smużak Opublikowano 29 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2022 Dzięki za odpowiedź , tak to ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinraf Opublikowano 29 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2022 kto zna twórce tych woblerów ster z mosiądzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomi101 Opublikowano 29 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2022 kto zna twórce tych woblerów ster z mosiądzuKształtem przypominają Banany A.Konowrockiego -Akon Fishing z dawnych lat . Jednak nie widziałem woblerów Andrzeja z takimi sterami. Co nie znaczy,że takich nie robił. Pozdrawiam Tomi ????. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinraf Opublikowano 29 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2022 ok dzięki za trop tak myślałem ze to są Konowrockiego jedne z pierwszych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mdah Opublikowano 30 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2022 Wobki nie podpisane. Kojarzycie kto mógł zrobić takie cacka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roberto Opublikowano 30 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2022 DS lub DK, JZ i Ustecki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mdah Opublikowano 30 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2022 JZ, kto to za twórca? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Salata Opublikowano 30 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2022 Jan Zień, Wyczechy koło Czarnego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mdah Opublikowano 30 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2022 Dziekuję za info ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba1981 Opublikowano 30 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2022 ,,banan,, z prawej K.Michalak z Ustki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGr1 Opublikowano 30 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2022 (edytowane) Czyja to żabka? Ktoś poznaje? Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu TapatalkaKrzysztof, to może być żaba Rafała P. @Bigrafi z Rydzyny Edit.:Przeszukaj ten temat, bo były z drewna, a zaś odlewy. Piękny wątek i swój wkład w rozwój rodzimego LB Rafał włożył.http://jerkbait.pl/topic/7566-wymys%C5%82y-bigrafiego/page-37 Edytowane 30 Kwietnia 2022 przez *Hektor* Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek184 Opublikowano 1 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2022 Krzysztof, to może być żaba Rafała P. @Bigrafi z Rydzyny Edit.:Przeszukaj ten temat, bo były z drewna, a zaś odlewy. Piękny wątek i swój wkład w rozwój rodzimego LB Rafał włożył.http://jerkbait.pl/topic/7566-wymys%C5%82y-bigrafiego/page-37Przeglądałem i nic podobnego nie znalazłem. Podobnych sterów używał R. Stanke. Ale ten wobek nie jest podpisany. Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trout master Opublikowano 1 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2022 Wrzuć lepsze foto jej grzbietu. Wydaje mi się że tam dużo metallicu lub grubego brokatu a on raczej nie używał takich kolorów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gorgol Opublikowano 1 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2022 Panowie,orientuje się ktoś,czyj to może być wobler?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebek7575 Opublikowano 1 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2022 Czyje te poppery? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwek1981 Opublikowano 1 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2022 Panowie,orientuje się ktoś,czyj to może być wobler??Wygląda na wobler Colsheep. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P.Rozbiecki Opublikowano 2 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2022 (edytowane) Dzień dobry przy okazji porządków wykopałem trochę woblerów, co do których twórców / marki / pochodzenia mam wątpliwości / nie mam pojęcia. Będę wdzięczny za pomoc. O ile ktoś jest na forum, nie na rybach Edytowane 2 Maja 2022 przez P.Rozbiecki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
migdau Opublikowano 2 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2022 42. To chyba Wojtka Grocholi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba1981 Opublikowano 2 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2022 4 I 6 RJ tzw. Jurasy z Torunia ,39 wyglada jak Gusman Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba1981 Opublikowano 2 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2022 4 I 6 RJ tzw. Jurasy z Torunia ,39 wyglada jak Gusman ,2 Gabkor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smużak Opublikowano 2 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2022 33 -to na 100% P.K Piotr Kardas, powinien być lekko widoczny napis na korpusie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smużak Opublikowano 2 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2022 1 i 8 - wydaje mi się ,że to woblery Edka Jankowskiego 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smużak Opublikowano 2 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2022 36 i 43-Krzysztof Łuczkowski Morel Team Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RomanP Opublikowano 2 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2022 (edytowane) 10 i 17 raczej na pewno Piotr Kardas (chyba obydwa podpisane)12 i 16 wyglądają mi na Leszka DylewskiegoNatomiast 26 to chyba Darek Szyszka tylko te kropki nie wiem czy oryginalne... Edytowane 2 Maja 2022 przez RomanP Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RomanP Opublikowano 2 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2022 A 11 bez pewności niestety to chyba Paweł Malinowski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi