Patryk122 Opublikowano 30 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2020 Berkeley riple shad 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wikpach Opublikowano 30 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2020 Proszę, podpowiedzcie, co to za guma? V__2A15 - Kopia.jpgWg mnie to berkley ripple shad purple chartre, ale trochę wyblakła i bez oczu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaceen Opublikowano 30 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2020 Dziękuję za szybką podpowiedź.???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trout master Opublikowano 30 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2020 "Wygląda, że część woblerów jest z innej ręki niż "Druciarza". Jak ktoś zaglądał do jego wątku, to można odróżnić jego styl od pozostałych.Kiedyś poprosił mnie o wymianę woblerów. Dostałem na moje życzenie małe wersje boleniówek ze sterem 4-5 cm. Łowię na nie do dziś i czasami przebijają skutecznością renomowane firmowe woblery. Z mojej strony odwdzięczyłem się kilkoma swoimi monidłami. Kilka widzę na tablicy nr 3 ( myszka, dwie osy w tym jedna łamana, żuk, żabka." Na pewno są tam wobki Lovec Rapy. Jakieś chińczyki typu Kamatsu czy jakieś podobne. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RomanP Opublikowano 2 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2020 A to? 9cm kształt Rapali original a na sterze jak byk: Lucky floating Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psd27 Opublikowano 6 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2020 Umie ktoś rozpoznać te woblery? Nazbierało się tego trochę... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 6 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2020 Żabka fajna. Coś mi pachnie lubelskim lub około lubelskim wykonaniem. Paweł jak by Ci się znudziła to chętnie ją przygarnę. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dokuś Opublikowano 6 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2020 Żaba - Morel Team! Przepiękna! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 6 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2020 Żaba - Morel Team! Przepiękna! Tak. A znasz Wieśku twórcę? . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dokuś Opublikowano 6 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2020 (edytowane) Tak. A znasz Wieśku twórcę? .Niestety.... Miałem identyczną, dużą żabę Morel Team i powędrowała do Jacusia... (@Franc) Edytowane 6 Października 2020 przez Dokuś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psd27 Opublikowano 6 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2020 A o pozostałych woblerach możecie coś Panowie napisać? ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 6 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2020 Ten łamaniec ze świętokrzyskiego, ale twórcy nie pamiętam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiekre Opublikowano 7 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2020 Mam taką żabę. ???? i tak , to MT. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek B. Opublikowano 7 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2020 Pierwszy od góry wygląda na Romana Gawlasa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamklin Opublikowano 8 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2020 Czyj to wobek panowie? Podpisany DS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba1981 Opublikowano 8 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2020 DS ,pewnie Darek Szyszka z miejscowosci Czarne 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamklin Opublikowano 8 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2020 Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roberto Opublikowano 8 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2020 Darek Szyszko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba1981 Opublikowano 8 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2020 Darek ma na nazwisko Szyszka 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 9 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2020 (edytowane) Pierwszy od góry wygląda na Romana Gawlasa Roman chyba nie robił z poziomym oczkiem z tyłu. Poza tym inicjały na woblerze to T.G. Edytowane 9 Października 2020 przez Artech 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
homax Opublikowano 9 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2020 Paweł. Pierwsze 3 to jakby szkoła Dylewskiego. Czarne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek B. Opublikowano 10 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2020 Roman chyba nie robił z poziomym oczkiem z tyłu. Poza tym inicjały na woblerze to T.G.Rzeczywiście to T nie R mam identycznie oklejone "Bączki" Romana Gawlasa myślałem, że nawet materiał ten sam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 10 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2020 Peny nie jestem, ale podpis T. G. może dotyczyć Tomka Gorgolika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DamianFishing96 Opublikowano 11 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2020 Ktoś wie jakie to wobki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
markir Opublikowano 11 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2020 1,3 - ogólnie zwane "Gębale" (nie wiem czyje konkretnie), 2 - Krakusek. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi