MARCIN FILIPOWICZ Opublikowano 31 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2015 Dziękuję wszystkim za szybkie odpowiedzi. Może ktoś poznaje jeszcze takie wyroby? http://zapodaj.net/c0276fdf1fa7c.jpg.htmlA -Rapala,G: Dorado??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klim Opublikowano 31 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2015 A rapala magnum,nie wybite na języku?B chińska kopia jakiegoś japońca DUO?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 31 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2015 Dziękuję wszystkim za szybkie odpowiedzi. Może ktoś poznaje jeszcze takie wyroby? http://zapodaj.net/c0276fdf1fa7c.jpg.html A rapala magnum,nie wybite na języku?B chińska kopia jakiegoś japońca DUO?!A to raczej podróba Magnuma . Oczy i kotwice na to wskazują. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klim Opublikowano 31 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2015 A to raczej podróba Magnuma . Oczy i kotwice na to wskazują.Skrzela mnie intrygują:oczy i kotwice się wymienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 31 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2015 Poznaje ktoś te przynęty? http://zapodaj.net/4877b2eb004b0.jpg.htmlJedynka to nie jest Sendal...to Ireneusz.G...takie moje zdanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawek_2348 Opublikowano 31 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2015 Dziękuję wszystkim za szybkie odpowiedzi. Może ktoś poznaje jeszcze takie wyroby? http://zapodaj.net/c0276fdf1fa7c.jpg.htmlE - Kamatsu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motylW1 Opublikowano 1 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2016 9 -To woblerek forumowego kolegi: atb69 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kielon Opublikowano 14 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2016 Proszę o rozpoznanie producenta woblerów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
v3ctor Opublikowano 14 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2016 Koledzy może wiecie co to za woblerki? W czeluściach pudelek znalazłem trzech niezidentyfikowanych osobników Głowacz posiada inicjały twórcy RG. Reszta bez jakichkolwiek oznaczeń. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DarekM Opublikowano 15 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2016 Proszę o rozpoznanie czyje to rękodzieło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
myszkin Opublikowano 15 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2016 A wie ktos co to za wobler? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trout master Opublikowano 15 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2016 Bez kółek i steru to nie jest wobler tylko kawałek korpusu o kształcie (i w kolorze) woblera. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
myszkin Opublikowano 15 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2016 Bez kółek i steru to nie jest wobler tylko kawałek korpusu o kształcie (i w kolorze) woblera.Bo wiesz,chcialem wiedziec gdzie szukac,mysle ze profesjonalisci zauwaza ze jednak ten kawalek korpusu o ksztalcie woblera byl kiedys prawdziwym woblerem i wspolnymi silami uda sie rozszyfrowac nadaną mu przez tworcow nazwe co z kolei pozwoli go odszukac w punktach dystrybucji woblerow celem nabycia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trout master Opublikowano 15 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2016 Wiem, wiem. Wyglada podobnie jak "chińczyki". Kamatsu, Yo-Zuri, Jaxon i inne plastiki. Oczywiście nie są one złe. Napisz jego dlugosc to już bedzie jakaś podpowiedź. Czy ma kilki (grzechotkę). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN FILIPOWICZ Opublikowano 15 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2016 Koledzy może wiecie co to za woblerki? W czeluściach pudelek znalazłem trzech niezidentyfikowanych osobników Głowacz posiada inicjały twórcy RG. Reszta bez jakichkolwiek oznaczeń. 20160114_184817.jpg20160114_184835.jpg20160114_184842.jpg20160114_184849.jpgrg =Roman Gawlas? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN FILIPOWICZ Opublikowano 15 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2016 Koledzy może wiecie co to za woblerki? W czeluściach pudelek znalazłem trzech niezidentyfikowanych osobników Głowacz posiada inicjały twórcy RG. Reszta bez jakichkolwiek oznaczeń. 20160114_184817.jpg20160114_184835.jpg20160114_184842.jpg20160114_184849.jpgPierwszy od gory: Gębski? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
v3ctor Opublikowano 15 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2016 (edytowane) rg =Roman Gawlas? Pierwszy od gory: Gębski? Wszystko wskazuje na to, że tak ja zasugerowałeś głowacz to rękodzieło pana Romana Gawlasa.Po przeszperaniu setek zdjęć wobek nr1 faktycznie mógł wyjść z pracowni pana Gębskiego.Został jeszcze jeden wobler do zidentyfikowania. Ktokolwiek widział, ktokolwiek wie Fifek dzięki za pomoc rozszyfrowaniu zagadki! Edytowane 15 Stycznia 2016 przez v3ctor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN FILIPOWICZ Opublikowano 15 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2016 Wszystko wskazuje na to ze to rękodzieło pana Romana Gawlasa Dzięki za rozszyfrowanie zagadki! Wszystko wskazuje na to, że tak ja zasugerowałeś głowacz to rękodzieło pana Romana Gawlasa.Po przeszperaniu setek zdjęć wobek nr1 faktycznie mógł wyjść z pracowni pana Gębskiego.Został jeszcze jeden wobler do zidentyfikowania. Ktokolwiek widział, ktokolwiek wie Fifek dzięki za pomoc rozszyfrowaniu zagadki!Nie ma za co. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychun Opublikowano 16 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2016 Proszę o rozpoznanie czyje to rękodzieło.Andrzej Lipiński. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 16 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2016 Nie widziałem nigdy takiego woblera u Andrzeja. Jak dla mnie, to nie spod jego ręki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychun Opublikowano 16 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2016 Nie widziałem nigdy takiego woblera u Andrzeja. Jak dla mnie, to nie spod jego ręki...A to przepraszam. Mam 2-3 takie i chyba je kupowałem jako Lipińskie. Może mnie oszukali. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Żbiku Opublikowano 18 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2016 Może ktoś rozpozna? To jakaś Rapala? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 18 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2016 Bardziej Mikado Fishunter Paddle Fish. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Żbiku Opublikowano 18 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2016 Bardziej Mikado Fishunter Paddle Fish.To jest to! Dzięki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 22 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2016 Wszystko wskazuje na to, że tak ja zasugerowałeś głowacz to rękodzieło pana Romana Gawlasa.Po przeszperaniu setek zdjęć wobek nr1 faktycznie mógł wyjść z pracowni pana Gębskiego.Został jeszcze jeden wobler do zidentyfikowania. Ktokolwiek widział, ktokolwiek wie Fifek dzięki za pomoc rozszyfrowaniu zagadki! Ten pierwszy to rzeczywiście może być Gębski ale raczej Krzysztof. Ostatni na 100% od Romana Gawlasa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi