mackot_88 Opublikowano 11 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2018 A wiecie koledzy ile lat moze miec ten wobler? Podpytaj Roberta @Bob1. Jakis czas temu sprezentowalem Heddona do jego slynnej Szafy, moze u Roberta dowiesz sie czegos wiecej???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P.Rozbiecki Opublikowano 12 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2018 Panowie co to za wobler?Z tego co pamietam to:- Ma ponad 15lat- 1.5-3.5m ?- agresywny z grzechotka- made in spain https://www.ebay.com/itm/Yo-Zuri-Duel-3DR-Longbill-65SP-Suspend-Lure-R1310-RGLM-6243/162955343195?epid=27009767023&hash=item25f0e5355b:g:wlYAAOSwbYdasJcV:rk:1:pf:0 To wspolczesna wersja. Kiedys brendowany, jako Duel. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fronsii69 Opublikowano 13 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2018 Panowie kto jest twórcą tych wobkow? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filser Opublikowano 17 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2018 Witam takie cudaki nabyłem ktoś Coś na temat twórcy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery L.E. Opublikowano 17 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2018 Panowie kto jest twórcą tych wobkow?obstawiam Gabkor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Franc Opublikowano 17 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2018 Gębski 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Delbanka Opublikowano 17 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2018 m.in. Gębski 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon82 Opublikowano 28 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2018 Robiłem remanent w przynętach i natknąłem się na dwa woblery kupione u nas na forum. Wyrób handmade , czy wiecie kto może być ich twórcą ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordG Opublikowano 29 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2018 Robiłem remanent w przynętach i natknąłem się na dwa woblery kupione u nas na forum. Wyrób handmade , czy wiecie kto może być ich twórcą ? Woblery Basoni River Bleak 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Okonhel Opublikowano 29 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2018 Robiłem remanent w przynętach i natknąłem się na dwa woblery kupione u nas na forum. Wyrób handmade , czy wiecie kto może być ich twórcą ? Tomasz Janeczek - polecam. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Jonek222 Opublikowano 5 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2019 Proszę o pomoc w ustaleniu twórcy.Z góry dziękuję za pomoc. Wysłane z mojego Neffos C5 Max przy użyciu Tapatalka 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Night_Walker Opublikowano 5 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2019 Czyżby Gajosik? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Jonek222 Opublikowano 5 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2019 Czyżby Gajosik?Bardzo dziękuję spytam się.[emoji16] Wysłane z mojego Neffos C5 Max przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roberto Opublikowano 5 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2019 raczej malowanie w stylu kolegi Parf 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Jonek222 Opublikowano 6 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2019 raczej malowanie w stylu kolegi ParfDzięki za komentarz Wysłane z mojego Neffos C5 Max przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karpiu95 Opublikowano 6 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2019 Panowie, kojarzy ktoś ten podpis? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mysha Opublikowano 6 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2019 Shrek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karpiu95 Opublikowano 6 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2019 Juz się dowiedziałem, to Piotr Mołdoch Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mysha Opublikowano 6 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2019 Juz się dowiedziałem, to Piotr MołdochCzyli Shrek 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Jonek222 Opublikowano 6 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2019 ShrekDzięki za pomoc Wysłane z mojego Neffos C5 Max przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hubert_lbn Opublikowano 7 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2019 Gajosika 100% 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dokuś Opublikowano 7 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2019 Proszę o pomoc w ustaleniu twórcy.Z góry dziękuję za pomoc.Janku, znajdziesz odpowiedź na 15-16 stronie wątku "Gajosikowa Dłubanina Woblery Hmg" Czuwaj! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Scyzor Opublikowano 11 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2019 (edytowane) .. Edytowane 11 Stycznia 2019 przez Tomek Scyzor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Scyzor Opublikowano 11 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2019 (edytowane) Panowie pomóżcie czyje to dzieło?? Edytowane 11 Stycznia 2019 przez Tomek Scyzor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 11 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2019 Panowie zawsze byłem, jestem i będę pod wrażeniem Waszej znajomości woblerów i tym razem zwracam się do Was z zapytaniem.Kto te wobki wyprodukował ? Ja jako początkujący w tej dziedzinie niestety nie wiem a dla Was to "no problem" z pakietu.jpg z pakietu 1.jpgPanowie podbijam pytanie ... Ktoś, coś ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi