Noryb2013 Opublikowano 11 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2016 Widziałem coś podobnego u kumpla - w jego przypadku (a wobler naprawdę bardzo podobny) to "chińszczyzna" z bazarku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zybi Opublikowano 13 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2016 (edytowane) Może ktoś widział może ktoś wie. Nabyłem takie oto wobki, ale nie wiem nic o ich pochodzeniu.Długość bez steru 7.5 cm i waga 32g Edytowane 13 Lutego 2016 przez zybi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tete Opublikowano 21 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2016 Prośba o identyfikację. Kupiłem ładnych parę lat temu zestaw Hubali.Lewa strona to chyba wszystkie Hubale. Mam wątpliwości co do prawej strony. Może ktoś rozpozna, potwierdzi autora. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 21 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2016 Prawa kolumna ostatni na dole to Gloog Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 21 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2016 Formy, w tym formę na stery, oraz technologię wykonywania odkupił Wojciech Mazur, który przez pewien czas wykonywał te woblerki pod marką "Harnaś". Niestety, wyjechał do Anglii i zaprzestał produkcji. Pierwszy po prawej nie wiem, kolejne dwa na 100% wyszły z pod jego ręki. Dwa dolne, z całą pewnością nie Wojtka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motylW1 Opublikowano 21 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2016 Przedostatni, to wobler MRM pana Marka Kaczówki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tete Opublikowano 21 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2016 Woblery kupowałem od kogoś w miejscowości Drzewica (z tego co pamiętam). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek88 Opublikowano 21 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2016 Szukam stwórcy tego boleniowego woblerka! obok salmo thrill 5cmTo nie siek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trout master Opublikowano 21 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2016 Przedostatni, to wobler MRM pana Marka Kaczówki. Też tak pomyślałem czyli jest nas dwóch. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartolomeo213 Opublikowano 21 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2016 A nawet trzech jest to dokładnie MRM krapik (glapka) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sw.RP Opublikowano 22 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2016 To nie siek?Wątpię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
platynowłosy Opublikowano 9 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2016 Witam Panowie Jako, że to tematy techniczne, więc proszę Was, wskażcie kto zrobił te wobki. Pozdrawiam Alek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Piokowal Opublikowano 9 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2016 M.O. to Marcin Osowski. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
obcy91 Opublikowano 9 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2016 Ten z tym "P" to siek-m 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
atb69 Opublikowano 10 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2016 (edytowane) Ten z tym "P" to siek-m"N" to też raczej Siek, oznaczane były P- pływający, N - neutralny(o zerowej pływalności) Edytowane 10 Marca 2016 przez atb69 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
obcy91 Opublikowano 10 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2016 Byc moze, ja spotkalem sie w siekach z P,0,T Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
atb69 Opublikowano 10 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2016 A MKJ wie ktoś? Jestem ciekaw, posiadam takiego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 11 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2016 Mam tego z drugiego zdjęcia (ten płaski z lit "a" tudzież "e"), dopytam się kolegi kto go popełnił bo nie pamiętam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wormson Opublikowano 17 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2016 Witam szukam twórcy tego wobka Mam nadzieje ze ktoś mi pomoże Z góry bardzo dziekuje!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peekol Opublikowano 17 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2016 (edytowane) @Wormson to Wobler z Nysy - EscaNamiarów na producenta nie mam, czasem pojawiają się na allegro. Edytowane 17 Marca 2016 przez peekol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wormson Opublikowano 17 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2016 (edytowane) Dziekuje Za szybki namiar Pozdrawiam kolege PEEKOL !!! mam miejsca gdzie ten wobler dziala cuda co w wodzie i go zobaczy to go atakuje... Jesli ktos z kolegow ma namiar na tworce to poproszę Edytowane 17 Marca 2016 przez Wormson Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartolomeo213 Opublikowano 20 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2016 Panowie rozpoznaje ktoś tego woblerka i mógłby podpowiedzieć kto go poczynił ?Jedyne co o nim wiem to ze był kupiony w okolicach Olkusza jakiś czas temu jeśli chodzi o kolor to proszę się nim nie sugerować gdyż był trochę podkolorowany materiał z jakiego jest zrobiony to balsa. Dziękuję wszystkim za ewentualna pomoc I pozdrawiam Bartek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek19176 Opublikowano 22 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2016 Zna ktoś może twórcę? Dostałem kiedyś nad Odrą 3 sztuki. Został tylko jeden. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek19176 Opublikowano 23 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2016 No to kolejna moja zagadka Może ktoś zna i zaopiniuje Woblerek tonący około 1.5cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FidoAngel Opublikowano 23 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2016 Jak masz i używasz to zaopiniuj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi