tobiasz92 Opublikowano 12 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2015 Witam,Nie wiadomo kiedy.. nie wiadomo jak.. zaginęła nakrętka w moim multiplikatorze, całe auto, garaż przetrzepane i nic.Można gdzieś dostać oryginał lub jakiś zamiennik?Multiplikator Daiwa Procaster 100hl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek_moto Opublikowano 12 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2015 Kolego zadzwoń do pana Leśniewicza ( tu na forum jest telefon ) ten Pan tu kolegą serwisuje i naprawia młynki , na pewno Ci pomorze lub poszukaj dobrego tokarza . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 12 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2015 Kolego zadzwoń do pana Leśniewicza ( tu na forum jest telefon ) ten Pan tu kolegą serwisuje i naprawia młynki , na pewno Ci pomorze lub poszukaj dobrego tokarza . Czy aby przypadkiem nie chodziło Ci o Pana Leśniaka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 12 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2015 Mam ten multik. Może na wzór mojej nakrętki dało by się zrobić rekonstrukcję? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minecjusz Opublikowano 12 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2015 Robercie to może sprawdź czy pasują od innych Daiw, jeśli tak to może łatwiej będzie znaleźć, albo jakiś tuningowany dokupić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 12 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2015 No niestety. Nie ma lekko. Choć bardzo blisko jest nakrętka od Daiwy Alphas 150HL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nurek28 Opublikowano 12 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2015 Tu jest http://www.mikesreelrepair.com/schematics/displayimage.php?album=8&pid=2186#top_display_media a tu cena http://www.mikesreelrepair.com/advanced_search_result.php?search_in_description=1&manufacturers_id=&keywords=e59-1501 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Oppeln Bronikowski Opublikowano 14 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2015 Ale bardzo ciężko jest od nich wydębić realizację takiego małego zamówienia . Na caps lock do Viento czekałem ponad rok , przypominając się wielokrotnie .. Doraźnie można sobie sklecić protezę z kawałka nagwintowanej wewnątrz mosiężnej rurki i przylutowanej jednogroszówki . Działa kojąco .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nurek28 Opublikowano 15 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2015 Ja zamawiałem jaką duperelke do kołowrotka daiwy i przysłali po 6 tyg. (była zima) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
@slider@ Opublikowano 15 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2015 Napisz do tego sprzedawcy, powinien Tobie pomóc. Przesyłkę od niego otrzymałem w ciągu 2 tygodni. Koszt przesyłki to 6$, nie jest źle. http://www.ebay.com/sch/dadsoletackle/m.html?item=400845938465&rt=nc&_trksid=p2047675.l2562 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Drac Opublikowano 15 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2015 Mały off - a cóż to za mix się zrobił na multiku?! Gdzieś czytałem, że ciężko tym zrobić brodę Zamówiłem cos podobnego - wersję rojo - obym niedługo i ja się nie pochwalił taką fotą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 15 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2015 Witam,Nie wiadomo kiedy.. nie wiadomo jak.. zaginęła nakrętka w moim multiplikatorze, całe auto, garaż przetrzepane i nic.Można gdzieś dostać oryginał lub jakiś zamiennik?Multiplikator Daiwa Procaster 100hlPodaj rozmiary. Mam ze dwie nakrętki. Może podpasują. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pasta Opublikowano 16 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2015 Podaj rozmiary. Mam ze dwie nakrętki. Może podpasują.Ja w weekend zgubiłem z Lexy którą od Ciebie kupiłem... jeśli masz do odsprzedania to chętnie wezmę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 16 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2015 Tutaj masz nakrętkę...razem z multikiemhttp://olx.pl/oferta/daiwa-procaster-100-hl-CID767-IDay3wp.html#6221bb1fa6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Novis Opublikowano 16 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2015 Hm, nie wiem, czy są jakieś różnice, ale te skosy w obudowie mi się jakoś nie podobają. Sam mam Daiwę Tournament Procastera 100BL, ale tam skosów nad szpulą w obudowie nie ma.Ten multik ma u mnie dożywocie. Rzuca przynętami10g do...nie wiem ile. U mnie rzucał czasami Fatso 14S i dał radę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 16 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2015 Aby otworzyć multik i dostać się do szpulki podnosi się ten "skos"...jak maskę w samochodzie Fajnie to wygląda. Praca tego modelu jest super.Myślę że 8g nie jest problemem jak i 70 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tobiasz92 Opublikowano 22 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2015 Mały off - a cóż to za mix się zrobił na multiku?! Gdzieś czytałem, że ciężko tym zrobić brodę Zamówiłem cos podobnego - wersję rojo - obym niedługo i ja się nie pochwalił taką fotą Kolega uczył się rzucać, to jego pierwszy raz, podczas gdy szpulka się kręciła musnął palcem szpulke no i stało się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi