rav_id Opublikowano 26 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2021 Ktoś kojarzy takiego?Podobno jakiś stary zasłużony wobek.Wygląda jak Dorado Stick ale jakaś bardzo stara wersja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 26 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2021 (edytowane) Może ktoś pozna te wobki:) Te dwa na górze, to mogą być rzeczywiście Rapy z Wrocławia. Natomiast ten poniżej, to wobler z Bydgoszczy. Tylko nie wiem, czy zrobił go Tomasz Orlikowski (Kolejarz), czy śp. Michał Osiński (Taps). Edytowane 26 Marca 2021 przez Banjo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smużak Opublikowano 26 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2021 Coś właśnie mi się tak wydawało ,że to może być Taps, dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam spin Opublikowano 26 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2021 Te dwa na górze, to mogą być rzeczywiście Rapy z Wrocławia. Natomiast ten poniżej, to wobler z Bydgoszczy. Tylko nie wiem, czy zrobił go Tomasz Orlikowski (Kolejarz), czy śp. Michał Osiński (Taps).Masz rację, nie widziałem malowanej płetwy , to stary model z Bydgoszczy, prędzej Taps miałam z tak malowanymi płetwami a la jugolki czy chorwatki ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Salata Opublikowano 26 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2021 To jest wobek Rapy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smużak Opublikowano 26 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2021 http://rapa.wroclaw.pl/ tutaj coś jest. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
selk Opublikowano 27 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2021 a może ktos kojarzy jakiej firmy to jest wobler ?coś japonskiego z tego co pamietam ale nie pamietam firmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P.Rozbiecki Opublikowano 28 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2021 (edytowane) a może ktos kojarzy jakiej firmy to jest wobler ?coś japonskiego z tego co pamietam ale nie pamietam firmyDuel bodaj. Edytowane 28 Marca 2021 przez P.Rozbiecki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
selk Opublikowano 28 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2021 nie już sam znalazłem to : Yo-Zuri Rattl’n Vibechciałem wiedzieć bo bede wystawiał na giełdzie a nie pamietałem co to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dante Opublikowano 30 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2021 (edytowane) Kto jest autorem tego woblera i ile może on mieć lat? Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka Edytowane 30 Marca 2021 przez dante Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vako Opublikowano 30 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2021 (edytowane) To krakus ok 20-25 lat. Mam podobne.Krakuski to dzieła - Janusza Czulaka i Zbigniewa Prałata z Krakowa. Edytowane 30 Marca 2021 przez vako 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trout master Opublikowano 30 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2021 Cudny "Krakusek". Ja miałem takie wobki już gdzieś przed 1996r wiec może mieć więcej niż 25l. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dante Opublikowano 30 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2021 Dzięki za informacje, pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vako Opublikowano 30 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2021 Ja swoje kupowałem w pierwszej połowie lat 90-tych i co ciekawe moje nie są z pianki ani z balsy, tylko z masy styropianowej wyważanej drutem miedzianym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwek1981 Opublikowano 30 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2021 Tak trochę nietypowo - nie mam zdjęcia ani nazwy woblera, tylko firma - Izumi. Poszukuję bezsterowca ok. 6 cm. Raczej ze starszej produkcji. Może ktoś wie co to jest i podrzuci nazwę lub zdjęcie tego woblera. Chętnie też go kupię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
selk Opublikowano 30 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2021 wpisuj w wyszukiwarki róznych dostawców i szukaj po zdjeciach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mundurowy Opublikowano 30 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2021 Witam Panowie, może ktoś zna twórców tych czterech woblerków łamanieć i z niebieskim grzbietem mają lekko wklęsły ster, długość 5,5cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
menduza Opublikowano 31 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2021 Witam Panowie, może ktoś zna twórców tych czterech woblerków łamanieć i z niebieskim grzbietem mają lekko wklęsły ster, długość 5,5cm Łamanieć i ten z niebieskim grzbietem wydają się być to woblery Andrzeja Bełcikowskiego z Puław 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek184 Opublikowano 31 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2021 A czyje to może być? Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek184 Opublikowano 31 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2021 I jeszcze takie coś znalezione w okolicy Krosna Odrzańskiego. Bardzo nietypowy ster. Może ktoś wie czyj to wobler. Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert7704 Opublikowano 31 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2021 A czyje to może być? Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu TapatalkaTo jest Sendal . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek184 Opublikowano 31 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2021 Tak myślałem[emoji16] Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lamiglas Opublikowano 31 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2021 To sa woblery A.Belcikowskiego . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit1982 Opublikowano 31 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2021 A czyje to może być? Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu TapatalkaWobek Józefa Sendala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mundurowy Opublikowano 31 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2021 wobler na zdjęciu,podobno z Czarnego,może ktoś zna twórce...charakterystyczne oczko na ogonie w poziomie jak wielu wykonawców robi ,z tej mieiscowości długość 7,5 cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi