Cez@ry Opublikowano 16 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2020 Panowie dzięki serdeczne za pomoc w identyfikacji wobków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pele Opublikowano 16 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2020 Jednak to Tomka Poleszaka.chyba jednak nie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 17 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2020 (edytowane) chyba jednak nie Tomku, przepraszam. Miało być Tomka Siudakiewicza, czy tzw. wobler siudak . Edytowane 17 Lipca 2020 przez Banjo 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rrthc Opublikowano 18 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2020 Dzień dobry Panie i Panowie.Korzystając z waszej wiedzy, chciałbym poznać pochodzenie tych woblerów.Dziękuję za wiedze ???????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomason Opublikowano 18 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2020 Przerobiony Salmo i Siek. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rrthc Opublikowano 18 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2020 Dzięki wielkie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damo77 Opublikowano 18 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2020 Witajcie. A znacie może producenta tego cudaka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dokuś Opublikowano 21 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2020 (edytowane) Cześć Koledzy!Znacie taki model Salmo? Edytowane 21 Lipca 2020 przez Dokuś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzas Opublikowano 21 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2020 Witajcie. A znacie może producenta tego cudaka?na Allegro sprzedawał je użytkownik karas1380 https://allegro.pl/uzytkownik/karas1380/oceny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PLnK Opublikowano 21 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2020 (edytowane) na Allegro sprzedawał je użytkownik karas1380 https://allegro.pl/uzytkownik/karas1380/ocenyo karas1380, mam od niego fajne jerki oklejane skórą okonia i płoci Edytowane 21 Lipca 2020 przez PLnK 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damo77 Opublikowano 21 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2020 A dziś zakupiłłem takie starocie jakieś, ale ani Ja ani sprzedający nie znamy tych twórców. Może Wy znacie te podpisy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ninja05 Opublikowano 21 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2020 Witam, kogo to może być wobler??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 21 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2020 Pewnie jakiś Gębski. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damo77 Opublikowano 21 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2020 Też mi to na Gębskiego wygląda 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trout master Opublikowano 22 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2020 Taka żabka. Podoba się? Ktoś sobie przypomina? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kleniojazie Opublikowano 24 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2020 to moja :-) , Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trout master Opublikowano 24 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2020 Skoro tak mówisz. Lokalizacja się zgadza, imię-nie znam, gdyby się okazało że z Bali... czy Bieszczadami masz (miałeś) coś wspólnego to chyba potwierdzę. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kleniojazie Opublikowano 24 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2020 A pewnie ze dwadzieścia lat temu, gadaliśmy trochę o wobkach ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trout master Opublikowano 25 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2020 Pamięć masz dobrą skoro pamiętasz że to twoja żabka. Ja swoich nie pamiętam (chyyyba). Mam wszystkie które mi dałeś, strzebelka (ją najczęściej używałem), myszka i ta żabka. Cieszę się że tyle czasu minęło i jakoś się trzymamy. Zdróweczka życzę. Arek P. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fred Arbogast Opublikowano 25 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2020 Toż to żaba rogata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwek1981 Opublikowano 26 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2020 (edytowane) Czy to Salmo, Siek...? Edytowane 26 Lipca 2020 przez Sylwek1981 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil_Olsztyn Opublikowano 26 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2020 Raczej hand made Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwek1981 Opublikowano 26 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2020 Niedoskonałość tego oka oczywiście widzę, ale może coś konkretniejszego ktoś będzie wiedział. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ceglos83 Opublikowano 28 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2020 Witam co to za wobek? Podpisany jak dobrze rozszyfrowałem BUDA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 30 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2020 Prośba o identyfikację autora tych wobków. Mają ok 6 cm długości, korpus trochę pękat,y oklejany folią podobną jaka jest w opakowaniach papierosów, a może nawet bezpośrednio zaczerpnięta. Wobki wykonane starannie. Stery otrzymane metodą wtrysku, charakterystyczny kształt steru w wobku od lewej strony. Oczęta raczej wycinane i przyklejane. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi