Banjo Opublikowano 31 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2021 Wczesny Kempysa??? Też tak podejrzewam. trochę położenie steru mi nie pasuje oraz nie jest szlifowany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cez@ry Opublikowano 31 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2021 Czarku,ten Twój ulubieniec, to czym jest oklejony? Sreberkiem po papierosach?Zapomniałem dodać w opisie dość istotną informację o długości woblera która wynosi 13 cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 31 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2021 Zapomniałem dodać w opisie dość istotną informację o długości woblera która wynosi 13 cm. A jak dotykasz palcem, to korpus jest gładki, czy wyczuwasz materiał? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cez@ry Opublikowano 31 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2021 A jak dotykasz palcem, to korpus jest gładki, czy wyczuwasz materiał?Sławku, korpus jest cały gładki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 1 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2021 Sławku, korpus jest cały gładki. Przejrzałem swoje wobki G. Kempysa i wszystkie nie mają gładkich korpusów, stery są szlifowane. Trudno powiedzieć, czy ten Twój wobler to początki tworzenia woblerów przez Kempysa. Liczyłem, że jednak to Jego, ale niestety nie mogę tego potwierdzić. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 1 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2021 Ten wobler ostatni, to może być wobler L. Zięby z Kozienic, firma L. Z. Fish-Pol , były też nazywane Ziębolami. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cez@ry Opublikowano 2 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2021 Ten wobler ostatni, to może być wobler L. Zięby z Kozienic, firma L. Z. Fish-Pol , były też nazywane Ziębolami.Panowie, bardzo dziękuję za udzieloną pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cez@ry Opublikowano 3 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2021 Koledzy pomożecie? Sławku, z cała pewnością przyda się Twoja bezcenna wiedza (smuklejszy wobler posiada domalowane czerwone elementy) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 4 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2021 _20210603_213038.JPG _20210603_213117.JPG _20210603_213233.JPG Koledzy pomożecie?Sławku, z cała pewnością przyda się Twoja bezcenna wiedza (smuklejszy wobler posiada domalowane czerwone elementy) Czarku,mam też te woblery, ale nie wiem kto je zrobił. Wyglądają jakby korpusy ktoś z kija od szczotki wytoczył na tokarce . Z powodu ich urody nie poszukiwałem twórcy .Nawet nie ma żadnego punktu zaczepienia, w którym kierunku mam szukać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trout master Opublikowano 4 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2021 Jeżeli te kotwice oryginalne to mogą być "ruskie" lub z czasów przed 90' 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Z.Milewski Opublikowano 4 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2021 Ten smuklejszy z domalowaną czerwienią, na 100% Związek Radziecki , drugi prawdopodobnie też. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lamiglas Opublikowano 4 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2021 Wracajac do wczesniejszego posta Slawek ma racje ten wobler to Ziebol z Kozienic . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Remicki Opublikowano 5 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2021 Kto jest twórcą tego wobka?Niby powinienem rozczytać, jednak .Artystę z góry przepraszam za ignorancję. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinMal Opublikowano 5 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2021 Kto jest twórcą tego wobka? http://jerkbait.pl/topic/64864-kooper82-moje-woblery-i-wahad%C5%82a/page-21 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Remicki Opublikowano 5 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2021 Kto jest twórcą tego wobka? http://jerkbait.pl/topic/64864-kooper82-moje-woblery-i-wahad%C5%82a/page-21Dziękuję kolego, niech Ci bozia w bolkach wynagrodzi. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kooper82 Opublikowano 7 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2021 Kto jest twórcą tego wobka? a.jpgNiby powinienem rozczytać, jednak . b.pngArtystę z góry przepraszam za ignorancję.Kto jest twórcą tego wobka? a.jpgNiby powinienem rozczytać, jednak . b.pngArtystę z góry przepraszam za ignorancję. zawsze mówili że bazgrolę, 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TzK Opublikowano 7 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2021 Witam, pomoże ktoś w identyfikacji? Pozdrawiam 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Remicki Opublikowano 7 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2021 zawsze mówili że bazgrolę,Nie jest źle, tylko dwóch liter zabrakło do odszyfrowania -czyli w 80% masz bardzo ładne pismo ...Po prostu piszesz jak lekarz.-Panie doktorze, poproszę receptę na bolenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mero Opublikowano 8 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2021 Maćku ten na górze Artur Ziemnik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzczupakRzeczny Opublikowano 8 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2021 Ktoś może wie co to za wobler i kogo? Ster chyba aluminiowy i regulowany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
migdau Opublikowano 8 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2021 (edytowane) Ktoś może wie co to za wobler i kogo? Ster chyba aluminiowy i regulowany Tex z Puław Edytowane 8 Czerwca 2021 przez migdau 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meps Opublikowano 10 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2021 Ktoś pomoże odgadnąć jakiej firmy są te jerki? Wiem tylko że mają grzegotkę w środku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cast64 Opublikowano 10 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2021 Ktoś pomoże odgadnąć jakiej firmy są te jerki? Wiem tylko że mają grzegotkę w środkuCCL Ali. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meps Opublikowano 11 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2021 (edytowane) Podziękował Edytowane 11 Czerwca 2021 przez mepps Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Durzy Opublikowano 11 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2021 (edytowane) Mam takie małe stadko szczeniaczków, największy ma nieco ponad 2,5 cm. Może ktoś rozpozna co to za wyroby? Edytowane 11 Czerwca 2021 przez Durzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi