Zandi21 Opublikowano 22 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2016 Kolego @v3ctor nie jestem pewien ale numer 2 to może być hegemon o ile się nie mylę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zandi21 Opublikowano 22 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2016 Zerknij czy to aby nie ten wobler ?http://woblery-hegemon.pl/zandi6/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN FILIPOWICZ Opublikowano 26 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2016 Ktoś kojarzy twórcę tych wobków? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leszek D Opublikowano 26 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2016 To są wobki Łukasza Sołowieja z Czarnego, ale z tego co wiem, on już nie robi. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
v3ctor Opublikowano 27 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2016 Zerknij czy to aby nie ten wobler ?http://woblery-hegemon.pl/zandi6/ Faktycznie wobek podobny do Zandi6, tylko mój nie ma podpisu producenta, ale może to jakiś wczesny wypust. Dzięki za wskazówkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jasku10 Opublikowano 28 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2016 Czy to woblerek morel team? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN FILIPOWICZ Opublikowano 28 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2016 To są wobki Łukasza Sołowieja z Czarnego, ale z tego co wiem, on już nie robi.Dziękuję za info Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN FILIPOWICZ Opublikowano 28 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2016 Czy to woblerek morel team? IMG_2324.JPGIMG_2325.JPGMnie to wygląda na wobler Sidora 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tadekb Opublikowano 30 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2016 (edytowane) Prośba o podpowiedzenie co to to poniżej.Dostałem go w prezencie 16 albo 17 lat temu. Coś (chyba) pod głowatkę. Pływający. I to bardzo. Z grzechotką. Drewno, ster metalowy. Oklejony jakimś materiałem.Jak pracuje to nie wiem. Sam się trochę dziwię, ale jeszcze nigdy nie był na wędce. Tak wiec nówka sztuka Edytowane 30 Stycznia 2016 przez tadekb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patzaw26 Opublikowano 30 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2016 Nie wiem czy to nie wobler Janusza Widła ale nie jestem pewien Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
obcy91 Opublikowano 31 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2016 Nie sadze, ale latwo to sprawdzic. Z tego co wiem, jest/bylo wielu tworcow w okolicach "glowacicowych". Na jednym z filmow sp. Pana Jurka, przedstawia tam wlasnie woblery pod glowatke, jest gdzies ten odcinek w sieci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kajtelek2 Opublikowano 31 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2016 (edytowane) Wygląda na hand made podhalańskie , czyli z czystej krwi góralskiej . Edytowane 31 Stycznia 2016 przez Kajtelek2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janusz Wideł Opublikowano 31 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2016 Wygląda jak mój.Albo dobra kopia,albo mój oklejony szmatą.Spotkałem się z kilkoma moimi woblerami oklejonymi skórą z ryby to może też ktoś okleił sobie szmatą. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TarZan_Jaw Opublikowano 1 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2016 Wczoraj kupiłem od jednego wędkarza pięknego woblerka. Niestety w zaczepie uległ uszkodzeniu :-( Może wie ktoś co to za wobler Z góry dziękuję za odpowiedź :-) Wysłane z mojego D2303 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
proraf Opublikowano 1 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2016 Wczoraj kupiłem od jednego wędkarza pięknego woblerka. Niestety w zaczepie uległ uszkodzeniu :-( Może wie ktoś co to za wobler. Z góry dziękuję za odpowiedź :-) Wysłane z mojego D2303 przy użyciu TapatalkaWygląda jak "gębala" Krzyśka Gębskiego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dreadknight Opublikowano 1 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2016 Skompetował mi się przypadkiem taki zestawik. Tak mi się wydaje że to kamatsu. Czy ktoś wie co to za model i może jakieś opinie na temat skuteczności ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trout master Opublikowano 4 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2016 Jak są ryby i są głodne to każdy (pierwszy) odpowiednio podany i poprowadzony jest skuteczny. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zybi Opublikowano 7 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2016 (edytowane) Może ktoś widział może ktoś wie. Nabyłem takie oto wobki, ale nie wiem nic o ich pochodzeniu.Długość bez steru 7.5 cm i waga 32g <a href="http://www.fotosik.pl/zdjecie/2c6e5ffc08a8d0af" Edytowane 7 Lutego 2016 przez zybi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sw.RP Opublikowano 9 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2016 Szukam stwórcy tego boleniowego woblerka! obok salmo thrill 5cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motylW1 Opublikowano 9 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2016 Witam ,wie ktoś kto wykonał tego woblerka? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Person Opublikowano 10 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2016 Panowie,pomóżcie rozwiązać zagadkę,kto poczynił poniższe wobki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
proraf Opublikowano 10 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2016 Panowie,pomóżcie rozwiązać zagadkę,kto poczynił poniższe wobkiGębski Krzysztof-"Gębala" 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN FILIPOWICZ Opublikowano 10 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2016 (edytowane) Witam ,wie ktoś kto wykonał tego woblerka?Wobki Andrzeja Kułaka z Bychawy. Robi fajne raczki pod logiem morel Team Edytowane 10 Lutego 2016 przez fifek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlynek1976 Opublikowano 11 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2016 Jak w temacie może ktoś wie jakiej firmy lub przez kogo zrobiony - wobek z grzechotką- tonący- 3cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motylW1 Opublikowano 11 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2016 Dziękuje Marcin. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi