Thomason Opublikowano 29 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2020 Ten drugi ma charakterystycznie podpiłowany ster na końcu jak Gębale. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dokuś Opublikowano 29 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2020 Wiesiu ten na górze wygląda jak płotka BonitoCoś pod Bonito podchodzi, drugi pod Gębskiego.Bonito na bank. Drugi mi z kolei Sendala bardziej przypomina.Ten drugi ma charakterystycznie podpiłowany ster na końcu jak Gębale.Dziękuję Panowie! Myślałem, że to może być Bonito, ale on ma taki "niebonitowy" ster... (Może jest z wcześniejszego okresu produkcji?...)Styl trochę skojarzył mi się też z woblerami Profi lub Big Fish, ale niektóre elementy mi nie pasują.... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
christof Opublikowano 30 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2020 Witajcie Panowie. Czy ktos z szanownego grona wie czyja to produkcja. Dawał mi fajne ryby ale niestety miałem tylko jedna sztuke kupiona na aukcji i zabrała mi go ryba. Prośba w znalezieniu twórcy tego wobka Bede wdzieczyZ góry dziekuje za pomoc i checi. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motylW1 Opublikowano 30 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2020 Może ktoś wie czyja to robota ?Wobler ma 15cm, i jest ponoć z przed dwudziestu lat . 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jasku10 Opublikowano 9 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2020 Podpowiedzcie spod czyjej ręki te woblerki? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dokuś Opublikowano 9 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2020 Podpowiedzcie spod czyjej ręki te woblerki?Waldek Stachniak (Lublin) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jasku10 Opublikowano 9 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2020 Waldek Stachniak (Lublin) Dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trout master Opublikowano 9 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2020 Ehhhh, ten Lublin. Artyści we wszystkim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil_Olsztyn Opublikowano 9 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2020 Waldek nadal pracuje w D.A.M-ie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
salmon1977 Opublikowano 10 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2020 (edytowane) Czyje to woblery i jak pracują? Dziekuje Edytowane 10 Kwietnia 2020 przez salmon1977 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 10 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2020 Czyje to woblery i jak pracują? Dziekuje 25821C0C-8804-4958-ABB2-CAB6E94350D2.jpeg A sprzedającego nie pytałeś? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ninja05 Opublikowano 11 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2020 Witam czy to są wobki Adama Bila??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krab Opublikowano 11 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2020 Tak, to Bile. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filser Opublikowano 14 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2020 Witam czyj to wobek od dołu ma literke P. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
migdau Opublikowano 14 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2020 (edytowane) Wygląda jak siek kobra Edytowane 14 Kwietnia 2020 przez migdau 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomason Opublikowano 14 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2020 Najnormalniejszy w świecie Siek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MZieli10 Opublikowano 14 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2020 Najnormalniejszy w świecie Siek.Pływający Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psd27 Opublikowano 15 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2020 Dokładnie, "P" jak pływający Siek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bob74 Opublikowano 15 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2020 … widzę ,że ster ponownie wklejany, też tak zrobiłem w leciwym egzemplarzu. Zapewne taka przypadłość. Ten typa tak ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filser Opublikowano 16 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2020 … widzę ,że ster ponownie wklejany, też tak zrobiłem w leciwym egzemplarzu. Zapewne taka przypadłość. Ten typa tak ma Właśnie ten ster trochę mnie zmylił i bez literki s na sterze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ninja05 Opublikowano 16 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2020 Witam to Sendal czy Gebale? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwek1981 Opublikowano 16 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2020 Gębski. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam spin Opublikowano 16 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2020 jak przydymiany ster to Gębski 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andru77 Opublikowano 16 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2020 Waldkowe pchełki jak najbardziej na tak. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andru77 Opublikowano 16 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2020 Fakt, że Lubelszczyzna dobrym produktem stoi. Na fotce z jednym wobkiem maleństwo Krzysztofa Łuczkowskiego. Małe stadko to Pachliki, ze 20 lat temu można było dostać na lokalnym rynku jego wyroby, głównie pstrągowe, których o dziwo nie ma już u siebie. Nie wiem z resztą jak to się stało. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi