Dokuś Opublikowano 3 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2020 Jeśli chodzi o kalkomanię to mam do rozpoznania takie oto wobki:Profi lub Big Fish. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Salata Opublikowano 3 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2020 Tak mi się wydaje że prawa strona to Big Fish.A co z lewa stroną? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 4 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2020 Po prawej BigFish, a po lewej tzw. woblery bieszczadzkie, robił je SZ. Michna z Krosna. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dokuś Opublikowano 4 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2020 Po prawej BigFish, a po lewej tzw. woblery bieszczadzkie, robił je SZ. Michna z Krosna.Oto rzekł Nasz Mistrz!... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 4 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2020 (edytowane) Oto rzekł Nasz Mistrz!... A gdzie tam, daleko mi jeszcze do nadania tytułu Mistrza . Piotrek, skąd Ty wygrzebujesz takie wobki ? Edytowane 4 Listopada 2020 przez Banjo 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Salata Opublikowano 4 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2020 Zgadza się. Sławek ma duuużą wiedzę Jeśli chodzi o wobki to wpadają mi w oko takie nieprzeciętnie konstrukcje.Kiedyś trochę nakupowałem różności a teraz jest spore grono ludzi żeby poznać autorów Dodam jeszcze że woblery z Krosna mają specyficzny ster. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LewatoR Opublikowano 4 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2020 Może dzisiaj się uda... Panowie widzę że dużo osób posiada tu ogromną wiedzę na temat woblerów i może udałoby się komuś ustalić co to za woblery? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LewatoR Opublikowano 4 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2020 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 4 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2020 Kol. @LewatoR usprawiedliwię się przed Tobą. Nie podaję twórców Twoich woblerów na zdjęciach, ponieważ interesuję się wyłącznie twórcami polskimi, którzy rozpoczęli zabawę w tworzenie woblerów najpóźniej w latach 90-tych ub. wieku. Stąd znam zwykle starsze konstrukcje i nowsze jeśli do dzisiaj tworzą. Woblery z Twoich zdjęć są niektóre zagraniczne oraz polskich twórców, ale młodszych stażem. Po prostu nie wiem, nie znam tych producentów. Gdybym wiedział, to bym napisał. Nie jestem w stanie wszystkich zapamiętać. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Salata Opublikowano 4 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2020 Już wrzucamy coś polskiego Podpowiedzi: ster z amelinium i opisany od spodu "ST6P" 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 4 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2020 Już wrzucamy coś polskiego Podpowiedzi: ster z amelinium i opisany od spodu "ST6P" Tutaj nie pomogę. Nie wiem nic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 4 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2020 Poszukuje twórcy tego woblera na dole. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrian Tałocha Opublikowano 4 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2020 (edytowane) Patyczaki WrzyszczPrzekręciłem nazwisko Edytowane 4 Listopada 2020 przez Adrian Tałocha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roberto Opublikowano 4 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2020 Cezary Wrzyszcz 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roberto Opublikowano 4 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2020 (edytowane) woblery kolegi @Salata to mi przypominają Orliki Edytowane 4 Listopada 2020 przez Roberto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 4 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2020 Ten na górze, to zgadza się, twórcą jest Cezary Wrzyszcz z Gdańska. Mnie chodzi o tego dolnego woblera. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 4 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2020 woblery kolegi @Salata to mi przypominają Orliki Orliki i BigFishe robił ten sam twórca. Różnica polega na sterach, no i nie spotkałem dużych Orlików. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert7704 Opublikowano 5 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2020 Witam. Czyje to żabki ? Może ktoś pomoże ? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
migdau Opublikowano 5 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2020 (edytowane) Witam. Czyje to żabki ? Może ktoś pomoże ?Ta na dole wygląda jak dorado z przyciemnionym przez kogoś grzbietem. Edytowane 5 Listopada 2020 przez migdau 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 5 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2020 Witam. Czyje to żabki ? Może ktoś pomoże ? 80D1D16D-E683-4465-B28E-EFBCAC2D3081.jpeg Sam jestem ciekaw tych dwóch na górze. Mają grzechotkę. Ta na dole tak, jak pisał @migdau to przemalowana żabka firmy Dorado. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 5 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2020 (edytowane) Odgadniecie? Bez podpisu. Edytowane 5 Listopada 2020 przez Banjo 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert7704 Opublikowano 5 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2020 Bez grzechotki . Są od jednego wykonawcy to widać . Ta pierwsza starsza nieco . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 5 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2020 To ja mam z grzechotką. Też na miedzianym drucie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makra Opublikowano 5 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2020 Cześć kto mógł zrobić te woblery wyglądają na stare1 od góry ma 12 cm i ster ,,mleczny''- nie przeżroczysty2- 10 cm i brzegi steru wycieniowane pod kątem 45 stopni3 - 7 cm 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 6 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2020 Odgadniecie? Bez podpisu. wobki.jpg Te dwa nie podpisane woblery, to oczywiście woblery L. Dylewskiego. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi