zetika16 Opublikowano 12 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2016 Albo hubal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FRS1985 Opublikowano 12 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2016 Albo albo pigułki czasem łątwo pomylić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Riqelme Opublikowano 12 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2016 Zapytaj usera Pietrus z Jerka. Robił ( robi?) bardzo podobne woblerki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
proraf Opublikowano 12 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2016 Gembala - Krzyśka Gębskiego, mam ich trochę na stanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irych Opublikowano 12 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2016 Dzięki za bardzo szybką i konkretną odpowiedź.Poszukałem trochę po internecie, ale znalazłem najmniejsze wersje 2.5 centymetrowe. Jestem niemal pewny, że mój wobler miał nie więcej jak 2cm a skłaniałbym się nawet bliżej 1.5cm (licząc sam korpus, bez kotwicy). I tu moje pytanie: Są gdzieś dostępne mniejsze wersje Gębali czy raczej nie mam na co liczyć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
proraf Opublikowano 12 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2016 Dzięki za bardzo szybką i konkretną odpowiedź. Poszukałem trochę po internecie, ale znalazłem najmniejsze wersje 2.5 centymetrowe. Jestem niemal pewny, że mój wobler miał nie więcej jak 2cm a skłaniałbym się nawet bliżej 1.5cm (licząc sam korpus, bez kotwicy). I tu moje pytanie: Są gdzieś dostępne mniejsze wersje Gębali czy raczej nie mam na co liczyć?Są 1,2-1,5 cm.Nie wiem gdzie kupić, ja brałem od dystrybutora w ilościach hurtowych na handel,i to co się nie sprzedało jest u mnie w pudełku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcepanek Opublikowano 6 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2016 Moze ktos rozpoznaje wobka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolo575 Opublikowano 6 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2016 To chyba wobek forumowego Kolegi Bielika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcepanek Opublikowano 7 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2016 Jak sie skontaktowac z Kolegą Bielikiem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 7 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2016 Skorzystaj z funkcji "Wyślij wiadomość"http://jerkbait.pl/user/51532-bielik/ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcepanek Opublikowano 7 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2016 Bardzo dziękuję (y) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
etherni Opublikowano 12 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2016 Ktoś poznaje wobka? Sygnatura jakby mi znana ale nie potrafię skojarzyć z twórcą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN FILIPOWICZ Opublikowano 19 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2016 ktoś podpowie czyje to wobki (Dariusz Mleczko)???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 30 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2016 (Dariusz Mleczko)????Nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3 Opublikowano 30 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2016 ktoś podpowie czyje to wobki (Dariusz Mleczko)????To na pewno nie są woblery Darka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit1982 Opublikowano 14 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2016 i ja uważam ze to nie Darka.To sa wobki oryginalne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 14 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2016 Dolny lewy róg to mój żuk. Pozostałe to Mleczko, ale robił też i inne wzory. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN FILIPOWICZ Opublikowano 14 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2016 Dolny lewy róg to mój żuk. Pozostałe to Mleczko, ale robił też i inne wzory.Czyli jednak 5 sztuk Mleczki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tabias Opublikowano 14 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2016 tak mleczko ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit1982 Opublikowano 14 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2016 tak tak joker wiem ,że to twój wobek Pisałem odnosnie jego do ciebie na priw.No ale odpowiedzi nie dostałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit1982 Opublikowano 14 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2016 tu ładniesze zdjecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 19 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2016 (edytowane) To może być trudne zadanie, ale liczę że wśród naszych forumowiczów znajdzie się osoba wiedząca kto te wobki wykonał.Kupione w nieistniejącym już sklepie we Wrocławiu (teraz tam stoi pasaż grunwaldzki) w drugiej połowie lat 90-tych ubiegłego wieku. Długość 7 cm, a oczko przednie zaopatrzone jest w kółko łącznikowe, co zresztą widać na zdjęciu. Edytowane 19 Sierpnia 2016 przez Banjo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trout master Opublikowano 19 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2016 Stelaż miedziany? Miedziowany? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek1 Opublikowano 19 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2016 Drut z migomatu?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 19 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2016 (edytowane) Stelaż miedziany? Miedziowany?A widzisz nie zwróciłem na to uwagi. Tak, miedziany. Drut z migomatu?!Nie, miedziany. Edytowane 19 Sierpnia 2016 przez Banjo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi