trout master Opublikowano 5 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2021 "Wystarczy zdjąć kotwiczki i prezent na walentynki jak znalazł."/quote]-------Głęboko "schodzący" (penetrujący). Drugą stroną (od strony steru) można i gardło sprawdzić bawiąc się w lekarza. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Delbanka Opublikowano 5 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2021 Jak nim za głęboko spenetrujesz, możesz już nie wyjąć... z zaczepu Musiałyby się Panie wypowiedzieć, ale wielkość nie powala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trout master Opublikowano 5 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2021 Co tam panie i wielkość. Z tym wiadomo jak jest. Paniom dajmy spokój. Ważne że głęboko chodzący i uzbrojony czyli .... na ryby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krolik1994 Opublikowano 5 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2021 Jak nim za głęboko spenetrujesz, możesz już nie wyjąć... z zaczepu Musiałyby się Panie wypowiedzieć, ale wielkość nie powala Mały , ale WARIAT !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 6 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2021 (edytowane) Na bezrybiu i ch** ryba :-) Ale żeby nie było że to jakiś fake, przynęta do kupienia w jednym z polskich sklepów wędkarskich za - jak dobrze pamiętam - 39,99. Wystarczy zdjąć kotwiczki i prezent na walentynki jak znalazł :-) A my w tym czasie na ryby :-)W polskim sklepie 39,99 powiadasz? https://a.aliexpress.com/_uZvNDD Edytowane 6 Lutego 2021 przez Artech 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 7 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2021 Koledzy podpowiedzcie proszę czyje to wyroby? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bolen30 Opublikowano 7 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2021 Pierwszy wyglada jak gajosik. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 8 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2021 Pierwszy wyglada jak gajosik.Zgadza się, Paweł potwierdził. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkiewicz Opublikowano 8 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2021 Cześć. Pomoże ktoś w identyfikacji? Kupiony o ile dobrze pamiętam w 2005r. w Kamiennej Górze. Dodam jeszcze, że słychać w środku małą kuleczkę. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Żbiku Opublikowano 8 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2021 Podpowiedzcie kogo to konstrukcja? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Delbanka Opublikowano 9 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2021 Przecież pisałem Ci Kuba...https://www.fors.com.pl/forum-wedkarskie/10-forum-techniczne/117463-przygotowania-do-sezonu-2021-rekodzielo?start=50 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Salata Opublikowano 11 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2021 Czyja to robota? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cortez Opublikowano 11 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2021 dwa pierwsze od lewej strony,czyje to wobki? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pike_69 Opublikowano 11 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2021 Zienia Jacka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cortez Opublikowano 11 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2021 Zienia Jackawidziałem woblery Jacka Zieni, były podpisane ZJ a tu widać też ZJ tylko jakby inny układ liter czy one są ze starszych lat produkcji? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Salata Opublikowano 11 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2021 Te są dosyć stare. Jeszcze starsze były oklejane złotkiem od papierosów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pike_69 Opublikowano 11 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2021 widziałem woblery Jacka Zieni, były podpisane ZJ a tu widać też ZJ tylko jakby inny układ liter czy one są ze starszych lat produkcji?Tak dokładnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cortez Opublikowano 11 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2021 a teraz zagadka.. ktoś wie kto je wystrugał... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lamiglas Opublikowano 12 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2021 Pierwszy z prawej Pulawy Belcikowski . 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 12 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2021 A ten po lewej, to najprawdopodobniej firmy Pike. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cortez Opublikowano 12 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2021 A ten po lewej, to najprawdopodobniej firmy Pike.To nie wobler firmy Pike... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 12 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2021 To nie wobler firmy Pike... No to kto go wykonał? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cortez Opublikowano 12 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2021 No to kto go wykonał?A nie Marek Kaczówka ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 12 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2021 Absolutnie nie. Myślałem, że wiesz . Przejrzałem swój zbiór woblerów i podtrzymuję, że jest to wobler nieistniejącej firmy Pike. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cortez Opublikowano 12 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2021 (edytowane) Absolutnie nie. Myślałem, że wiesz . Przejrzałem swój zbiór woblerów i podtrzymuję, że jest to wobler nieistniejącej firmy Pike.też nie byłem pewny co do tego woblera,przekonany byłem ze to M.Kaczówka...napiszesz coś więcej o tej firmie Pike... Edytowane 12 Lutego 2021 przez Traveller Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi