Dzudik Opublikowano 17 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2020 Ten pomarańcz po prawej moim zdaniem stary Gębski. A gdy ten u samej góry to nie Sambor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 18 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2020 A kto napisał, że ten na samej górze to Przemka (@Sambor)? Malowanie jest podobne do woblerów bydgoskich, a Przemek mieszka gdzie indziej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robas Opublikowano 18 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2020 Dwa górne z lewej to chyba Hubal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzudik Opublikowano 18 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2020 (edytowane) Gdyby To nie jest giełda Edytowane 18 Listopada 2020 przez Piotrek Milupa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trout master Opublikowano 18 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2020 Trzeci od góry po lewej to nie ma przypadkiem 5cm? "Glapka" miała taki kształt i wielkość. Robione w Lesku przez Andrzeja Ch. i jego brygadę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 18 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2020 Trzeci od góry po lewej to nie ma przypadkiem 5cm? "Glapka" miała taki kształt i wielkość. Robione w Lesku przez Andrzeja Ch. i jego brygadę. Myślisz o firmie Okoń? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trout master Opublikowano 18 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2020 Tak. Nie wiem jakie stery Andrzej wsadzał ale kształt podobny. Mam chyba jeszcze z dwa jego korpusy psiknięte przeze mnie na moje potrzeby. Swoją drogą te 5cm "płotki" świetnie pracowały. W 1996r. łowiłem na nie głównie pstragi (o dziwo) oraz bez problemu szczupaki. Nawet w swoich wyrobach ująłem ten kształt i w serii SSS były 5cm, 6cm i 7cm. Zresztą wszystkie kształty wobkow które produkowałem wzorowałem na najłowniejszych modelach na rynku. Wchodziłem ewent. w różne rozmiarówki od dołu do góry według mojego uznania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobo Opublikowano 18 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2020 A ja stawiam, że te dwa u góry po lewej to Sieki - model płotka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ninja05 Opublikowano 22 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2020 Witam czy są tu wobki Morel team??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabadaon Opublikowano 22 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2020 (edytowane) Ostatniego nie jestem pewien, ale pozostałe to MT, Nie chciałbyś się pozbyć tego pomarańczowego? Edytowane 22 Listopada 2020 przez jabadaon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ninja05 Opublikowano 22 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2020 To nie są niestety moje wobki. Zastanawiam się nad kupnem jednak zostały tylko pozycje 5,6 i 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P.Rozbiecki Opublikowano 24 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2020 Dzień dobry woblery podpisane SŁ. Czyjego są autorstwa? 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dokuś Opublikowano 24 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2020 (edytowane) Cześć Koledzy!Znacie takie woblerki? Są u mnie od niedawna, ale twórcy nie znam... Są bardzo ładnie wykonane. Mają sygnaturę „sg”. Wielkość pstrągowa i trociowa. Edytowane 24 Listopada 2020 przez Dokuś 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bolen30 Opublikowano 24 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2020 Czyzby wiblery gutek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dokuś Opublikowano 24 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2020 Czyzby wiblery gutek?No nie wiem... Gutek, czyli...? Skąd jest? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mero Opublikowano 24 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2020 S.Ł - Łukasz Sołowiej 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam spin Opublikowano 24 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2020 Dzień dobry woblery podpisane SŁ. Czyjego są autorstwa? IMG_20201122_231827.jpg IMG_20201122_231915.jpgto woblery z Czarnego 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 24 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2020 to woblery z CzarnegoTam, to chyba sołtys/wójt założył "spółdzielnię", po sukcesie L.D., E.J 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trout master Opublikowano 24 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2020 "Cześć Koledzy!Znacie takie woblerki? Są u mnie od niedawna, ale twórcy nie znam... Są bardzo ładnie wykonane. Mają sygnaturę „sg”. Wielkość pstrągowa i trociowa."____Co to za "farba" holo na tym pierwszym "trociowym" z góry? Jest jakaś taka farba żeby można było maźnąć/psiknąć? Czy to raczej jakieś holo ścinki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 24 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2020 (edytowane) Cześć Koledzy!Znacie takie woblerki? Są u mnie od niedawna, ale twórcy nie znam... Są bardzo ładnie wykonane. Mają sygnaturę „sg”. Wielkość pstrągowa i trociowa. 3E15DC95-C18D-4FE2-BDD3-C744DDA43C78.jpeg 6D08C06B-84A1-485B-AC4D-1A4A44056623.jpeg F68D3A2A-D637-4D13-A47B-3BFBEA4DEFDD.jpeg 98C89901-2987-49C1-AB1C-70555F7BCE85.jpeg 892885C0-1D4F-452E-831F-27A6BCFB82DE.jpeg Wieśku, nie poznajesz? S. G. to przecież wczesne Savage Gear . Edytowane 24 Listopada 2020 przez Banjo 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Okonhel Opublikowano 24 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2020 (edytowane) ____Co to za "farba" holo na tym pierwszym "trociowym" z góry? Jest jakaś taka farba żeby można było maźnąć/psiknąć? Czy to raczej jakieś holo ścinki? To raczej jest tkanina. widziałem u kolegi podobną, choć "plamki były większe. Edytowane 24 Listopada 2020 przez Okonhel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trout master Opublikowano 24 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2020 "To raczej jest tkanina. widziałem u kolegi podobną, choć "plamki były większe"._____Wątpię. Widać nieregularność "oczek" czyli raczej psiknięte lub z tamponiarki. Jest niby jakaś farba czy pigment dla drukarni wiec może twórca sam odpowie jak to wykonał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kleniojazie Opublikowano 24 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2020 Tkanina na bank , mam gdzieś nawet taką 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dokuś Opublikowano 24 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2020 ____Co to za "farba" holo na tym pierwszym "trociowym" z góry? Jest jakaś taka farba żeby można było maźnąć/psiknąć? Czy to raczej jakieś holo ścinki?To raczej jest tkanina. widziałem u kolegi podobną, choć "plamki były większe. Według mnie jest to rodzaj okleiny (niekoniecznie "szmata", raczej jakaś cienka folia)... Może na JB jest twórca, to się dowiemy.... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dokuś Opublikowano 24 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2020 (edytowane) Wieśku, nie poznajesz? S. G. to przecież wczesne Savage Gear . Sławku, myślałem, że będziesz wiedział... To jakiś współczesny twórca, bo wobki wyglądają na świeże (zdobyłem je niedawno i prawdopodobnie robi je ktoś z Pomorza....) Edytowane 24 Listopada 2020 przez Dokuś 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi