Mariusz1990 Opublikowano 12 Maja 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2023 Cześć. Pomożecie w identyfikacji kilku woblerów? ???? Może ktoś jakieś rozpoznaje. ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robas Opublikowano 12 Maja 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2023 8, 9 gloog Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariusz1990 Opublikowano 12 Maja 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2023 8, 9 gloogDziękuję ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drChlubicz Opublikowano 12 Maja 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2023 (edytowane) Nr 3 Abu Hi-lo JointedO ile to oryginał Edytowane 12 Maja 2023 przez drChlubicz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
migdau Opublikowano 12 Maja 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2023 Nr 5 z pierwszego zdjęcia to nie krakusek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariusz1990 Opublikowano 12 Maja 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2023 No właśnie nie mam pewności czy to ten Abu. Nie jest wcale sygnowany. Może to jakiś stary ZSRR? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariusz1990 Opublikowano 12 Maja 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2023 Nr 5 z pierwszego zdjęcia to nie krakusek?Nie mam pojęcia ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pasazer Opublikowano 13 Maja 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2023 Kojarzy ktoś ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pasazer Opublikowano 13 Maja 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2023 Sam znalazłem, kenart flash top. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DP Fishing Opublikowano 14 Maja 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2023 Witam a to cudo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Durzy Opublikowano 19 Maja 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2023 Cześć, Mam w pudełkach parę niezidentyfikowanych woblerów trociowych.Może ktoś rozpozna i podpowie twórcę i okres produkcji? Interesowałaby mnie również przybliżona wartość przynęt - taka dobra dla kupującego i sprzedającego, żeby każdy był zadowolony Woblery mają już swoje lata, na pewno kilkanaście.Z góry dziękuję za wszelkie informacje. 1. Woblery z Czarnego 2. Nieznany twórca, brak jakichkolwiek opisów 3. Dwa woblery prawdopodobnie Ireneusza Gębskiego, brak opisów 4. Dwa woblery prawdopodobnie Ireneusza Gębskiego, brak opisów 5. Nieznany, mógł mieć wymieniany, lub wklejany ponownie ster Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba1981 Opublikowano 19 Maja 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2023 (edytowane) 1 to DK, Darek Kreciglowa ,niebieski Jak PK to Piotr Kardas Edytowane 19 Maja 2023 przez ryba1981 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rybarak Opublikowano 20 Maja 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2023 3. Tomek Orlikowski z Bydgoszczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Durzy Opublikowano 20 Maja 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2023 Dziękuję, coś tam się wyjaśnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trout master Opublikowano 23 Maja 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2023 Czy to może stary Salmo? Ster od spodu „szlifowany” fabrycznie jakby kto pytał. Kształt podobny, kolory też, ster jak najbardziej. Ale bez napisu. Oczywiście wyjęty z min. 20 letniego pudełka z równie starymi wobkami. Dzięki. Hej. _______ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek184 Opublikowano 23 Maja 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2023 (edytowane) Czy to może stary Salmo? Ster od spodu „szlifowany” fabrycznie jakby kto pytał. Kształt podobny, kolory też, ster jak najbardziej. Ale bez napisu.Oczywiście wyjęty z min. 20 letniego pudełka z równie starymi wobkami. Dzięki. Hej._______To Hornet GT. Oczywiście Salmo Edytowane 23 Maja 2023 przez Krzysiek184 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trout master Opublikowano 23 Maja 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2023 Czyli dobrze myślałem. Dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
selk Opublikowano 24 Maja 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2023 ktos rozpoznaje czyje to dzieło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 25 Maja 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2023 (edytowane) To jerk Kolegi @mi106 który robi chyba pod nazwą Atmobaits Edytowane 25 Maja 2023 przez cyprys19 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mazi88 Opublikowano 25 Maja 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2023 Witam panowie,ktoś coś wie? bo pani w sklepie miesiąc wcześniej z pod lady kielbase podawała ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mazi88 Opublikowano 25 Maja 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2023 Witam panowie,ktoś coś wie? bo pani w sklepie miesiąc wcześniej z pod lady kielbase podawała ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
selk Opublikowano 25 Maja 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2023 To jerk Kolegi @mi106 który robi chyba pod nazwą Atmobaitsdziekuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 26 Maja 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2023 Witam panowie,ktoś coś wie? bo pani w sklepie miesiąc wcześniej z pod lady kielbase podawała Wobler mierzawski, model Szewc. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jankee Opublikowano 27 Maja 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2023 Pierwszy to abu, polski czy ruski?A reszta też nie wiadoma dla mnie. Może coś wiecie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ostry krokodylec1 Opublikowano 27 Maja 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2023 Witam Kolegów. Dostałem od przyjaciela takie oto woblery. Mówił, że to "widły", ale chciałbym mieć 100% pewności. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi