tom3 Opublikowano 1 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2016 Wszystkie są jednego wytwórcy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robas Opublikowano 1 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2016 Taki zestaw trafił na mój stolik , czyje wykonanie ? pomożecie ? Tomek Kolejorz Bydgoszcz 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prezes77 Opublikowano 1 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2016 Wszystkie są jednego wytwórcy ?Tomek materiały na ster i stelaż takie same ..aczkolwiek wydaje mi sie ze te dwa z płetwą wyszły z innej pracowni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
atb69 Opublikowano 1 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2016 Tomek materiały na ster i stelaż takie same ..aczkolwiek wydaje mi sie ze te dwa z płetwą wyszły z innej pracowni.Napewno nie, wszystkie są od Tomek Kolejorz, te z płetwami mogą być starsza produkcja 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3 Opublikowano 1 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2016 Też myślałem że tylko cztery są od niego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Taps Opublikowano 5 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2016 Tomek Orlikowski z Bydgoszczy.Kolejarz,bo był kiedyś maszynistą,teraz wyżej.Robi woblery,bo lubi,nie dla zarobku.On mnie wkręcił w woblery i trociowanie, dobry kompan na ryby,ognisko,wodę bez gazu do ogniska. Dobry wędkarz,czujący wodę,ze sporym doświadczeniem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
silurus2 Opublikowano 5 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2016 A nie wiesz kolego czy Orliki z lat 90-tych to przypadkiem nie jego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Taps Opublikowano 5 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2016 A nie wiesz kolego czy Orliki z lat 90-tych to przypadkiem nie jego?Masz foto? Z 90 lat były z lipy(zresztą cięte z Lędyczka u Gębskich lub z Rynkowa) i miały stery z szyb od kasków)gruba pleksa 2mm, często ciemna. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 6 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2016 A nie wiesz kolego czy Orliki z lat 90-tych to przypadkiem nie jego?Orliki a także bigfishe robił kol @thymalus. http://jerkbait.pl/topic/66822-najstarsze-woblery-w-polsce/page-8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Worek Opublikowano 6 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2016 (edytowane) Nie znalazłem nic na temat tych woblerów, nazywane również woblerami warszawskimi, i jak nazwa wskazuja, są z Siedlec. Ktokolwiek o nich słyszał lub łowił? Proszę o opinie.Wysłane z mojego D5803 przy użyciu Tapatalka Edytowane 6 Października 2016 przez Jeffrey Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korol Opublikowano 7 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2016 Dołączam się do tytułowego pytania. Zna ktoś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit1982 Opublikowano 7 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2016 Witam to i ja chętnie dowiem się czegoś o tych dwóch wobkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sandacz23 Opublikowano 7 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2016 Witam to i ja chętnie dowiem się czegoś o tych dwóch wobkach Janusz Trzepizur. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit1982 Opublikowano 7 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2016 obydwa to pana Janusza ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3 Opublikowano 8 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2016 Na to wygląda że tak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit1982 Opublikowano 8 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2016 ok dzieki ,reszte wiadomości już znalazłem w necie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek1 Opublikowano 8 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2016 Witam to i ja chętnie dowiem się czegoś o tych dwóch wobkach Podobne robi Adam Nogaj!?http://www.spinerczestochowa.pl/cat/maniacy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMI803 Opublikowano 9 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2016 Może ktoś z Tarnowa lub okolic kojarzy autora tych smużaczków ? Smużaki zakupione na bazarze, sprzedawca powiedział że wykonuje je Pan z Tarnowa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Voiteh Opublikowano 9 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2016 Wiem o którego pana chodzi,swego czasu ogłaszał się na olx A takie przynęty robi jego zięć:https://www.olx.pl/oferta/woblerki-imitacje-smuzakow-CID767-IDdfvYT.html#fe51db84c9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMI803 Opublikowano 9 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2016 (edytowane) Poznałeś ich całą rodzinę [emoji1]? Jesteś pewny ze ten Pan z Tarnowa też sprzedawał na olx? Wysłane z mojego SM-J500FN przy użyciu Tapatalka Edytowane 9 Października 2016 przez TOMI803 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Voiteh Opublikowano 9 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2016 (edytowane) Gdy rozmawaiłem z tym panem co robi te woblery do którego podałem Ci link,powiedział że jego teść robi smużaki w Tarnowie Edytowane 9 Października 2016 przez Voiteh 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Voiteh Opublikowano 9 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2016 (edytowane) Tak Tomku jestem pewny w 100%,jak nie wierzysz to zadzwoń pod to ogłoszenie:https://www.olx.pl/oferta/woblerki-imitacje-smuzakow-CID767-IDdfvYT.html#fe51db84c9i zapytaj o teścia z Tarnowa Edytowane 9 Października 2016 przez Voiteh 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMI803 Opublikowano 9 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2016 Extra[emoji3] bardzo fajne smużaczki,fajnie wykonane i w bardzo przystępnej cenie[emoji3] Wysłane z mojego SM-J500FN przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lysy69 Opublikowano 9 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2016 Witam.Co do tych smużaków z foto to nie są wykonane przez żadnego z tych panów. Obu znam osobiście. Ten pan z Tarnowa jest moim bratem . No i osobiście znam twórce tych smużaków . A co do ceny i tak jest trochę zawyżona, pośrednik też człowiek,musi zarobić . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Voiteh Opublikowano 9 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2016 Witam.Co do tych smużaków z foto to nie są wykonane przez żadnego z tych panów. Obu znam osobiście. Ten pan z Tarnowa jest moim bratem . No i osobiście znam twórce tych smużaków . A co do ceny i tak jest trochę zawyżona, pośrednik też człowiek,musi zarobić . A czy Twój brat nadal wykonuje te smużaczki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi