Skocz do zawartości
  • 0

Echosonda z USA w dobie geofence i drogiego $

laksik

Pytanie

Witam serdecznie.

Pamietam, ze jak lata temu sciagalem ze Stanow zabytkowego juz FishMarka 320 i minnkote to na "gotowo" bylo chyba ponad 2 razy taniej niz w nas. Przez lata obiecywalem sobie, ze jesli kiedys pojade do USA to jeden dzien zarezewuje sobie na calodniowa wizyte i wydanie fortuny w cabelasie czy jakims basspro. Podejrzewam, ze niejedna osoba na formum miala podobne "marzenia"...

Za dwa dni lece turystycznie za wode, ale widze, ze czasy sie zmienily i nie jest juz to wszystko takie proste.

Mam zamiar kupic windy cannona i ogolnie duzo gratow pod trolling, ale z echo tyle sie naczytalem o roznych problemach, ze w sumie nie jestem pewny czy nie lepiej wydac u nas wiecej i miec spokoj.

Najbardziej pasuje mi chyba elitka 7, ale juz sam nie wiem, czy ten geofence mnie nie dopadnie po jakims upgradzie. Naczytalem sie o tych blokadach na roznych forach, ale w sumie jestem coraz glupszy.

Czy moze ktos polecic jakies combo w klasie elite 7, ktore na 100% bedzie dzialalo w Europie i mialo metry?

Dodam, ze bede tez w Kanadzie i nie wiem czy czasem nie jest tam latwiej o wersje "ogolnoswiatowe".

Z gory dzieki za pomoc

ps jezeli podpadlem moderatorowi za utworzenie watku to przepraszam i prosze o przeniesienie

4 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi