tomi101 Opublikowano 28 Marca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2024 Orientuje się ktoś z Was kogo to za wynalazek ? Czołem. Przypomina mi Huntera, nieistniejącej już firmy Fish. Pozdrawiam Tomi ????. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
salmo Opublikowano 28 Marca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2024 Twórca niby oczywisty, lecz podpis na łamańcu daje do myślenia???? Czy ktoś może coś powiedzieć na temat tego podpisu? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trout master Opublikowano 29 Marca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2024 No nie taki oczywisty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
homax Opublikowano 29 Marca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2024 Z Albinów znałem tylko Albina Siwaka ale nic nie wiem żeby on robił woblery... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 29 Marca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2024 Krzyśku, a jak wygląda podobieństwo pisma? W grę wchodzi Krzysiek oraz Grzesiek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
salmo Opublikowano 29 Marca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2024 (edytowane) Krzyśku, a jak wygląda podobieństwo pisma? W grę wchodzi Krzysiek oraz Grzesiek.Patrząc na podpisy na innych wobkach to zdecydowanie Grzesiek. Dla mnie twórca jest oczywisty, bardziej jestem ciekaw co oznacza ten podpis ???????? Edytowane 29 Marca 2024 przez salmo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tiur Opublikowano 29 Marca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2024 Kojarzy ktoś woblera i Twórcę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trout master Opublikowano 29 Marca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2024 Patrząc na podpisy na innych wobkach to zdecydowanie Grzesiek. Dla mnie twórca jest oczywisty, bardziej jestem ciekaw co oznacza ten podpis ????????"Oczywisty"? Z alu sterem? Chyba że ja w tyle z tematem jestem. A jestem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trout master Opublikowano 4 Kwietnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2024 Nie pamietam czy już pytałem. Kto tak podpisuje swoje woblery? Czyj to wobler. Ja nic nie mogę odczytać. ————— Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jankee Opublikowano 5 Kwietnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2024 Widzę tu napis Kraken,czy było coś takiego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trociowy Opublikowano 7 Kwietnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2024 Witam kojarzycie koledzy czyje mogą być te woblery? Napewno sprzed wielu wielu lat gdzieś może z małopolski ale nie wiadomo do końca ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dokuś Opublikowano 8 Kwietnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2024 Rozpozna ktoś twórcę tego niebieskookiego? Wielkość trociowa. Żadnych oznaczeń... Stary... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cyprek Opublikowano 10 Kwietnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2024 Cześć! Czy ktoś z kolegów i koleżanek kojarzy takie wobki? Czy to może być Jawia? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 10 Kwietnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2024 Cześć! Czy ktoś z kolegów i koleżanek kojarzy takie wobki? Czy to może być Jawia? Czy to jest kalkomania na korpusie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 10 Kwietnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2024 Wygląda jak Yugol 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roberto Opublikowano 10 Kwietnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2024 Wiślak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 10 Kwietnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2024 To nie Wiślak. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cyprek Opublikowano 10 Kwietnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2024 Właśnie też mi się nie wydaje, żeby to był Wiślak, choć miałem i takie skojarzenia. Na korpusie jest kalkomania. Jugola też przypomina, ale jak dotąd nie spotkałem się z jugolem bez napisu na sterze co nie znaczy, że takich nie było. Sam ster też jest nieco inny niż w Ugly Duckling'ach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek85 Opublikowano 11 Kwietnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2024 Wg mnie właśnie Jawia. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 11 Kwietnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2024 Ani Wiślak, ani Jawia. To jest wobler Fario. Pocieszając tych, co uważali, że to Jawia, to ten sam autor, czyli W. Czajkowski z Bydgoszczy. Woblery Fario były robione wcześniej niż Jawia. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cyprek Opublikowano 11 Kwietnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2024 Ani Wiślak, ani Jawia. To jest wobler Fario. Pocieszając tych, co uważali, że to Jawia, to ten sam autor, czyli W. Czajkowski z Bydgoszczy. Woblery Fario były robione wcześniej niż Jawia.Dziękuję za informację Czyli coś tam kojarzyłem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 11 Kwietnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2024 Coś tak . Jeśli nie zbierasz woblerów, to przygarnę go. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dokuś Opublikowano 11 Kwietnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2024 Ktoś - coś? (Bardzo stary... Bez podpisu...) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jachu Opublikowano 12 Kwietnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2024 Coś tak . Jeśli nie zbierasz woblerów, to przygarnę go.Pamiętam Wiesia Czajkowskiego, który chyba w Jastrowiu kiedyś mieszkał, przyjaźnił się z śp. Andrzejem Konowrockim. Czy to Sławku ten sam człowiek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 12 Kwietnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2024 Pamiętam Wiesia Czajkowskiego, który chyba w Jastrowiu kiedyś mieszkał, przyjaźnił się z śp. Andrzejem Konowrockim. Czy to Sławku ten sam człowiek? Prawdopodobnie tak. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi