Bolo1290 Opublikowano 11 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2015 (edytowane) witam jak w tytule nabyłem droga cięzkiej licytacji inazume flash zander 240/35g i zastanawiam sie jaki młynek jej podpiąć (plecionka max 0.16mm) może ktos posiada taki kijek i coś doradzi z góry dziekuje . cena młynka do 400zł(moim pomysłem jest ryobi zauber CF 3000) Edytowane 11 Czerwca 2015 przez Bolo1290 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 11 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2015 (edytowane) Flash zauber? BTW tematów o kołowrotku do 400 pln jest też chyba 400 Edytowane 11 Czerwca 2015 przez Tomasz eS 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spinnigista Opublikowano 11 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2015 (edytowane) witam jak w tytule nabyłem droga cięzkiej licytacji inazume flash zauber 240/35g i zastanawiam sie jaki młynek jej podpiąć (plecionka max 0.16mm) może ktos posiada taki kijek i coś doradzi z góry dziekuje . cena młynka do 400zł(moim pomysłem jest ryobi zauber CF 3000)Za 400zł można już kupić dobry młynek z Japonii rocznik 98r np. Daiwa Emblem lub Team Daiwa. No chyba, że chcesz nówkę to polecam Spro Red Arc.. Tomasz: W naszym kraju jest dużo leniwych ludzi albo nie wiedzą co to "szukajka" Edytowane 11 Czerwca 2015 przez Spinnigista Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bolo1290 Opublikowano 11 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2015 tematów jest duzo ale ja szukam pod konkretny kij i jeżeli ktoś nie ma ochoty na pomoc niech sie wstrzyma od głosu,pozdawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spinnigista Opublikowano 11 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2015 tematów jest duzo ale ja szukam pod konkretny kij i jeżeli ktoś nie ma ochoty na pomoc niech sie wstrzyma od głosu,pozdawiamSpokojnie kolego nie denerwuj się jest dużo młynków, idź do sklepu podepnij kilka zobacz, który ci dobrze doważa kija i sprawdź wagę młynka i wtedy szukaj coś dobrego do kupienia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietruk Opublikowano 11 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2015 No to po raz 401 EOT. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek184 Opublikowano 11 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2015 Samo pójście do sklepu nie wystarczy. Nic nie zastąpi kilku godzin machania kijem nad wodą. Także nawet jak coś znajdziesz to po miesiącu albo dwóch może się okazać że Ci nie pasuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mpruszek Opublikowano 11 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2015 ja pod inzuma zander 22 g - mam podpięte zauber 4000 i pięknie się ten zestaw sprawdza. Wędka wyważona prawidłowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ximus Opublikowano 11 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2015 Ja pod Inazumkę 22 g, ale 214 mam Zaubera3000 i jest spoko. Aczkolwiek nie wiem jak z wyważeniem na kiju 2,40, ale powinno być ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wookash Opublikowano 12 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2015 Ma podpięty pod taki sam kijek Ryobi Arctica 3000 i jest ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi