selk Opublikowano 21 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2021 Bo są stare hmmm dla mnei nei mają kształtów starych Hornetów ani minowna minnow napewnio za krótki odwłok/ proporcje wobka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 21 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2021 (edytowane) 5 to chyba Hunter InsectA drugi z nr 5 to chyba Stepanow Edytowane 21 Kwietnia 2021 przez cyprys19 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jarek1970 Opublikowano 21 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2021 hmmm dla mnei nei mają kształtów starych Hornetów ani minowna minnow napewnio za krótki odwłok/ proporcje wobkaale Salmo dalej tam maluje Hornety i Minnowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 21 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2021 1 i 4 to na 95% salmiaki. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jarek1970 Opublikowano 21 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2021 A drugi z nr 5 to chyba StepanowCyprys brawoznalazłęm podobny i masz racjęhttps://archiwum.allegro.pl/oferta/wobler-stary-stepanow-smuzak-klen-pstrag-nr021-bcm-i8403176824.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jarek1970 Opublikowano 21 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2021 podsumowując udało się dzięki Wam rozszyfrować te: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jarek1970 Opublikowano 21 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2021 podsumowując udało się dzięki Wam rozszyfrować te:czy te stare SALMO bez napisów mają większa wartość kolekcjonerką niż te z napisami?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
migdau Opublikowano 21 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2021 czy te stare SALMO bez napisów mają większa wartość kolekcjonerką niż te z napisami??http://jerkbait.pl/topic/70931-przyn%C4%99ty-salmo-kolekcje/ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B4rtolek Opublikowano 21 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2021 Czyja to produkcja? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
migdau Opublikowano 21 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2021 (edytowane) Czyja to produkcja? A to nie TAPS? narap Edytowane 21 Kwietnia 2021 przez migdau Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B4rtolek Opublikowano 21 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2021 A to nie TAPS? narapNiestety, ale nie. To jakiś hand made. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jarek1970 Opublikowano 21 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2021 Niestety, ale nie. To jakiś hand made. oczy jak u Pawła Grzecznika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
migdau Opublikowano 21 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2021 (edytowane) Niestety, ale nie. To jakiś hand made.A dzieła śp. Michała Osińskiego TAPS to nie hand made? Edytowane 21 Kwietnia 2021 przez migdau 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Salata Opublikowano 21 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2021 Super pomalowany stary wobek ale nie wiem spod czyjej ręki wyszedł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek85 Opublikowano 21 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2021 (edytowane) Witam,Czy to jest może góral?Nie ma żadnej sygnatury, ale bardzo mi go przypomina. Ma 4,5cm IMG_20210420_175511_Easy-Resize.com.jpg IMG_20210420_175523_Easy-Resize.com.jpg IMG_20210420_175529_Easy-Resize.com.jpgLata temu kilka wobków zrobiłem, ten wygląda jak mój. Ale głowy nie dam uciąć. Skąd go masz? Edytowane 21 Kwietnia 2021 przez Bartek85 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 21 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2021 Super pomalowany stary wobek ale nie wiem spod czyjej ręki wyszedł. Piotrek, to może być wobler A. Rosy ze Świdwina. Trochę za ładny, ale to chyba Jego. Jakby co, to adres znasz . 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek85 Opublikowano 21 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2021 Mariusz to na bank mój wobek. Po kształcie korpusu poznaję, pamiętam że za mało je oszlifowałem, doszły farby i lakiery. Wyszła mi seria woblerów z grubą dupą... to jeden z nich. Ten malowany był przez kolegę, który malował też góralki, więc styl podobny. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariusz54 Opublikowano 21 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2021 Mariusz to na bank mój wobek. Po kształcie korpusu poznaję, pamiętam że za mało je oszlifowałem, doszły farby i lakiery. Wyszła mi seria woblerów z grubą dupą... to jeden z nich. Ten malowany był przez kolegę, który malował też góralki, więc styl podobny.Bartku dzięki za info. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peekol Opublikowano 21 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2021 hej co to za woblery?2 to Gloog Hektor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trout master Opublikowano 21 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2021 "2 to Gloog Hektor."-------Gloog robi korpusy z balsy? Np. w tym modelu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woytec Opublikowano 21 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2021 Cześć, wiecie może kto wykonał te woblery? Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka "mareczki", takie "białe kruki" twórcy ze Śląska, nie mam ich w sprzedaży ale po znajomościach udało mi się kilka zdobyć i muszę przyznać, że potrafią odczarować wodę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jarek1970 Opublikowano 22 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2021 może ktoś wie czyja to robota? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
migdau Opublikowano 22 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2021 może ktoś wie czyja to robota?nr. 4 wygląda mi na siek Jeśli jesteś ze Zwolenia możesz dopytać u źródła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Delbanka Opublikowano 22 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2021 (edytowane) Wg mnie to wszystkie SIEK-i, choć 2 jest zastanawiająca Edytowane 22 Kwietnia 2021 przez Delbanka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peekol Opublikowano 22 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2021 (edytowane) -------Gloog robi korpusy z balsy? Np. w tym modelu?raczej pianka - ale czemu o to pytasz? @Jarek1970 nie pisał że to balsa, po czymś widzisz że to z balsy? Na moje oko 2 to Gloog Hektor - kształt i malowanie się zgadza https://www.gloog.pl/produkty/seria-hektor/hektor-40-n/ Edytowane 22 Kwietnia 2021 przez peekol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi