Ostry krokodylec1 Opublikowano 27 Maja 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2023 Ups, zapomniałem wstawić zdjęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meps Opublikowano 27 Maja 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2023 Widły, moje tak wyglądają dla porównania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ostry krokodylec1 Opublikowano 27 Maja 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2023 Ciężko powiedzieć,moje nie mają żadnego podpisu- widać,że przeleżały sporo czasu w pudełku. Chciałbym mieć pewność zanim powędrują na giełde. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P.Rozbiecki Opublikowano 27 Maja 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2023 Ups, zapomniałem wstawić zdjęcia.Dwa dolne to Widły.Pierwszy w stylu, ale nie p. Janusza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ostry krokodylec1 Opublikowano 27 Maja 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2023 A potrafi te woblery ktoś wycenić? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wolta Opublikowano 3 Czerwca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2023 Pierwszy to abu, polski czy ruski?A reszta też nie wiadoma dla mnie. Może coś wiecie? co to 1.jpgw środku Gębal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinraf Opublikowano 4 Czerwca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2023 kto pomoże co to za wobler Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario Opublikowano 4 Czerwca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2023 Salmo Bullhead SDR 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinraf Opublikowano 4 Czerwca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2023 (edytowane) ok dzięki za infoale on nie ma napisów żadnych na sterze Edytowane 4 Czerwca 2023 przez RAPS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 4 Czerwca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2023 Nie musi mieć. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinraf Opublikowano 4 Czerwca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2023 ok dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Okonhel Opublikowano 5 Czerwca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2023 ok dzięki za infoale on nie ma napisów żadnych na sterzeStarsze Salmo nie miały napisów, nowsze już tak. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Romek66 Opublikowano 6 Czerwca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2023 Ten na trzecim zdjęciu to chyba krakusek po przejściach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek1969 Opublikowano 12 Czerwca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2023 Witam, czy ktoś rozpoznaje twórcę tych woblerów. Zrobione chyba z lipy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariusz1000 Opublikowano 12 Czerwca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2023 moj szwagier takie robił, ale już nie zapytam bo odszedł. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek1969 Opublikowano 13 Czerwca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2023 Z jakiego regionu kraju? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 13 Czerwca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2023 Z jakiego regionu kraju? Podejrzewam Lubelszczyznę lub szerzej wschodnio-południową część Polski. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek1969 Opublikowano 13 Czerwca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2023 ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skalaar Opublikowano 19 Czerwca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2023 Ktoś od nas, nie mogę sobie przypomnieć , pomożecie? Ten ok 6cm z tego co pamiętam, były też srebrne mniejsze,praca fajne lusterko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Night_Walker Opublikowano 19 Czerwca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2023 Ktoś od nas, nie mogę sobie przypomnieć , pomożecie? Ten ok 6cm z tego co pamiętam, były też srebrne mniejsze,praca fajne lusterko@PawełJerkbaitowy rodbuilder z Powiśla. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
euzetet Opublikowano 28 Czerwca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2023 (edytowane) Panowie czyja to sprawka, Inicjały MR lub HR lub AR na sterze. ciężko odczytać pierwszą litere. Edytowane 28 Czerwca 2023 przez Zebon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
selk Opublikowano 29 Czerwca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2023 To podobno jerki kogoś z forum. Ktoś rozpoznaje lub się przyznaje ? Wysłane z mojego motorola edge 30 fusion przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darek K Opublikowano 29 Czerwca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2023 Coś mi świtało w głowie i chyba to jerki Padbaits twórcy Adashhh-ahttp://jerkbait.pl/topic/79471-woblery-i-gumy-padbaits/page-14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
selk Opublikowano 29 Czerwca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2023 Coś mi świtało w głowie i chyba to jerki Padbaits twórcy Adashhh-ahttp://jerkbait.pl/topic/79471-woblery-i-gumy-padbaits/page-14wyglada że takdziękuje !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mero Opublikowano 2 Lipca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2023 WitamKtoś rozpoznaje twórcę ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi