kleniojazie Opublikowano 24 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2021 Tak to moje wobki . Czasem się postaram ;-) 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trout master Opublikowano 24 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2021 Artysta nie musi się starać. Samo wychodzi. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOFIX99 Opublikowano 24 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2021 Tak to moje wobki . Czasem się postaram ;-)Ooooo tototo. ????Przypomniałem sobie o naszym spotkaniu pod "szpitalem". 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kokosz Opublikowano 24 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2021 Koledzy, poproszę o pomoc w rozwiązaniu zagadki. Ja obstawiam - Bobra, i to wczesnego, jeszcze na rdzewiejącym drucie.Wobler kupiony był w połowie lat 90-tych, w sklepie wędkarskim we Wrocławiu na ul. Stawowej. http:// http:// Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 24 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2021 Wygląda jak "Jugol" 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
selk Opublikowano 25 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2021 Wygląda jak "Jugol"tez bym obstawiał Jugola 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ŻoliborzFishingTeam Opublikowano 25 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2021 Rozpoznaje ktos cos? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jachu Opublikowano 25 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2021 Wygląda jak "Jugol"Marcinie, Yugole w tamtych latach miały inny, taki charakterystyczny kształt steru, a ten tu wygląda mi na oryginalny. Także ta pstrągowa kalkomania była w Yugolach trochę inna. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dokuś Opublikowano 25 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2021 Koledzy, poproszę o pomoc w rozwiązaniu zagadki. Ja obstawiam - Bobra, i to wczesnego, jeszcze na rdzewiejącym drucie.Wobler kupiony był w połowie lat 90-tych, w sklepie wędkarskim we Wrocławiu na ul. Stawowej.Miałem kiedyś te woblery... ....Nie wiem, czy to nie jest Wiślak (z Bydgoszczy)... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kokosz Opublikowano 25 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2021 Marcinie, Yugole w tamtych latach miały inny, taki charakterystyczny kształt steru, a ten tu wygląda mi na oryginalny. Także ta pstrągowa kalkomania była w Yugolach trochę inna. Ten konkretny nie ma kalkomanii. Jest ręcznie malowany/rysowany. I właśnie te narysowane płetwy, pokrywy skrzelowe, kontur oka zasugerowały mi podobieństwo do Bobrów. Ale oczywiście się nie upieram przy tym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jachu Opublikowano 25 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2021 No i nasz Dokuś może mieć rację. Znalazłem taki, dużo podobieństw da się zauwaźyć: https://allegro.pl/oferta/wobler-plywajacy-wislak-kona-4-2cm-szczupak-okon-8781546553?utm_feed=aa34192d-eee2-4419-9a9a-de66b9dfae24&utm_source=google&utm_medium=cpc&utm_campaign=_uzsd_pla_sport_turystyka_fishing_b1&ev_adgr=fishing_b1_ctr-80&gclid=Cj0KCQjwwLKFBhDPARIsAPzPi-KgWwBfOiF5hMxEKp5It5EAa8mHOKXK9WNSjmkVVNi8QoST7I14sEkaAnUBEALw_wcB 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ace Opublikowano 26 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2021 Znalazłem takie w jakimś starym pudełku. Liczę na podpowiedź czyje to boleniówki. Wysłane z mojego CPH1907 przy użyciu TapatalkaZnalazłem takie w jakimś starym pudełku. Liczę na podpowiedź czyje to boleniówki. Wysłane z mojego CPH1907 przy użyciu TapatalkaTo wózki mojego autorstwa wykonane przez nieżyjącego już kolegi Michna z Krosna 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam spin Opublikowano 27 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2021 wszystko było nt napisane 23 04. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
esox81 Opublikowano 28 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2021 Siemka koledzy . Ma ktoś pojęcie czyj to wobler? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariusz54 Opublikowano 28 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2021 Czy to woblery Waldka Stachniaka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dokuś Opublikowano 28 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2021 Czy to woblery Waldka Stachniaka? Wyglądają na wobki Waldka. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariusz54 Opublikowano 28 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2021 Wyglądają na wobki Waldka. Dzięki za potwierdzenie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andru77 Opublikowano 28 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2021 Wyglądają na wobki Waldka. Ja to się nawet nie spotkałem z podobnymi na tyle by można było się zastanawiać nad wykonawcą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
atb69 Opublikowano 28 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2021 Siemka koledzy . Ma ktoś pojęcie czyj to wobler? Spytaj kol. calvuss czy to nie jego robota. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN FILIPOWICZ Opublikowano 28 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2021 Dzięki za potwierdzeniena 100 % wobki stachniaka. kilerki. ma o 40 sztuk i nie sprzedam za żadne skarby 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cez@ry Opublikowano 30 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2021 Koledzy pomożecie w identyfikacji? 1.Henryk Gębski? 2. Wabix? 3.Henryk Gębski? 4.Stork? Mój ulubieniec, pomysłu na twórcę brak Z góry dziękuję za udzieloną pomoc 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 30 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2021 Czarku,ten Twój ulubieniec, to czym jest oklejony? Sreberkiem po papierosach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 30 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2021 Czarku,ten Twój ulubieniec, to czym jest oklejony? Sreberkiem po papierosach?Wczesny Kempysa??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cez@ry Opublikowano 30 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2021 Cos bardzo podobnego do sreberka po papierosach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
atb69 Opublikowano 30 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2021 1.Henryk Gębski 2. Wabix 3.Henryk Gębski 4.Stork napewno nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi