Skocz do zawartości
  • 0

Światowy ranking polskich, wędkarskich stron internetowych

tpe

Pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0

Ale fajnie :o

zważywszy na to że:

(i) jesteśmy stosunkowo młodą stroną i

(ii) sami ograniczamy się jednak dosyć mocno w tematyce bo przecież jerkbait nie jest stroną ogólnowędkarską a wyłącznie poświęconą połowowi ryb drapieżnych i

(iii) nie stoi za nami żadna organizacja (pzw), gazeta ani żaden biznes

- to aż trudno uwierzyć w taki wynik :mellow: Cholera, dzięki wszystkim którzy się do tego przyczynili / przyczyniają / miejmy nadzieję jeszcze przyczynią

• 0

Ciekawi mnie jak powstal ten ranking. Ot, chociazby drugie miejsce... :huh: :huh:

Pozycjonowanie?

Lista odwiedzających?

GRATULACJE DLA WŁAŚCICIELI , REDAKCJI I NAS WSZYSTKICH :D

Wygląda na to, że ranking budowany jest na podstawie kombinacji średniej dziennej liczby odwiedzających i liczby przeglądanych stron, liczonej w ciągu ostatnich trzech miesięcy. Ale skąd wzięli dane dot. naszego wykształcenia czy liczby posiadanych dzieci to już chyba ich tajemnica. Chyba, że trafiliście na jakieś online'owe ankiety, na które odpowiadaliście.

• 0

Ten ranking potwierdza moje spostrzeżenia. Tu nie decyduje tylko zawartość, ale też jak strona jest prowadzona, czyli to jak się ludzie tu czują. Dlatego nie dziwi mnie odległe miejsce Rybiego Oka. Podobna polityka jak w Wędkarzu Polskim i tu i tam dno coraz bliżej :D

• 0

Robert masz niewątpliwie rację. Na jednym forum z listy zamieszczony został link o którym tu piszemy, temat w którym się pojawił natychmiast został usunięty a autor otrzymał ostrzeżenie.Jest u nas admin z tego forum i podpisuje się aktywnym linkiem do jego forum a u siebie za taki podpis karze ostrzeżeniem lub banem.Teraz nie dziwię się że są dopiero na ósmym miejscu. :lol:

Jans

• 0

Mnie już nic nie zdziwi po rozbrajająco szczerym wyznaniu niejakie „Mira”, że „Polska to dziki kraj” :mellow: Skoro mówi to człowiek z ekipy rządzącej nie wypada zaprzeczać, bo z pewnością wie co mówi :mellow: Oby tego zdziczenia jak najmniej na tym forum.

• 0

Nie bede za bardzo bebenka podbijal...

Na mysl mi przyszedl nasz mistrz skokow Adam Malysz. Jak go pytaja co zrobil, ze tak dobrze skacze to odpowiada, ze koncentruje sie na swoich skokach....jak go pytaja co sie stalo ze tak slabo to odpowiada, ze koncentruje sie na swoich skokach...

U nas jest inna sytuacja bo najwiecej zalezy od atmosfery i od wart. merytorycznej, jaka stwarzaja uzytkownicy. Ale mysle, ze warto uczyc sie od mistrza - nie patrzec na ranking tylko skoncentrowac sie na tym co udalo sie stworzyc.

A ze zostalismy za nasze starania docenieni warto to tez zauwazyc i sobie pogratulowac...wracajac do tworzenia strony.

Gumo

• 0

W tym rankingu znalazy się strony które nie są uaktualniane od 2005 a wiec dla mnie wiarygodnosc jest żadna. Niemniej jednak jerkbait.pl zasługuje na uznanie i szacunek bo nie da sie ukryć - jest dużą siłą w polskim internecie

Pawelekk wszyscy generalnie mieli równe szanse by znaleźć się na tej liście (zresztą jak można zobaczyć ona jest cały czas aktualizowana). Wyobrażam sobie teraz jakie wzięcie mają ostatnio informatycy i specjaliści od pozycjonowania stron. Dla wielu zależnych i niezależnych portali wędkarskich, za którymi stoi KAPITAŁ pracują już pewnie całe zastępy klikaczy. Ja powiem tyle ... jedziemy dalej i robimy swoje nie oglądając się na boki, czy to ranking z 2005, 2010 czy nawet z 2011.

Pozdrawiam serdecznie

Remek