tpe Opublikowano 2 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2010 Zgadnijcie, kto znalazł się na I miejscu? http://www.alexa.com/topsites/category/Top/World/Polski/Spor t/Sporty_terenowe/W%C4%99dkarstwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Fatso Opublikowano 2 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2010 Tak bez wazeliny zupełnie: czemuś nie jestem zaskoczony ...Pzdr,Fatso Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 2 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2010 Cieszy to zestawienie Poproszę o wpisanie komentarzy i rekomendacji dla nas. PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Friko Opublikowano 3 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2010 Ale fajnie zważywszy na to że: (i) jesteśmy stosunkowo młodą stroną i(ii) sami ograniczamy się jednak dosyć mocno w tematyce bo przecież jerkbait nie jest stroną ogólnowędkarską a wyłącznie poświęconą połowowi ryb drapieżnych i(iii) nie stoi za nami żadna organizacja (pzw), gazeta ani żaden biznes- to aż trudno uwierzyć w taki wynik Cholera, dzięki wszystkim którzy się do tego przyczynili / przyczyniają / miejmy nadzieję jeszcze przyczynią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 3 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2010 Swoją drogą nie wiedziałem, że w Polsce jest aż tyle wędkarskich stron internetowych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kuba Opublikowano 3 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2010 Ciekawi mnie jak powstal ten ranking. Ot, chociazby drugie miejsce... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 @slider@ Opublikowano 3 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2010 Ciekawi mnie jak powstal ten ranking. Ot, chociazby drugie miejsce... Pozycjonowanie?Lista odwiedzających? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 szwagier.janusz Opublikowano 3 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2010 Ciekawi mnie jak powstal ten ranking. Ot, chociazby drugie miejsce... Pozycjonowanie?Lista odwiedzających? GRATULACJE DLA WŁAŚCICIELI , REDAKCJI I NAS WSZYSTKICH Wygląda na to, że ranking budowany jest na podstawie kombinacji średniej dziennej liczby odwiedzających i liczby przeglądanych stron, liczonej w ciągu ostatnich trzech miesięcy. Ale skąd wzięli dane dot. naszego wykształcenia czy liczby posiadanych dzieci to już chyba ich tajemnica. Chyba, że trafiliście na jakieś online'owe ankiety, na które odpowiadaliście. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 argrabi Opublikowano 4 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2010 Ciekawi mnie jak powstal ten ranking. Ot, chociazby drugie miejsce... Pozycjonowanie?Lista odwiedzających?Dowiesz się tutaj... Mimo wszystko pudło jest pudło.. Nie wypada nie pogratulować, choć ten ranking ma swoje ułomności.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Robert Opublikowano 4 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2010 Ten ranking potwierdza moje spostrzeżenia. Tu nie decyduje tylko zawartość, ale też jak strona jest prowadzona, czyli to jak się ludzie tu czują. Dlatego nie dziwi mnie odległe miejsce Rybiego Oka. Podobna polityka jak w Wędkarzu Polskim i tu i tam dno coraz bliżej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 jans Opublikowano 4 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2010 Robert masz niewątpliwie rację. Na jednym forum z listy zamieszczony został link o którym tu piszemy, temat w którym się pojawił natychmiast został usunięty a autor otrzymał ostrzeżenie.Jest u nas admin z tego forum i podpisuje się aktywnym linkiem do jego forum a u siebie za taki podpis karze ostrzeżeniem lub banem.Teraz nie dziwię się że są dopiero na ósmym miejscu. Jans Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Robert Opublikowano 4 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2010 Mnie już nic nie zdziwi po rozbrajająco szczerym wyznaniu niejakie „Mira”, że „Polska to dziki kraj” Skoro mówi to człowiek z ekipy rządzącej nie wypada zaprzeczać, bo z pewnością wie co mówi Oby tego zdziczenia jak najmniej na tym forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gumofilc Opublikowano 4 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2010 Nie bede za bardzo bebenka podbijal... Na mysl mi przyszedl nasz mistrz skokow Adam Malysz. Jak go pytaja co zrobil, ze tak dobrze skacze to odpowiada, ze koncentruje sie na swoich skokach....jak go pytaja co sie stalo ze tak slabo to odpowiada, ze koncentruje sie na swoich skokach... U nas jest inna sytuacja bo najwiecej zalezy od atmosfery i od wart. merytorycznej, jaka stwarzaja uzytkownicy. Ale mysle, ze warto uczyc sie od mistrza - nie patrzec na ranking tylko skoncentrowac sie na tym co udalo sie stworzyc. A ze zostalismy za nasze starania docenieni warto to tez zauwazyc i sobie pogratulowac...wracajac do tworzenia strony. Gumo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Taps Opublikowano 5 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2010 A mnie ciekawi jedno.Dlaczego teraz na dawno zmarłym Rybim oku teraz jest:dziś: 77391 online: 222 a na Jerkbaicie tylko 26 osób ?Wiec dlaczego śp RO nie jest na pierwszym miejscu,a zaledwie na 7 ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Robert Opublikowano 6 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2010 Dziś rano o 5:50 „dziś: 17810 online: 99” Pewnie się w nocy kolejka ustawiła, żeby tam wejść Żbikowskiego fantazja poniosła Nie wspomnę o tym, że się strona otwiera ze 2 minuty, a mam teraz 8 Mbit/s Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kuba Opublikowano 8 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2010 To ranking bierze pod uwage jeszcze jakies inne kryteria, bo nie ulega watpliwosci ze RO jest najczesciej odwiedzanym portalem - jak Powazki w Dzien Zaduszny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Robert Opublikowano 8 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2010 A skąd Kuba ta wiedza skoro wykazałem już, że te licznik na RO to czystej wody ściema. Raczej bym ufał licznikowi w rankingu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kuba Opublikowano 8 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2010 To bylo takie nawiazanie do postu powyzej, mówil o stanie w jakim RO sie znajduje. Innymi slowy - JOKE. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 pawelekk Opublikowano 8 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2010 W tym rankingu znalazy się strony które nie są uaktualniane od 2005 a wiec dla mnie wiarygodnosc jest żadna. Niemniej jednak jerkbait.pl zasługuje na uznanie i szacunek bo nie da sie ukryć - jest dużą siłą w polskim internecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Włóczykij Opublikowano 8 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2010 Oby to że odwiedza nas tyle osób przełożyło się na myślenie nad wodą i oby coraz więcej osób wędkowało zgodnie z ideą portalu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 8 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2010 W tym rankingu znalazy się strony które nie są uaktualniane od 2005 a wiec dla mnie wiarygodnosc jest żadna. Niemniej jednak jerkbait.pl zasługuje na uznanie i szacunek bo nie da sie ukryć - jest dużą siłą w polskim internecie Pawelekk wszyscy generalnie mieli równe szanse by znaleźć się na tej liście (zresztą jak można zobaczyć ona jest cały czas aktualizowana). Wyobrażam sobie teraz jakie wzięcie mają ostatnio informatycy i specjaliści od pozycjonowania stron. Dla wielu zależnych i niezależnych portali wędkarskich, za którymi stoi KAPITAŁ pracują już pewnie całe zastępy klikaczy. Ja powiem tyle ... jedziemy dalej i robimy swoje nie oglądając się na boki, czy to ranking z 2005, 2010 czy nawet z 2011. Pozdrawiam serdecznieRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Robert Opublikowano 8 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2010 Czyli nie popadajmy w Tuskoparanoje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 8 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2010 Czyli nie popadajmy w Tuskoparanoje ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Robert Opublikowano 8 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2010 Czyli nie patrzymy na słupki tylko róbmy swoje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 8 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2010 Raczej .... małyszomania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 argrabi Opublikowano 11 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2010 Czyli nie patrzymy na słupki tylko róbmy swoje. No właśnie..He he he Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
tpe
Zgadnijcie, kto znalazł się na I miejscu?
http://www.alexa.com/topsites/category/Top/World/Polski/Spor t/Sporty_terenowe/W%C4%99dkarstwo
29 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi