Delbanka Opublikowano 2 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2017 Ktoś - coś? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mysz Opublikowano 2 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2017 od lewej 2 x Kobi lovec ten ost nie wiem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iwan krk Opublikowano 2 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2017 ...ten ostatni na Górala wygląda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 2 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2017 ...ten ostatni na Górala wygląda.To nie góral, tylko p. Romana z Gdańska. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DarekM Opublikowano 2 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2017 I jeszcze jedna prośba , chodzi mi o prawą stronę IMG_7294.JPG Z góry dziękuje za pomoc.Dwa z prawej strony są Jacka Gornego,robił je jeszcze jak mieszkał w Zgorzelcu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 4 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2017 (edytowane) Trochę to trwało, ale jest już u mnie . Edytowane 4 Grudnia 2017 przez Banjo 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 4 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2017 A tutaj co nie co: 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 4 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2017 I jeszcze sprzedaż: 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klim Opublikowano 5 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2017 Jak nazywał się sterowy model Kamatsu o kształcie podobnym do bezerowego salmo wave? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomi101 Opublikowano 6 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2017 Jak nazywał się sterowy model Kamatsu o kształcie podobnym do bezerowego salmo wave?Może to był Kamatsu Froger lub Kamatsu Cruiser Minnow ? Tomi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klim Opublikowano 6 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2017 (edytowane) Bardziej zwarty,krępy od Cruisera.Coś jak z linku tylko krótsze ok 7cmhttp://www.orozov.com/en/product/1090/sorcerer-125.htmlEw. Coś takiego 68 mmhttp://m.koeder-laden.de/item/48432d534f36382d5235 Edytowane 6 Grudnia 2017 przez klim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 20 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2017 Panowie, może ktoś poznaje? Woblery mają na pewno ponad 10 lat 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Awuem Opublikowano 20 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2017 witam. prosze o pomoc w znalezieniu tworcy tego woblera. dodam ze zostal on zakupiony jakos w 2012r w poznaniu i niestety zostal w tym roku zawieszony na drzewie... dla znalazcy bedzie nagroda 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariusz54 Opublikowano 22 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2017 Panowie proszę o pomoc w identyfikacji twórcy woblera w prawym górnym rogu. Pozostałe to bankowo J.Widła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariusz54 Opublikowano 22 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2017 Lepsze foty 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sandacz23 Opublikowano 23 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2017 A te woblerki koledzy kto wykonal ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek1 Opublikowano 24 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2017 (edytowane) Widły na Głowatkę?KSK...Po otwarciu zdjęcia same się odwracają do normy!? Edytowane 24 Grudnia 2017 przez darek1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawek_2348 Opublikowano 24 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2017 Nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisarz Opublikowano 24 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2017 (edytowane) Widły na Głowatkę? Po otwarciu zdjęcia same się odwracają do normy!?Darek , teraz już tak . Pozdrawiam. Edytowane 24 Grudnia 2017 przez pisarz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptr Opublikowano 24 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2017 (edytowane) Widły na Głowatkę?Zielony i szary to 100% Janusza natomiast pomarańczowy nie jestem pewien Edytowane 24 Grudnia 2017 przez ptr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trout master Opublikowano 25 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2017 Nie Ustawiają. Dajesz "Save" na kompie i jest OK. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fred Arbogast Opublikowano 25 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2017 To tak jak z tym zapytaniem nauczycielki do Jasia .Jasiu kto napisał Pana Tadeusza?Jaś odpowiedział....Proszę Pani ja naprawdę nic nie napisałem to nie ja. .....do moich za cholerę nie są podobne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peekol Opublikowano 27 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2017 (edytowane) @TomekSudety - dwa środkowe to starszy wypust Huntera (Lipiński) model Horn. Ten po lewej wygląda mi na jakiegoś pomorskiego twórcę (Dylewski?) Edytowane 27 Grudnia 2017 przez peekol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dokuś Opublikowano 27 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2017 A te woblerki koledzy kto wykonal ?@TomekSudety - dwa środkowe to starszy wypust Huntera (Lipiński) model Horn. Ten po lewej wygląda mi na jakiegoś pomorskiego twórcę (Dylewski?)Ten po lewej wygląda jak wobler Kaskarino. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
giaur27 Opublikowano 27 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2017 (edytowane) ... może ktoś poznaje powyższe "cukiereczki" ? Edytowane 27 Grudnia 2017 przez giaur27 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi