przemyslaw_pajak Opublikowano 12 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2015 Witam Pytanie do znawców tematu do traxxis 55 kupić T1275 czy T31. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 theslut Opublikowano 13 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2015 T31 w stosunku do T1275:- mniejsza pojemność,- gorszy stosunek pojemności do ciężaru,- gorszy stosunek pojemności do ceny,- bardziej wrażliwy na uszkodzenia w przypadku niewłaściwego użytkowania (zasadniczo ładowania),- wytrzyma więcej cykli rozładowania,- lżejszy- nic się nie wyleje.Biorąc pod uwagę, po czym będziesz pływał, jak będziesz pływał, jaka masa ciebie nie przeraża i że prądu nigdy za dużo musisz sobie sam odpowiedzieć na to pytanie.Ja bym brał T1275, gdyby nie te 40 kg w jednym kawałku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 welpa1809 Opublikowano 13 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2015 Nie ma tragedii z masą,używałem tej krowy przez 8 lat.Koledzy używają i chwalą,prądu nigdy za wiele. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 theslut Opublikowano 13 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2015 Tragedii pewnie nie ma, tylko tak jakoś im jestem starszy, tym bardziej szanuję swoją powłokę cielesną aby się za szybko nie wyłączyć z czynnego życia (czyt. łowienia ryb) przez np. kontuzję kręgosłupa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
przemyslaw_pajak
Witam
Pytanie do znawców tematu do traxxis 55 kupić T1275 czy T31.
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi