Sylwek1981 Opublikowano 31 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2021 Tak dla pewności - one nie są podpisane. PM (Paweł Malinowski) to tylko moje przypuszczenie. Potwierdzasz? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RomanP Opublikowano 31 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2021 Moim zdaniem zdecydowanie tak. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwek1981 Opublikowano 31 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2021 Ok. Dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawcaR6 Opublikowano 31 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2021 Cześć, mam wobki ale za nic nie mogę sobie przypomnieć czyj to wyrób... Na spodzie są inicjały Z.A.Może twórca lub ktoś inny pomoże mi w ich identyfikacji? Na jaka +/- głębokość schodzą?Z góry dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 31 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2021 http://jerkbait.pl/topic/59463-co-to-za-wobler/?view=getnewpost&fromsearch=1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawcaR6 Opublikowano 31 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2021 (edytowane) Cześć, mam wobki ale za nic nie mogę sobie przypomnieć czyj to wyrób... Na spodzie są inicjały Z.A.Może twórca lub ktoś inny pomoże mi w ich identyfikacji? Na jaka +/- głębokość schodzą? Z góry dziękuję. P.S. założyłem temat z ww. pytaniem w dziale "ogólne". Prosze moda o jego usunięcie. Edytowane 31 Sierpnia 2021 przez dawca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BartasL2 Opublikowano 1 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2021 To są wobki Arkadiusza Ziemnika. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MajKar Opublikowano 1 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2021 Dwa pierwsze od miarki i ostatni ok 50cm pozostałe trochę głębiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawcaR6 Opublikowano 1 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2021 Dzięki za pomoc ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamklin Opublikowano 1 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2021 Panowie, pomożecie? Kto jest twórcą woblerow ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam spin Opublikowano 1 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2021 prawy wygląda na starego Gabkora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek85 Opublikowano 1 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2021 Lewy to może być Wrzyszcz, a prawy jugolopodobny, to może być góral, TP lub Romana z Gdańska. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariusz54 Opublikowano 1 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2021 Lewy to może być Wrzyszcz, a prawy jugolopodobny, to może być góral, TP lub Romana z Gdańska.Bartek miałby wtedy raczej sygnaturę. A może to jednak Twój? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariusz54 Opublikowano 1 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2021 Tego z prawej mam oczywiście na myśli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pele Opublikowano 2 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2021 Panowie, pomożecie? Kto jest twórcą woblerow ?Z prawej Góral nie musi mieć podpisu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamklin Opublikowano 2 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2021 Dzięki Panowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek85 Opublikowano 2 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2021 (edytowane) . Edytowane 2 Września 2021 przez Bartek85 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamklin Opublikowano 2 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2021 (edytowane) . Edytowane 2 Września 2021 przez adamklin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
troutmaniacs Opublikowano 7 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2021 Witam, czy ktoś z użytkowników wie kto może być autorem tych woblerów ? Będę wdzięczny za informacje. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bolen30 Opublikowano 7 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2021 Dolny to lolo górny łamany calvus Piotrka ala kwiski .Chętnie bym go nabył. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bolen30 Opublikowano 7 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2021 Pierwszy do złudzenia bardzo podobny do sykita ale napis jest I twórca w watku,wobek na pstragi z głębszych parti.Ostatni lolo ma fajna pracę pod klenie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bolen30 Opublikowano 7 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2021 Pierwszy do złudzenia bardzo podobny do sykita ale napis jest I twórca w watku,wobek na pstragi z głębszych parti.Ostatni lolo ma fajna pracę pod klenie z opasek pod prąd.Lub pstragi . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
troutmaniacs Opublikowano 7 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2021 Dziękuje bardzo. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The_End Opublikowano 7 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2021 WitamMoże pomożecie w identyfikacji woblerów. Mam pewne podejrzenia co do niektórych, no ale to tylko "podejrzenia":1) Gębski/Sendal?2) Gębski?3) Nie znam4) Wiem, że to z Czarnego, ale kto je robił?5) Nie znam6) Nie znam Z góry dziękuje za pomocPozdrawiamTomasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wolta Opublikowano 7 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2021 1 to Gębski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi