Dokuś Opublikowano 22 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2021 Super pomalowany stary wobek ale nie wiem spod czyjej ręki wyszedł.Zobacz wpis w tym wątku - numer #2934 oraz #2939 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Salata Opublikowano 22 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2021 O kurcze. Znajomy wobek Sławek prawie trafił lub trafił z twórcą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RomekT Opublikowano 22 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2021 Czy ktoś jest w stanie podpowiedzieć kto jest Twórcą tego woblera ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
selk Opublikowano 22 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2021 Czy ktoś jest w stanie podpowiedzieć kto jest Twórcą tego woblera ?czy to nie jest Wideł ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Żbiku Opublikowano 22 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2021 Pomoże ktoś przy tych? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 22 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2021 Kuba może tu zapytaj.https://allegrolokalnie.pl/oferta/woblery-mp-6-5-7cm-trociowe-troc-pstrag-pkl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RomekT Opublikowano 23 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2021 Niestety - ten woblerek nie wyszedł z pod ręki Pana Janusza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trout master Opublikowano 23 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2021 "raczej pianka - ale czemu o to pytasz? @Jarek1970 nie pisał że to balsa, po czymś widzisz że to z balsy? Na moje oko 2 to Gloog Hektor - kształt i malowanie się zgadza".---------Tak myślałem że Gloog to jedynie z pianki. Pytam bo mam podobnego kształtem i prawie idealnie tak samo malowany ale był z balsy, ewent. z lipy i nie wiem czyj to wobler. Jeżeli Gloog z drewna nie robił to w takim razie mój to nie Gloog. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rlodz Opublikowano 23 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2021 Znalazłem takie w jakimś starym pudełku. Liczę na podpowiedź czyje to boleniówki. Wysłane z mojego CPH1907 przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jarek1970 Opublikowano 23 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2021 Wg mnie to wszystkie SIEK-i, choć 2 jest zastanawiająca ale SIEKI zawsze był sygnowane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dante Opublikowano 23 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2021 Kto jest autorem tego woblera? Inicjały SM, wykonanie super. Jeden z ciekawszych woblerów jakie widziałem. Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smużak Opublikowano 23 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2021 Kto może być twórcą tych wobków? Mają bardzo fajną pracę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brek69 Opublikowano 30 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2021 Witam kto jest wykonawca tego woblera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam spin Opublikowano 30 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2021 Znalazłem takie w jakimś starym pudełku. Liczę na podpowiedź czyje to boleniówki. Wysłane z mojego CPH1907 przy użyciu Tapatalkate boleniówki to na 99% woblery z Sanoka p .A . Michny 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trout master Opublikowano 30 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2021 A nie Szczepana Michny z Krosna? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam spin Opublikowano 1 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2021 A nie Szczepana Michny z Krosna?Kupowałem je dawno temu na allegro. Właścicielem konta był Adrian. Może on sprzedawał woblery p. Szczepana. Krosno - Sanok to ten sam zakątek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kogut1982 Opublikowano 1 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2021 Witam kto jest wykonawca tego wobleraMasz na dole podpis kolego..Firma Wob-Art z Mielca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ŻoliborzFishingTeam Opublikowano 6 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2021 Witam Ktoś wie co to za wobek??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 7 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2021 Panowie kojarzy ktoś co to za produkcja ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 7 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2021 (edytowane) Panowie kojarzy ktoś co to za produkcja ? O ile dobrze pamiętam to Yo-zuri. Edytowane 7 Maja 2021 przez Banjo 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Silesian Dream Opublikowano 8 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2021 O ile dobrze pamiętam to Yo-zuri.Dokładnie Yo Zuri Snap Bean. [emoji3] Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DP Fishing Opublikowano 12 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2021 Panowie czyje to dzieło? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cys82 Opublikowano 12 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2021 Panowie czyje to dzieło?Tak jakby Tomek Kolejarz ..... ale czy na pewno ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
atb69 Opublikowano 14 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2021 Tak jakby Tomek Kolejarz ..... ale czy na pewno ?Raczej tak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meps Opublikowano 15 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2021 Wie ktoś może czyje to woblery? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi