwszym twórcą tych woblerów był Robert Tobi Tobiasz z Myczkowiec. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 4 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2011 Arek mieszka w Lesku. Jednak pomysłodawcą i pierwszym twórcą tych woblerów był Robert Tobi Tobiasz z Myczkowiec. o! tego nie wiedziałem, dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bluzer Opublikowano 6 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2011 Kuba,pozwól,ze podepne się pod Twój temat Okazyjnie nabyłem dwie boleniówki,jednak nic (sprzedawca sugeruje ,ze sa to woblery z Czarnego) nie wiem o ich pochodzeniu,twórcy i randze w raperskim pudełku.Ktoś wie? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi