PiterS Opublikowano 16 Października 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2023 To też Krakus 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam spin Opublikowano 16 Października 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2023 wg mnie ten trzeci to Harnaś 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demo69 Opublikowano 16 Października 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2023 To też Krakus Nie, to na pewno inny producent. Nie wykluczone, że też z Krakowa . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demo69 Opublikowano 16 Października 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2023 wg mnie ten trzeci to HarnaśDzięki, zbadam ten trop . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demo69 Opublikowano 16 Października 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2023 (edytowane) Dwa Krakusy na 100%, ale ten trzeci nadal jest zagadką . Miałem ich kilka, zostały w wodzie, ten jest w kształcie Rapali Original, ale miałem tego samego twórcy przypominające Shad Rap, takie około 4cm. Edytowane 16 Października 2023 przez DeepRunner 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 16 Października 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2023 Dwa Krakusy na 100%, ale ten trzeci nadal jest zagadką . Miałem ich kilka, zostały w wodzie, ten jest w kształcie Rapali Original, ale miałem tego samego twórcy przypominające Shad Rap, takie około 4cm. Takiego miałeś shad rapa? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demo69 Opublikowano 16 Października 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2023 Takiego miałeś shad rapa? _MG_1647.JPGNie... Kształt Shad Rap, ale ster był prosty pod kątem około 45 stopni. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demo69 Opublikowano 16 Października 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2023 I jeszcze coś takiego 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trout master Opublikowano 17 Października 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2023 Dwa Krakusy na 100%, ale ten trzeci nadal jest zagadką . .---------- Te dwa to "Krakusy", ale nie stare. Te są już bardziej wygięte (bananowate). To są "kakuski" ale już gdzieś po 2000r. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariusz54 Opublikowano 17 Października 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2023 I jeszcze coś takiego To karasie Hektora 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demo69 Opublikowano 17 Października 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2023 To karasie HektoraDzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek68 Opublikowano 17 Października 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2023 Witam serdecznie. Treściowe 6,8 cm bardzo starannie zrobiony.Prawdopodobnie „Czarne”Cały czas myślałem, że to Darka Kręcigłowy, niestety okazuje się że nie.Bardzo charakterystyczne przednie uszko mocujące linkę.Pozdrawiam serdecznie Sławek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
markir Opublikowano 17 Października 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2023 ---------- Te dwa to "Krakusy", ale nie stare. Te są już bardziej wygięte (bananowate). To są "kakuski" ale już gdzieś po 2000r.Głowy nie dam ale miałem takie wygięte "krakuski" przed 2000 r. Były chyba robione i sprzedawane równocześnie ze standardowymi (podobnymi do Rapali Original z dwoma wersjami sterów). 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek1969 Opublikowano 17 Października 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2023 Te "krakuski" to wg mnie "krakuski" Janusza Czulaka. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek68 Opublikowano 17 Października 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2023 Witam serdecznie. Treściowe 6,8 cm bardzo starannie zrobiony.Prawdopodobnie „Czarne”Cały czas myślałem, że to Darka Kręcigłowy, niestety okazuje się że nie.Bardzo charakterystyczne przednie uszko mocujące linkę.Pozdrawiam serdecznie SławekJest informacja, że to wobler Krzysztofa Koperskiego z Czarnego. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trout master Opublikowano 17 Października 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2023 Te "krakuski" to wg mnie "krakuski" Janusza Czulaka.----------Nie wiem kto ostatnio robił "Krakuski" ale wiem kto robił dla nich korpusy. Chyba nawet kilka leży jeszcze u mnie w domu. Właściciel form może nawet jeszcze je ma. Może i Janusz Czulak, ja go nie znam wiec w temacie nie siedzę. Na pewno są to nowe kształty. Stare mam (nowe też) i są inne niż nowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demo69 Opublikowano 17 Października 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2023 Głowy nie dam ale miałem takie wygięte "krakuski" przed 2000 r. Były chyba robione i sprzedawane równocześnie ze standardowymi (podobnymi do Rapali Original z dwoma wersjami sterów).Wszystko wskazuje, że to właśnie te, ale... na pewno kupione sporo przed rokiem 2000 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek68 Opublikowano 19 Października 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2023 Witam kolegów.Stary, 7,5 cm długości tylne oczko w poziomie.Pozdrawiam serdecznieSławek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Salata Opublikowano 20 Października 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2023 To może być jakiś stary M.O 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tymof Opublikowano 22 Października 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2023 Witam Kolegów, Czy ktoś się orientuje jakiego Twórcy jest ten wobek ? pozdrawiam Bogdan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszysztof Opublikowano 22 Października 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2023 Wygląda jak Hermes od glooga, podobne konstrukcje robi też coolsheep. Wysłane z mojego Redmi Note 8T przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seba666 Opublikowano 22 Października 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2023 Gloog Hermes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tymof Opublikowano 22 Października 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2023 Dziękuję Koledzy za info. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek68 Opublikowano 22 Października 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2023 Witam serdecznie kolegów. Takie maleństwo 4 cm, bardzo starannie wykonane bez sygnatury. Może ktoś wie, kto jest wykonawcą?Pozdrawiam serdecznie i dziękuje za dotychczasową pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeDDyBoY Opublikowano 22 Października 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2023 Kojarzy ktoś twórcę tych maluchów kleniowych? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi